• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

gsbasket.org Üyelerinin Fotoğrafları

Yahu günümüzde artık "Rakı" bile demek yasak olduğuna göre bu sizin yaptığınız çok ayıp birader..

Rakı'yı ve o'nu hatırlatacak herşey yasak, siz nasıl bu içkilerle fotoğraf çektiriyorsunuz? =)

Nilay Kızılok' Alıntı:
Haha ne alaka Tugay ya. :ehue

[quote="Tugay Aktepe":9k35zr6h]Resimde bir Arif Susam eksik... :)
[/quote:9k35zr6h]

Abla içkili ortam denilince taverna gelir ilk aklıma, taverna denilince de ilk isim tabii ki fanatik Galatasaraylı olan Arif Susam. :)

Bizim resimler nereye gitti :)

Umut Bey, serverda yaşanan sorun nedeniyle, forum 1 ay önceki haliyle açıldı. Dolayısıyla ne yazık ki son 1 ay içinde yazılan iletiler, gönderilen fotoğraflar güme gitti.

Oh iyi olmus benim fotoların hepsi ucmus. :ehue

Paylaşmıştım bir kaç fotomu ama hepsi gitmiş. Bir tane olsun sitede. :)

Onur Yavuz' Alıntı:
Umut Bey, serverda yaşanan sorun nedeniyle, forum 1 ay önceki haliyle açıldı. Dolayısıyla ne yazık ki son 1 ay içinde yazılan iletiler, gönderilen fotoğraflar güme gitti.

Teşekkürler verdiğiniz bilgi için Onur Bey..

Berk Tuna Tertipli' Alıntı:
Paylaşmıştım bir kaç fotomu ama hepsi gitmiş. Bir tane olsun sitede. :)

Berk sende hep birşey içerken koyuyorsun fotoğraf ya :P :)

hakemyemei.jpg

Bu da benden olsun :)

Bir dönem basketbol oynadık, genç milli ve prof. takımlarda.Belki ordan hatırlıyor olabilirsiniz. ;)

Umut' Alıntı:
Bir dönem basketbol oynadık, genç milli ve prof. takımlarda.Belki ordan hatırlıyor olabilirsiniz. ;)
Abi zamanı geri sarmak için öyle dedim :) . Bundan bir ay önce sen bu resmi koyduğunda biri sana bu yüz çok tanıdık geliyor demişti . :)

Emin Doğanca' Alıntı:
Umut' Alıntı:
Abi zamanı geri sarmak için öyle dedim :) . Bundan bir ay önce sen bu resmi koyduğunda biri sana bu yüz çok tanıdık geliyor demişti . :)

:) teşekkürler Eminciğim.

Umut abi ortadaki abi Menderes Kapalı S.S görevlisi yada onun gibi bi görevli mi?

s5001224.jpg

Kayseri'de Erdal Avcı kardeşimle dolaşırken çekindiğimiz bir kare.

Tyrus ile fotomuzu koyalım bari :)

Hakan Yavuz ile resmim ;

Koyalım bari bir kaç resim daha da dursun büyük hallerine bakmak isteyenler üstlerine tıklayabilir :)

Geri