• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

gsbasket.org Üyelerinin Fotoğrafları

Abi arkadaki telefoncu dükkanı senin mi? :)

Bize indirim yapar mısın abi? :)

ben biraz daha ileri gidecem nokia n serisi fiyatlarını yazar mısın

reklama girecek ama yönetim inşallah kızmaz. www.moysis.com alışveriş sitemiz var. ordanda faydalanabilirsiniz. Evet bir bilgisayar firmasında satın almaya bakıyorum.

Galatasarayımız-Botas macı öncesi (Bayaga bir önce :P )

Turuncu formalı olan benim benim sag tarafımda sakallı olan üstünde Galatasaraya dair hiçbişey olmayan sahısda Arda Öztürk :)

n584194776_1112093_6743.jpg

Yapma be Erdal daha sonra bir atkı taktı ya haksızlık etme Arda'ya. :P

Arda Öztürkü karalama kampanyası yapmıyoruz Saadet :P Sadece karedeki pozunda üstünde sarı-kırmızı bişey olmadıgını vurguluyoruz yoksa onun kalbi sarı-kırmızı ;)

Ayrıca cok karizmatik cıkmış O sırada heralde ısınmaya cıkan kızlarımızı izliyordu büyük patran 8)

Hahahaha Arda'nın bakışlara bakar mısın yahu =)
Takımın antrenörü gibi bakıyor =)))

Erdal Icelli' Alıntı:
Arda Öztürkü karalama kampanyası yapmıyoruz Saadet :P Sadece karedeki pozunda üstünde sarı-kırmızı bişey olmadıgını vurguluyoruz yoksa onun kalbi sarı-kırmızı ;)

Ayrıca cok karizmatik cıkmış O sırada heralde ısınmaya cıkan kızlarımızı izliyordu büyük patran 8)

Şaka yapıyorum be Erdal onun kalbi tabii ki sarı-kırmızı bundan kimsenin şüphe duyduğunu zannetmiyorum.

boks maçı öncesi :)

Arda abi senin o resimdeki halini görünce seni ´´ Alonzo Mourning'e ´´ benzettim...

Burak Barut' Alıntı:
Takımın antrenörü gibi bakıyor =)))
Konu başlıklarında "teknik anlamda basketbol bilgim yetersiz" dese de kendisi Adana´da gençlerin Arda Hoca´sı. Hatta çalıştırdığı takım Galatasaray´ın korkulu rüyası : )

Hocalığı öğrendi de taraftarlığı öğrenemedi bir türlü : )

Emre Doğan' Alıntı:

Karizma :) Sendeki şu bakışlar kimsede yok :) Geceyi geçtim sabahın köründe görsem yine de korkarım :)

recep karizma diyosun görsem korkarım diyosun bu nasıl çelişki anlamadım

@Ramazan Görgün

Abi telefon dükkanı senin ise resmini için güzel yorumlar yapabiliriz :)

1 Telefoncu değiliz. Bilgisayar firmasıyız.
2. Sahibi değilim satın almaya bakıyorum.
3. İsterseniz reklam olacak ama www.moysis.com adresi web alışveriş sitemiz.
Karizmatik bulduysam sevindim kardeşim :roll:

Yanımdaki siyahlıyı tanırsınız Alp abi digerleri bizim Asynet'den Gunduz abi ve Umit. :)

Burda yine Asynet'den arkadaslarla.

Geri