Fırat UZUN' Alıntı:Onu Ahmet cömertin pota arkasında yapmayı bırak sağlam 3 tane lay lay çekildiğinde O tribünün çöktüğü tecrübeyle sabitlenmiştir
o tecrübenizi ben bilmiyordum
Fırat UZUN' Alıntı:Onu Ahmet cömertin pota arkasında yapmayı bırak sağlam 3 tane lay lay çekildiğinde O tribünün çöktüğü tecrübeyle sabitlenmiştir
maçlar genellikle cuma 20:00 da olduğundan herkes işten geliyor fln o yüzden toplanmak fln yalan oluyor.. :? :?Erdi İçen' Alıntı:ahmet cömerte ataköyde bi yerde toplanıp gitsek çok güzel olur
caferağada yaptığımız gibi
Onur UNCU' Alıntı:Ben Arda abiye havale yapıp,biraz sorumsuzluğum biraz da zaman sıkıntım nedeniyle alamamıştım tişörtü.Tekel maçına bir aksilik olmazsa gelecem,umarım geç de olsa kavuşurum tişörte.
Ben söyledim abi benim sorumsuzluğum + sınav dönemi olduğu için maçlara gelememem etken oldu diye.Haklısın şikayet etme hakkım yok.Tekel maçında alacam Ömerden.Arda EZER' Alıntı:Tarkan ve Onur ; valla ne diyecegimi bilemiyorum. Bu konuda yaklasık 1 yıl bagırıp cagırdık; ürünler arabanın bagajında kilometrelerce yol kat ettiler, teslimatı yapabilelim diye yagmurda camurda saatlerce sizlerin gelmenizi bekledik durduk.
Şimdi de cıkmıs biz almadık diyorsunuz. Bu benim mi sucum beyler?
2 yıldır neredeydiniz?
30 tane kadar Tshirt kaldı ve hepsinin de bedeni LARGE
6-7 tane de Sweatshirt var. Bunların 2-3 tanesi LARGE , kalanı MEDIUM.
Bilginize ....
Fıratcım ; editlemek durumunda kaldım. Sweet : tatlı :roll:
amanın yahu 2side eskidi valla.. ben taaa trabzonlardan aldım da sweatimi-tshirtümü..Tarkan AKGÜL' Alıntı:Aynı durum benim içinde geçerli. sweatler ve t-shirtleri hala teslim almadım.