Arkadaşlar C bloktan almışlar bileti acaba diğer tribünlere geçme şansımız olur mu ?
Murat Lale' Alıntı:sühan şapka yakışmıştı
Murat Lale' Alıntı:eyüp arkadaşımızda çok heyecanlıydı çıkışta sen eyüple giderken yanındaydım tanışcaktım muhabbeti bölmeyim dedi hatta eyüp abdi ipekçi olsaydı daha iyi olur daha çok kişi dedi ikinizde
Savas Karadag' Alıntı:büyük bayraklar vardı zirveye ait,
dalgalanırken hasinle biz altındaydık,
yaklasık 70 kisi,
tabii isteyene bir de eyüp yıldız rakamı..
gsbasket-galatasaraysozluk,
aynı renkler, yeni yüzler,
ortak atan, aynı sevdaya ama aynı yolla..
daha fazla büyüyelim diye,
elinden gelenin fazlasını yapan her birinize,
ama en cok da, murat cantasa ve onur yavuza..
özel bir tesekkür, cantasın yogun emegine hürmeten,
yavuza da bana günün en güzel anını yasattıgından,
onun salona girdigini gördügüm anda..
beraber, kolkola, omuz omuza,
samilin bir kac olay cıkarma tesebbüsü,
dost ardanın celebrity olup agır takılması,
fakat en önemlisi,
gsbasketin üstüne yapılmıs olan,
sanal damgasını kırması..
eyvallah gsbasket..
not; bir de, biri, bir ömür affetmem kendisini,
bundan sonra ne adanmıslık, ne ithaf,
yolu açıktır,
gerisi laf-ı güzaf..
Onur Yavuz' Alıntı:GSBasket´te aktif olarak yazıp, aramızda olmamayı tercih edenlere ufak bir sitem hakkımız var mı?
Onur Yavuz' Alıntı:Güzel özler için teşekkürler Savaş. Gelme kararımda bu başlığın etkisi yadsınamaz. İyi ki gelmişim...
Sühan, Tolga, Gazanfer, Fikri, Deniz, Can ile tanışmak; eski dostları, arkadaşları, kardeşlerimi görmek çok iyi geldi bünyeye.
GSBasket´te aktif olarak yazıp, aramızda olmamayı tercih edenlere ufak bir sitem hakkımız var mı?
Onur Yavuz' Alıntı:Güzel sözler için teşekkürler Savaş. Gelme kararımda bu başlığın etkisi yadsınamaz. İyi ki gelmişim...
Sühan, Tolga, Gazanfer, Fikri, Deniz, Can ile tanışmak; eski dostları, arkadaşları, kardeşlerimi görmek çok iyi geldi bünyeye.
GSBasket´te aktif olarak yazıp, aramızda olmamayı tercih edenlere ufak bir sitem hakkımız var mı?
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":3v33ed2x]Güzel sözler için teşekkürler Savaş. Gelme kararımda bu başlığın etkisi yadsınamaz. İyi ki gelmişim...