Gsbasket.org ve Galatasaraysozluk ortak zirvesi

Tartışmayı sonlandırıp kırıcı olmadan destek çağrısında bulunmak, salona gelirken kırmızı giyinmeyi tercih ettirmek sanırım en ideali.

Sezona iyi bir başlangıç yapmak, ULEB´in sağladığı imkanı elimizin tersiyle itmemek için Ayhan Şahenk´te bir olalım, iri olalım, diri olalım.
 
Burak, biz zaten gerek telefonda gerek yüzyüze yönetici dostlarımızla görüşüyoruz

Gsbasketten salona gelenleri teker teker salonda biliyoruz zaten yıllardır beraberiz ve onlarda biliyor gsbasketın uye sayısının fazla olsada salona kaç kişi yansıdığın azlığını..üzülüyoruz!
 
Murat Cantaş'ın yazdıklarının altına imza atıyorum, bugün şampiyonluktan söz ediliyorsa, bugün daha güçlü ve kalabalık olunduysa, bu bir avuç kardelen sayesinde olmuştur!
 
Herkes özellikle sanal paylaşım sitelerinde bu maçın ve bu organizasyonun duyurusunu yapmalı.

Umut Öfkeli'den rica edeceğim, kısa bir süre içinde 5 milyonluk gruba duyuru koydurmaya çalışacağım, her yerde insanları davet edeceğim...

SAVAŞ KARADAĞ'IN EMEKLERİ KARŞILIKSIZ KALMAYACAK!
 
Yol uzun olsada o gün kırmızı ulan demek için gerekeni yapacağım İnş...Hiç kuşkum yok orası tıka basa dolu ve kıpkırmızı olacak...Şubemiz belirli bir ivme kazanmışken kimse bu durumu yok saymayacaktır ve süreci çabuklaştırmak için elinden geleni yapacaktır...
Buda herzamanki gibi yaratılan sinerjinin kelimelere dökülüşü olsun...

KIRMIZI ULAN!
 
doğru söylüyor eyüp arkadışımız bu maç bizim için çok önemli nasılkı eyüp arkadaşımız programcı olsada bir galatasaraylı olarak banvit maçına gidiyorsa bende ordaydım sadece galatasaraylı değil bizim beşiktaşlı fenerli arkadaşlarımızda var onları davet etmeliyiz
 
BAsketbol maçına normalde gitme alışkanlığı olmayan eş-dost-akraba kişiler ile birebir çalşmak lazım her gelen bir kişi getirse ikiye katlanırız .ÇAlışan arkadaşlar gerekise ikinci kişinin biletini dahi alabilir.İki bilet fiyatı bile en ucuz futbol maçı biletinin üçte biri nerede ise ..
 
Bilet alma sansi olmayan fakat gelmek isteyen arkadasimiz kardesimiz varsa elimizden geldigince destege haziriz

Tek hedefimiz var hepimizin oda o armayi asla yalniz birakmayip basarilara kolkola yurumek

Carsamba gunu kirmizilarla omuz omuza!
 
Bu maça gelmemek için (çok önemli iş veya sağlık sorunu) hiç kimsenin mazereti olamaz İstanbul'un her yerinden ulaşım mevcut, henüz sınav derdi olan yok.

Önceki sene erkeklerde küçülüyoruz diye isyan ediyorduk, bu sene kulüp elinden geleni yapmaya çalışıyor, bizimde bahanemiz olmamalı.

Savaş abi bu heyacanı başlatıysa, Eyüp, Murat gibi arkadaşlarım da destek veriyorsa. Takımın bize ihtiyacı varsa,

kırmızı ulan..
 
Böyle motive edici konuşmaları severim. Bende gerekli gazı veririm gerekirse. Ama gaz vereceğiniz alanlar burası değil arkadaşlar. Burda gazı sen bana, ben sana veririm, olur biter. Gazı çevrenize verin. Burda gaz veriyoruz ki herkes sağındaki, solundaki, sınıfındaki, işindeki adamı, salonlara çeksin diye. Sen maça gittin ben gitmedim muhabbetlerini bırakın artık.

Murat Cantaş da güzel konulara değinmiş hoş konuşmuş ama yanlış yere konuşmuş gibime geldi. Evren'i GS'a isteyenlerden biri Burak. Neden orada " ...o zaman bende sana bırakta bu takıma kimi alıp almayacaklarına Oktay hoca ve teknık heyet karar versin derim..." Demesini bu yüzden anlamadım. Birbirimizi kırmaya gerek yok. Ben Evren'i istiyorum diye bana "Emreyi de istersin sen yarın öbür gün" diyen de oldu genede kibar konuştum. Sizlerin de öyle konuşması taraftarıyım..

Maça gelirsek, (gelirsek derken zaten geleceğiz:D) Maç için ben biletimi aldım, orada olacağım!!! gibi şeyler söyleyecek değilim. Zaten oradaydım ben hep. Bunu da epik bir tavırla söylemiyorum. Yüreği GS için çarpan gelme ihtimali olanların gelmesini diliyorum. Gelemeyenlerin mazeret göstermesine gerek yok inanıyorum ki onlarda gelemeyeceklerse kendilerince sebepleri vardır. GS için şafak vakitleri bitti artık, önümüz ışıl ışıl...
 
Ben gelemiyorum tabiki ama cidden orda olmayı gerçekten istediğim top class maçlardan biri..

Birde o maça gidecekler GS için olmasa bile kendileri için gitmeliler.. Çünkü öyle ortam zor olur bence büyük hissediyorum :)
 
Neden tartışma yaratacak iletiler tercih ediliyor, üyeler birbirine gönderme yapmaya çalışıyor anlamıyorum!

Çok değil biraz hoşgörü karşınızdakine, biraz. Samimiyetimle söylüyorum, çok değil, biraz olsun yeter.
 
Benim dediklerim yanlış anlaşılmasın. Bilakis bende polemik olmasın diyorum. Gelen gelir gelmeyen gelmez. GS forumalrında sohbet edecek insanalra da ihtiyac var. Kimimiz pratiğim kimimiz teorinin peşinde koşalım. Amaç aynı olsun yeter ki :))
 
Bu topık açılmadan önce hem Önderle hemde savaşla görüştük bu organızasyon hakkında konustuk ve elimizden geldiğince çevremıze insanlara ulaşarak o gün salonda kırmızı bılıncını asılamak için güç birliği için sözleştik.

ve Savaşta her zamankı güzel ifadesiyle bizlere tercüman olarak bu güzel satırları yazdı.

Yıllardır salonlarda sevdasının peşinde koşan bizler işini, ailesini,sevdiklerini bir kenara bırakarak yaş 35 olmasına ragmen maddı manevi özellikle basketbol subesıne destek olmak için elimizden gelenı yapıyoruz.

Yerı geliyor pankart boyuyoruz yeri geliyor deplasmana gidiyoruz yeri geliyo canarıa macındakı gibi 3 saatte koreo org.yapıyoruz.

Hal böyleyken Türkiyenin en büyük basketbol taraftar uye sayısı olan gsbasketin salona taraftar olarak yeterince yansımaması insanı üzüyor, çok kalabalık çok daha etkili faal olacağımızı biliyorum.

Enfes bır dılle Savas renktasımız yazmış 3 gün oldu bugün yazıyı koyalı ınsan ıstıyokı en azından ınsanlar gıdemesede teşvik edici macın önemını anlatan iki satır görsün bu topikte ama yazana kadar ıkıncı sayfanın basıydı bu topik.
Transfer topikleri diğer topiklerde ilgi görsün ama burayada insanlar ıkı satır yazsın.
Çok şeymi istiyoruz kendımız içinmi istiyoruz?
serzenısım bu duşüncelerden kaynaklanıyodu.ve ne hıssettıysem yazıya döktüm.

Suhan Cem o ornek baska konuyla ilgiliydi silindiği için tam okuyamamısın mac günü tanısır inşallah sohbet ederiz anlatırım

Ne dıyorduk ozumuze dönersek Kırmızı ulan!

Sevgiler
Murat
 
üzülerek okudum yazılanları, ama simdi konusmayacagım, önceligimiz ayrı malum..

dün galatasaraysozlukten arkadaslar ile beraberdik mac oncesinde, simdiden 30 kisilik bir grup olmuslar, heyecanla mac anını bekliyorlar. onlar icin gsbasketle beraber bir organizasyona girismek keyf unsuru ve mütesekkirler bize..

simdi sıra gsbaskette, boyle bir maca, üstelik galatasaray ile ilgili her konuda sayfalarca yazı yazan su kitleyi, zaten maca cagırmam, imkanı olursa gelecektir, lakin galatasaraysozluk ile ortak bir payda yaratırken iki dilegim var gelenden;

1) kırmızı giyin !!
2) saat 6.30 gibi otoparkın kapısı onunde toplanmaya baslayacagız, münferit olarak girmeyin salona, her beraber, iceri kırmızı akıyormus gibi giris yapalım.

bir de, gelecek olanlar olusturulmus olan listeye isim yazdırsın da, kimi bekleyecegiz, ne zaman iceri girecegiz bilelim. hedef fazla degil, türk insanının kültürel kodlarında var, bu is basarılabilirse eger, bu sezona sadece kırmızıyla gelen bir kitle oturtulursa zaten artacaktır sayı gitgide, ama iste asıl heyecan vereni, elini tasın altına sokarak, ilk seferinde oradaydım diyebilmek..
 
son durum;
mac oncesinde disaridaki organizasyona yetisemeyenler icin, bench arkasina konuslanilmaya karar verildi salonda,
ortak bir mac daveti hazirlaniyor bu gece, site girislerini susleyecek,
gsmedia hazirlik yapiyor, nasil daha fazla olabiliriz diye, nasil guzel yansitabiliriz o gunu,
salsabasket uzerine duseni yapti, cok guzel bir haber girdi, zirveye dair,
eyup yildiz ntvspor uzerine calisiyor, carsamba gunu maca, zirveye davet cagrisi yapilacak,
zirvenin gssozluk ayagi, 40 kisi olmus, nasil daha guzel organize olabiliriz diye toplanti ustune toplanti yapiyor..

ve gsbasket, galatasaray spor klubu basketbol portali;
sanirim ben bir yerde hata yapiyorum..
 
Bir sözlük bizden daha iyi çalışıyor garip işler vesselam.
Ama ben Gsbaskete ve Savaş Abiye güvenerek beklenenden çok daha fazla olucağımız kanaatindeyim.Arkadaşlıklarımıza kırmızı kart göstericeğimize takımımıza kırmızı t-shirtlerimizi göstersek ?
 
Bana sorarsanız bu gün etkisiz kalırsak bütün gevenilirliğimizi, saygınlığımızı kaybedebiliriz. Demezlermi insana hep konuşuyosunuz yok şöyle etkiliyiz böyle güçlüyüz sesimizi şöyle duyururuz diye işte bunu gösterme zamanı. Her şeyden önce takımın yanında olma zamanı imkanı olan gelsin lütfen rica ediyorum.
 
pek ilgi yokmuş gibi görünüyor.
böyle bir durumda bile,20 kişi olamıyorsak,gsbasket olarak şapkamızı öne çıkarmanın vakti gelir.

yeni bir iş olduğu için 20 fena bir rakam durmuyor,bunu başarmak gerek..
kırmızılarla orada olalım,mutlaka..
 

Üst