Gsbasket Tribünü!

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
bana tribün yerini söyleyin yeter oyniyan biri olarak baskettende yorumdanda anlarız sonucta basket kültürü yüksek bir tribünde maç izlemek kufur yerine mantıklı yorumlar dinlemek benimde hosuma gider ozellikle maclarda kufur ve kavgalar yuzunden kardesini getiremeyen biri olarak cok daha memnun olurum
O zaman orası tam sana göre ;) Nekadar kalabalık okadar iyi...
 
Murat İNAL' Alıntı:
Sosisli başkanı :D Ne alakası var sosislilerle gsbasket tribününün hahhah


Hahahah post yükselsin diye başka başka topicler açıp yazmak bize göre degil eheh herşeyi tek mesajda belirtiyoruz işte daha ne.

Mesaj kirliliği istemiyorum diye bağırıp çağıran sen değil misin Sn. Admin :roll:
 
Arda EZER' Alıntı:
Oyak Renault maç topiğinde de organizasyonlar hakkında dialoglar vardı. O topiğe yazdığım mesajı buraya da kopyalıyorum. Burada gözden kaçması daha zor olur.
'BAŞKAN' lakbı yakışıyor size ARDA bey :) :)
Gelelim konuya ben gsbasket.org'dan arkadaşları tanıdıkça maçlardan daha fazla keyif almaya vede daha bilinçli izlemeye başladım öncelikle ÖMER(wılt) sonrada FIRAT, GÖKÇE, XMURAT, MURAT CANTAŞ, CEM BABA bu arkadaşlarla maç izlemek çok keyifliydi ayrıca takımımızada faydalıydı bundan sonrada portatif tribünün solunda onların yanında olacağım çoğalarak GALATASARAY'IMIZI desteklemeye devam edeceğiz :atki :atki :atki :atki
 
Büfe işletmecisi Bayar Abi bu siteyi ve benim siteyle olan alakamı biliyor. Galatasaray taraftarlarının büfelerine ve büfedeki sosisli sandwich lere sahip çıkmasını istiyordu. Bu konuda forumda yazı yazmamı istiyor ve bu konuda konuşuyordu. Demek ki bu dialoga sahit oldun

Sahip çıkın sosislilerinize kardeşlerim eheh

o büfe pahalı geliyo bize abi biz öğrenciyiz madem tanıyosunuz öğrenci indirimi yapsınlar :ehue
 
Başkan zaman zaman seni de bekleriz, müsait olduğun bir zamanda. Ama inşallah hiçbir zaman müsait olmazsın. ;) Yani anladın sen. :)

Murat abi, yazıyorum buraya da izninle; yerimiz yenilmezArmada ve gsbasket.org ya da Aslan Yürekliler pankartının civarıdır. Bençten bakınca portatif tribününün sağ tarafıdır. Üstümde gsbasket reklamı vardır. :D

Murat İNAL' Alıntı:
Yok o işe Önder bakıyor :)

Önder abi mi? Sahi; o nerede yav? :)
 
Arda EZER' Alıntı:
Bence dansöz oynatalım daha etkili olur.
Çok güzel :)

Ama bence Ajdar'a şarkı söyletelim top rakipdeyken :D

Şaka bir yana top rakipteyken sadece ıslıklamak toplu halde en iyisi gibi geliyor bana. Difens diye bağırmak bize uymaz gibi geliyor bana :)
 
telekom'lular gs maçında sağa sola gelip giderek oyuncunun motivasyonunu bozuyorlardı.aslında bizde böyle birşey yapsak güzel olur.iyi fikir çünkü.
 
Taner Tuna' Alıntı:
telekom'lular gs maçında sağa sola gelip giderek oyuncunun motivasyonunu bozuyorlardı.aslında bizde böyle birşey yapsak güzel olur.iyi fikir çünkü.
Onu Ahmet cömertin pota arkasında yapmayı bırak sağlam 3 tane lay lay çekildiğinde O tribünün çöktüğü tecrübeyle sabitlenmiştir .( Çaykun menejer tamı tamına bundan yaklaşık 6 yıl kadar önce 400 mılyon para vermişti ...) Hatta 1 maç sonra olm bagırın çosun ama lay lay cekmeyın falan diye 1 geyik hala kafamda dönerr.
Dansöz oynatma ve striptizci hatun fikirlerini duymazlıktan geliyorum .GALATASARAY Tribünü diyorduk dewam...
 

Üst