Sosisli başkanı Ne alakası var sosislilerle gsbasket tribününün hahhah
O zaman orası tam sana göre Nekadar kalabalık okadar iyi...Doğan SAĞLAM' Alıntı:bana tribün yerini söyleyin yeter oyniyan biri olarak baskettende yorumdanda anlarız sonucta basket kültürü yüksek bir tribünde maç izlemek kufur yerine mantıklı yorumlar dinlemek benimde hosuma gider ozellikle maclarda kufur ve kavgalar yuzunden kardesini getiremeyen biri olarak cok daha memnun olurum
Murat İNAL' Alıntı:Sosisli başkanı Ne alakası var sosislilerle gsbasket tribününün hahhah
Murat İNAL' Alıntı:.Yalçın abiyi yemeksepeti.com a sokmak lazım.
'BAŞKAN' lakbı yakışıyor size ARDA beyArda EZER' Alıntı:Oyak Renault maç topiğinde de organizasyonlar hakkında dialoglar vardı. O topiğe yazdığım mesajı buraya da kopyalıyorum. Burada gözden kaçması daha zor olur.
Büfe işletmecisi Bayar Abi bu siteyi ve benim siteyle olan alakamı biliyor. Galatasaray taraftarlarının büfelerine ve büfedeki sosisli sandwich lere sahip çıkmasını istiyordu. Bu konuda forumda yazı yazmamı istiyor ve bu konuda konuşuyordu. Demek ki bu dialoga sahit oldun
Sahip çıkın sosislilerinize kardeşlerim eheh
Murat İNAL' Alıntı:Yok o işe Önder bakıyor
Fırat UZUN' Alıntı:Neyse İLK fikir benden ...
Top rakip takımdayken nba deki gibi diifennss dıyıp el çırpalım mı ?
bu yoruma bişe dicektim ama gülmekten yazamıomArda EZER' Alıntı:Bence dansöz oynatalım daha etkili olur.
Çok güzelArda EZER' Alıntı:Bence dansöz oynatalım daha etkili olur.
her maç yaptığımız davaFırat UZUN' Alıntı:Neyse İLK fikir benden ...
Top rakip takımdayken nba deki gibi diifennss dıyıp el çırpalım mı ?
kesinlikle bu daha mantıklı...Tarkan AKGÜL' Alıntı:Tek tip kıyafet (kırmızı renk) göze hoş gelir.
Onu Ahmet cömertin pota arkasında yapmayı bırak sağlam 3 tane lay lay çekildiğinde O tribünün çöktüğü tecrübeyle sabitlenmiştir .( Çaykun menejer tamı tamına bundan yaklaşık 6 yıl kadar önce 400 mılyon para vermişti ...) Hatta 1 maç sonra olm bagırın çosun ama lay lay cekmeyın falan diye 1 geyik hala kafamda dönerr.Taner Tuna' Alıntı:telekom'lular gs maçında sağa sola gelip giderek oyuncunun motivasyonunu bozuyorlardı.aslında bizde böyle birşey yapsak güzel olur.iyi fikir çünkü.