Gsbasket.org ve Galatasaraysozluk ortak zirvesi

Yiğit Çelebi' Alıntı:
Gelenler isimlerini yazsa ve bu konu aktif tutulsa yararımıza olucaktır.
1-Savas Karadag
2-Murat Cantas
3-Ömer Faruk Ünalan
4-Gazanfer Tosun
5-Sühan Cem
6-Çağlar Şentürk
7-Emre Sarp Kocaoğlu
8-Yunus Taylan
9-Şamil Turançiftçi
10-Muhammet Kaan
11-Eyüp Yıldız
12-Yusuf Irmak
13-Yiğit Çelebi ve sınıfımda maça gelmesine ikna edebildiğim kişiler
.....
100-....
14-Kürşat Turkay:inşallah doldururuz sahayı.İstanbuldakiler maça gelsin mutlaka(tabi özel sebei olanlar hariç)Ben İzmitten geliyorum tabi mesafe farketmez ama en azından İstanbulular tek seferle maça ulaşıyor.Ayrıca forumdaşlarımla tanışırım inşallah:)
 
Vildan Akkan ile geleceğim ben maça. Tahminimce gene buradan tanıdığım Ethem arkadaş da gelir maça. Biz genelde hayatı spontane yaşayan bir halkız maça gelen çok olur am şu an isim konusunda yazdırmak istemeyen çok olur bu yüzden.
 
arkadaşlar merhaba bir şey sorcam yarın ki maç için bir yerlerde toplanıyoz mu yardımcı olursanız özellikle savaş arkadaşımızdan
 
Murat Lale' Alıntı:
hep beraber maça gitmek için bende işte çıkıp gelcem de

Murat bu başlığı tamamı ile okursan göreceksin. Kırmızı şekilde giyinerek salona geliyoruz. Salonun orada otoparkın önünde buluşup 18:30 gibi salona akıyoruz kızıl bir dere misali:)
 
Selamlar, biz toplamda 10 kişi geliyoruz. Ancak Beşiktaşta eşleri ve çocukları beklemek durumundayız, yani o saate yetişemeyiz ama salonda kıpkırmızı hazır bulunacağız. ;)
 
Beklediğimiz gün geldi...

Muhtemel sevgiler yaşadık hiçbiri Galatasaray sevgisinin yanına yaklaşamadı.
Adını aldığımız formayı giymelere kıyamadık.
Anlatamadığımız, adını koyamadığımız hayalleri yaşıyoruz.
Tebessümle bakıyoruz tribünlerden hayata.
Galatasaraylaysak mutluyuz.

Ve bugün bu sevgi sadece İstanbul'da, sadece Türkiye'de yaşanmıyor.
Biz zamanlar Mithatpaşa'da iki direk arasına sıkışmışken, Metin Oktay'larla, Karıncaezmez'le büyüyen bu sevgi bugün dünyanın dört bir yanına yayılmış durumda.

Bugün dünyanın dört bir yanında, kalbi Galatasarayla beraber atan sayısızca insan, kalpleri ne kadar Galatasaray sevgisiyle doluysa, aynı anda Galatasaray'dan mesafe olarak o kadar uzak olamanın sızısını yaşıyor.

Ve biz, Galatasaraylılığın getirdiği bilinçle, tribünlerde sadece kendi irademizin değil, bizim yerimizde olamayan, bizim yanımızda olamayacak insanların temsilciliğini de yapıyoruz aynı zamanda. Emanetimiz Galatasaray sevgisi, ve sahibine iletilmez üzere emanet bu sevgi bize. Başkalarıyla beraber paylaşırken kıskanılmayan tek aşkı yaşıyoruz zira.

Bu Galatasaraylılık bilincinden hareketle, Aslan Arma ve Kutsal Forma'nın yalnız başına savaşmasına gönlümüz razı olamaz. Biliyoruz ki, biz yoksak, bir kişi eksiğiz. Benim gönlüm, hangi branşta olursa olsun, Avrupasız geçecek bir sezona razı değil...

Her şeyden önemlisi, ben, taraftarıyla beraber varolmuş, taraftarıyla beraber hep en büyük olmuş bu kulübün, yine bazı şeyleri taraftarıyla beraber başaracağına inanıyorum.

Bir noktadan sonra sonuç hiç de önemli değil, asıl önemli olan Galatasaray'la beraber olabilmek, Galatasaray'ın yanında olabilmek. En başında da söylemiştim, Galatasaraylaysak mutluyuz. Gerisi teferruat. Biz hep beraberken zaten başarıların nasıl da kolay geldiğini fazlasıyla tecrübe ettik...

Bugün hala aklında soru işareti olanlar, hiç daha fazla düşünmesinler, kıpkırmızı olup tribünlerdeki yerlerini alsınlar. İmkanları kısıtlı olanlar, imkanlarını zorlasınlar...

Ben bu zirvedeki yerimi alıp, takımımın yanında olacağım...
 
4 sene önce doğum tarihimde üye olmuşun ama ilk mesajın bugüne kısmetmiş Fatih. Nerelerdeydin...

Daha önce yazsaydın böyle güzel bir yazıyı, salonda olmak için dağları aşar gelirdim. : )
 

Üst