Re: GS Mobile!
Sms paketini getirsinler en az 100bin olur 2-3 ayda.
Sms paketini getirsinler en az 100bin olur 2-3 ayda.
sms paketi için belli bi r birikim olmalı yapamazlar şuanda ilerde belkiEren Aydın' Alıntı:Sms paketini getirsinler en az 100bin olur 2-3 ayda.
sms paketi için belli bi r birikim olmalı yapamazlar şuanda ilerde belki[/quote:s4tbqvsu]Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Eren Aydın":s4tbqvsu]Sms paketini getirsinler en az 100bin olur 2-3 ayda.
Evet Yunus. Karşındaki adamında GSMobile olması lazım.Yunus Taylan' Alıntı:GSM aboneleri ile mi sadece 1905 dakika konuşulabiliyor?
siz geçin onlar yaparlar yok öyle 2 liraya beş köfteS.Nilay Kızılok' Alıntı:valla su sms paketi isini halletsinler. benimle birlikte bir cok galatasaraylı arkadasım gsmobile'a gececegiz.
siz geçin onlar yaparlar yok öyle 2 liraya beş köfte[/quote:31x64drp]Ercan Şahin' Alıntı:[quote="S.Nilay Kızılok":31x64drp]valla su sms paketi isini halletsinler. benimle birlikte bir cok galatasaraylı arkadasım gsmobile'a gececegiz.
iyi de kardeşim kullanmazsan klüp nasıl kazanacak adamların amacı zaten tek hat niye diyorlarki numaranı değiştirmeden gel kullanasın klübe para geleKemal Türkmen' Alıntı:Arkadaslar lütfen gs mobileden ucuk kacık tarifeler beklemeyelim kullanmasak bile karsılıksız gidip alalım yada kullanmadıgınız baska bir operatör varsa gs mobile gecin ben bugun gittim aldım kullanacagımdan degil ama olsun önemli olan takıma azda olsa bir katkı bu zor günde herkesin küçükte olsa katkı yapması gerekir tabi birde Fenerbahçe ye gecilmek var o daha kötü
iyi de kardeşim kullanmazsan klüp nasıl kazanacak adamların amacı zaten tek hat niye diyorlarki numaranı değiştirmeden gel kullanasın klübe para gele[/quote:2t0jc45v]Ercan Şahin' Alıntı:[quote="Kemal Türkmen":2t0jc45v]Arkadaslar lütfen gs mobileden ucuk kacık tarifeler beklemeyelim kullanmasak bile karsılıksız gidip alalım yada kullanmadıgınız baska bir operatör varsa gs mobile gecin ben bugun gittim aldım kullanacagımdan degil ama olsun önemli olan takıma azda olsa bir katkı bu zor günde herkesin küçükte olsa katkı yapması gerekir tabi birde Fenerbahçe ye gecilmek var o daha kötü