GSMobile !

Re: GS Mobile!

'GSMobile'ın 300-400 bin aboneye ulaşması halinde, Galatasaray Kulübü'nün yılda yaklaşık 4 milyon dolar gelir elde etmesinin beklendiği vurgulanırken, operatörlük sözleşmesi, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile Avea Üst Düzey Yöneticisi Cüneyt Türktan tarafından imzalandı.'


Bu kısım beklentilerin aksine bir bölüm.
 
Re: GS Mobile!

GS Mobile projesine önce gsbasket.org' un sahip çıkması gerek. Çünkü burdan elde edilecek gelir şubelere aktarılacak. Bunu Polat' ta söylemişti Divan Kurulunda. Biz GS Mobile' a geçtikçe kalite artacaktır, yatırım gelecektir, bi de herşeyden önce böyle bir hatta sahip olduğumuz için gururlanacağız.

Sabah ilk işim numaramı taşıyarak GS Mobile' a geçmek olacak. Hatta çevremdeki bütün Galatasaray' lıları da ikna ettim. Hep beraber yapacağız bu işi. Ailecek...
 
Re: GS Mobile!

metin abi gerçekten bravo inşallah herkes senin gibi duyarlı olur düşünür bende 400 000 sayısına ulaşması için geçtim hayırlı olsun
 
Re: GS Mobile!

Bende Avea hattımı GS Mobile'a taşıyacağım Galatasaray'ıma bir katkım olsun diye.. Sonu 1905 olan bir numara bulursam yeni hatta alabilrim uzun yıllardır sonu 1905 olan bir hat arıyordum ama bir türlü bulamamıştım inşallah GS Mobile'da vardır...
 
Re: GS Mobile!

Öncelikle tanıtım mükemmeldi.
Her şey çok iyi planlanmıştı.
Adnan Polat hedeflerinin ilk başta yüzbin olduğunu söyledi.
Kewell'ın yeri bende ayrıdır.Birebir tanışıncada sıcakkanlılığı ve her zamanki güler yüzü ile beni çok etkiledi.
Ayrıca Tekerlekli Basketbol takımımızı tebrik edip onlarla da fotoğraf çekildik.
Fotoğraflar elime ulaşırsa koyarım siteye.
İnşallah hedeflerimize de ulaşırız.
 
Re: GS Mobile!

Lütfen muşteri hizmetlerine avea gibi bir sms paketi için mesaj atın. Avanatajlardan yararlanmak için 150 kontor yüklediğimiz zaman her yöne 150 mesajımız oluyor. Mobil Öğrenci olan çoğu insanda bu sebeple aveaya geçiyor zaten. Eğer buna çözüm getirirlerse mobil öğrenci olan çoğu Galatasaray'lı gözü kapalı Gsmobile'a geçer.

http://www.gsmobile.com.tr/musteri-hizmetleri/
 
Re: GS Mobile!

GS Mobile' a geçmem ancak bu sabah itibari ile gerçekleşti. Benimle birlikte 14 kişi de GS Mobile' ı seçti. Etrafımda kim varsa Galatasaray' lı, sporla içli dışlı olmasalar bile ikna etmeye çalışıyorum.
 
Re: GS Mobile!

Bende ilk fırsatta geçeceğim GSMobile'a.. Avantajları çok olmasada mesela 5000 sms gibi yinede geçeceğim.. Sms işini diğer hattımla hallederim artık. :)
 
Re: GS Mobile!

reklamlarımız çok güzel olmuş
hangisini izlesem içim bi acayip oluyor
minik arda nın hagi nin golüne sevinirkenki hali
hüseyin ışıl a galatasaray sevgisi nesilden nesile aktarılır dediği an
lincoln ün tanrının olmamı istediği yerdeyim sözü
ve kewell tabii ki, onun o reklamlarda olması bile yeter
engelli dünya şampiyonlarımız ve yüzücü kızımızı da unutmayalım
hepsi çok güzel olmuş reklamların.
bazılarınınki gibi ellerince cep telefonu abi pas at pas, hişt koş geliyor diye salak salak konuşmuyorlar ve saçma sapan bir senaryo yerine tamamen gerçeklerden oluşan bir reklam filmi.
bize de bu yakışırdı
 
Re: GS Mobile!

hımm guzelmis. bende attım sms paketi ile ilgili mail. cevapta vermisler sagolsun ilgili birimlere maili ulastırmıslar. herkes atarsa bence sms paketi de cıkartırlar. =)
 
Re: GS Mobile!

Galatasaraylılar GSMobile ile Avantajlı Konuşuyor

Galatasaray Spor Kulübü?nün beş yıldır ana sponsoru olan Avea ile Mobil Telekomünikasyon İşbirliği çerçevesinde başlattığı sanal operatör GSMobile?la tüm Galatasaraylılar kazanıyor. .

GSMobile'a geçen Galatasaraylılar kendi aralarında çok avantajlı fiyatlara konuşuyor. Faturasız GSMobile tarifesi ile 150 kontör ve üzeri yükleme karşılığı tüm GSMobile?lılarla 1905 dakika ücretsiz görüşebilirsiniz.

Faturalı Bireysel GSMobile tarifesi ile tüm vergiler dahil ayda sadece 14,40 TL ödeyerek diğer faturalı GSMobile tarifesindeki abonelerle 905 dakika ücretsiz görüşebilirsiniz.

GSMobile'lı olduktan sonra bir dolu sürpriz sizi bekliyor. Galatasaray'ın ünlü sporcularının rol aldığı GSMobile reklamları, Galatasaray'la ilgili en son haberler, gol videoları, çok özel duvar kağıtları, eğlenceli oyunlar ve animasyonlar... Hepsini 3 ay boyunca ücretsiz olarak cep telefonunuza indirebilirsiniz. GSMobile ile cebinizde sarı-kırmızı bir dünya taşıyacaksınız!

GSMobile'lı olmak çok basit. En yakın Avea bayileri, Yetkili Türk Telekom Bayileri ve Yetkili Galatasaray Store'lara giderek, numaranızı değiştirmeden kısa bir süre içinde GSMobile hattını kullanmaya başlayabilirsiniz.

süper tarifeler çıkmış geçmez farz oldu :p
 

Üst