Gsbasket Tribünü!

G

Guest

Misafir
Son oyak-reno maçında gsbasket.org dan birbirini tanıyan insanların oluşturduğu bir grup bilinçli taraftarın nekadar etkili olduğunu gördük....
Rakip oyuncularının konsantrasyonunu bozarak onaları panikleterek epey katkı sağladık takımımıza....
Bence bundan sonraki maçlardada bu tarz desteklemeye devam etmeliyiz rakipler için bizim önümüzde oynamak işkence olmalı forumdan maça gelen herkesi gsbasket.org olarak birarada durup takımımıza destek olmaya davet ediyorum!!!
FIRAT BAŞKAN ÖNDERLİĞİNDE :D :D :D :atki :atki :atki
 
Ne iktidarı yahu?
Gördüğüm kadarıyla gereken destekte veriliyor gereken etkide yapılıyor.
Biz senelerdir aynı şeyi yapıyorduk zaten ama eski grup aktif değil artık.
Bence güzel fikir sonuçta basketbolu bilen doğru ve basketbol kültüründe tepkilerle devam edilsin.
 
yaa sizin dediginiz gibi belli grup takıma destek veriyor ben izliyorum bjk febe maclarını adamlar inanılmaz destek ceriyorlar fuul tribünlere malesef bizim en büyük eksigimiz o küçüçük salonumuzu bile dolduramamak futbola gösterilen ilgi keske basketbol takımımızada gösterilse
 
Ben varım.İktidar meselesi olmasına gerek yok.Bir kere burada zaten tribünden insanlar var.Amaç,basketbol taraftarı,basketbol kültürü yaratmaktır.Bunun üzerine gitmektir.
 
Kemal Türkmen' Alıntı:
yaa sizin dediginiz gibi belli grup takıma destek veriyor ben izliyorum bjk Fenerbahçe maclarını adamlar inanılmaz destek ceriyorlar fuul tribünlere malesef bizim en büyük eksigimiz o küçüçük salonumuzu bile dolduramamak futbola gösterilen ilgi keske basketbol takımımızada gösterilse

arkadaşım onların tribününün büyük maçlar dışında full olduğu fln yok bjk 100 fb ise 300 kişiyi zor topluyo maçlarına yine en iyi basketbol seyircisi(3 büyükler arasında) bizde var
 
Valla gecen mac onlarlaydım ( ömer,eyüp v.s) cok da zevk aldım küfür de yoktu sadece takımı destekledik cok güzeldi.
 
Ben Ömer'le tanıştım..Yolda tartışırken bile ne kadar büyük bir zevk aldığımı anlatamam..Ben çok bilgili değilim ama en azından bilinçli taraftar olduuğuma inanıyorum..Sanırım aynı yerde olacak tribün..Bundan sonraki maçlarda gelirim :)
 
Yahu iktidar kavgası nedemek !!!
1 ultrAslan BAĞIMSIZ Taraftar Grubunun askerleriyiz
2 Amaç tribünde daha bilinçli şekilde laylay çekmek yerine top rakipteyken ıslık veya dikkat ağıtacak tezahüratlar , top bize geçtiğinde TAyfa ile ortak hep 1 ağızdan salonu inletmek (yanlız salonu dar edelim derken çirkefleşmeden , küfür etmeden , GALATASARAY taraftarına yakışır biçimde...)
3Güzel çalışmalarımız olucak yavaş yavaş
4Onurcukk balonlar nerede :atki
 
Ben gördüm zaten sizi..Zaman zaman gelip tezahürat yaptınız..Zaman zaman da yerinizden..Zaten ayrım diye bişey olamaz..Her Galatasaraylı uA'dır zaten :) İnsanın tanıdığı insanlarla maç seyretmesi de güzel bir olay maç esnanısında yorumlar fln :)
 
F?rat baba affet ben? 2 mc kcrdm tekel mcnda dnucem ;) gsbsket tr?bunu gzl olay walla ama ahmet comertte oynanmck mc a.shenkte b? yer ayarlaylm 1 mcl?k.
 
Onur Duran' Alıntı:
başlıyoeuzz yavaş yavaşş

Onur ağabeyim, Tekerlekli Takımı 25 yedi. Maçta verdiğin yemini hatırlatırım. :D

Ben çok eğlendim Cuma günü, bir kaç maçtır öyle bir beraberlik vardı zaten; Onur abi, Uğur abi falan.. İyice su yüzüne çıktı bu olay.

Kerem abi seni de bekliyoruz artık maçlarda o kısma. Yerimizi biliyorsun zaten.

Şimdi iktidar kavgasını falan duyunca bayağı bir güldüm. Biz zaten gsbasket tribünü olmasa da Fırat abiyle, Timur abiyle, Onur abiyle, Uğur abiyle, Eyüp abi ve Gökçe'yle beraber maç izleyecektik. Ben çok konuşkan bir adamım ve maçta da yorumumu anlayabilcek basketbol seviyesinde adamlarla oturmak istiyorum ki oturuyorum da bir kaç maçtır. Hep böyle olur umarım, tribünde tanıyınca herkes birbirini espiriler de daha seviyeli oluyor tabii.
 
Fırat UZUN' Alıntı:
Yahu iktidar kavgası nedemek !!!
1 ultrAslan BAĞIMSIZ Taraftar Grubunun askerleriyiz
2 Amaç tribünde daha bilinçli şekilde laylay çekmek yerine top rakipteyken ıslık veya dikkat ağıtacak tezahüratlar , top bize geçtiğinde TAyfa ile ortak hep 1 ağızdan salonu inletmek (yanlız salonu dar edelim derken çirkefleşmeden , küfür etmeden , GALATASARAY taraftarına yakışır biçimde...)
3Güzel çalışmalarımız olucak yavaş yavaş
4Onurcukk balonlar nerede :atki

walla bilemicem havaya girmiş bir bb var karşınızda sıkı durun.. bi sonraki maçta canınız çıkabilir :) :muhaha :atki



not :keşke bende gelebilsem :?
 
bana tribün yerini söyleyin yeter oyniyan biri olarak baskettende yorumdanda anlarız sonucta basket kültürü yüksek bir tribünde maç izlemek kufur yerine mantıklı yorumlar dinlemek benimde hosuma gider ozellikle maclarda kufur ve kavgalar yuzunden kardesini getiremeyen biri olarak cok daha memnun olurum
 
Oyak Renault maç topiğinde de organizasyonlar hakkında dialoglar vardı. O topiğe yazdığım mesajı buraya da kopyalıyorum. Burada gözden kaçması daha zor olur.



Arda EZER' Alıntı:
Murat CANTAS, Cem BABA, Eyüp YILDIZ;


Bana ithafeten yazdığınız mesajlara teşekkürler. Ancak bakmayın Başkan hitabına, bu olayın duayeni Murat İNAL' dır.

Bizler yıllar önce; Onursal OK, Önder ÇİÇEKOĞLU, Kerem Ersuna ve her ne kadar su sıralar pek aramızda yer almasa da Can SOLİM gibi sizlerin de bildigi arkadaslarla beraber bu oluşumu hayata geçirdik. Sonrasında ise Galatasaray ve basketbolu çok seven arkadasların da aramıza hızla katılmalarıyla bugünlere gelindi. Pek tabi ki şu an geldiğimiz nokta da mutluluk verici.

Zamanında salonlar haricinde de birçok kez görüşme,buluşma organizasyonları gerçekleştirdik. Hala pek sık olmasa da aramızda toplanıp belirli bir yerde basketbol da oynuyoruz. Ancak yeterli katılım sağlanamadığı için bu organizasyonları düzenli hale getirmedik. Şimdi bu konu ile ilgili çalışma yapmaya niyetli arkadaşlar varsa pek tabi ki bizler de çok memnun oluruz.

Bizler bu tribüne gökten zembille inmedik; GSbasket.Org 1998 yılında ilk defa faaliyete geçtiğinde belki hepimizin yaşları 20 civarındaydı yani çok gençtik ama tribünlerin tozunu yutmuş insanlardık. Aksi takdirde zaten sıfırdan bir yerlere gelmek çok zor; tribün şartları zordur eminim ki birçoğunuz bunu yaşıyordur ve biliyordur, tribünden yeterli desteği sevgiyi saygıyı kişisel bazda görmezsen zaten bu tarz oluşumların bir yerlere gelmesi imkansızdır. Kısacası ezilip gidersin...

Sonuçta tribün organizasyonları olsun salon harici sosyal organizasyonlar v.b. olsun hepimizin memnun olacagı ve destek verecegimiz olgular. Inanıyorum ki Murat İNAL ve fahri asistanı Ömer kardeşim bunu layıkıyla yaparlar.


Ayrıca Bertan CETINKAYA mesajında bahsetmiş. Maç sonrası Arda' yı da büfeciyle konusurken gördüm demiş. (Tshirt ümün arkasındaki ARDAQUE yazısının bu görme fiilinde büyük katkısı olmustur herhalde eheh)

Büfe işletmecisi Bayar Abi bu siteyi ve benim siteyle olan alakamı biliyor. Galatasaray taraftarlarının büfelerine ve büfedeki sosisli sandwich lere sahip çıkmasını istiyordu. Bu konuda forumda yazı yazmamı istiyor ve bu konuda konuşuyordu. Demek ki bu dialoga sahit oldun 8)

Sahip çıkın sosislilerinize kardeşlerim eheh :muhaha
 

Üst