Şu ümit özat denen ..... a birtane Galatsaray yöneticisi çıkıp ağzının payını vermeyecekmi çok merak ediyorum. Bu adam böyle devam ederse çok kötü şeyler olabilir bunudamı düşünmüyorlar. Bukadarmı Galatasaray kini öfkesi olur bi adamın inanılır gibi değil. Bide ağzının ucuyla ben Galatasaray ın başarısız olmasını istemiyorum inşallah başarılı olur diyor. Sonra elediğimiz maç için yok sahaya traktör girdi yok kalasla temizlediniz sahayı, UEFA ya bizi rezil ettiniz diyor. Bi UEFA kupasını kazandınız 250 sene konuşursunuz diyor. 1996 senesinde presi Okan Suat Emre yapmıyordu kimin yaptığını çok iyi biliyorum zaten diyor. Adam milli takımdan arkadaşlarının hakkını bile böyle yemekten çekinmiyor, o kadar Galatasaray kini bürümüş içini. Fener şike yapmış ama UEFA ya rezil olmamışız ha, 2011 de preside emre yapmıyordu değilmi. Ulan çık deki 1996 da presi şunlar şunlar yaptı de. Erkek gibi de ben Galatasaray dan nefret ediyorum, Galatasaray ın zerre başarılı olmasını istemiyorum, her maç tır gibi ezilmesini, toz şeker gibi un ufak olmasını istiyorum de. Erkek ol biraz kıvırma.
Buna kim ağzının payını verecek. Korkuyorum sokakta verecekler sonra olan yine Galatasarayımıza olacak. Daha ağır yazacağım yeminle zor tutuyorum kendimi.
Bide bi maç yenildiniz imparator Terim diye bağırdınız, şimdi nolduda Mancini diyorsunuz diyor, İşte siz böylesiniz diyor. Allahtan buradan, diğer forum sitelerinden ve Galatasaraylı diğer arkadaşlarımdan biliyorumki biz böyle değiliz Ümit efendi, senin geldiğin camia öyle.
Ama yazmadan edemeyeceğim. Burada her fırsatta Mancini yi yerin dibine sokup Terim i neredeyse tanrılaştıran birkaç arkadaşımız var. Bakın görüyormusunuz biz böyle davrandıkça, Galatasaray ın teknik direktörüne, hemde iyi kaliteli teknik direktörüne sahip çıkmadıkça, Galatasaray ın başkanına hemde iyi, kaliteli başkanına sahip çıkmadıkça kimlerin diline düşüyoruz.
Bide o tribünlerdeki 55.000 kişiye soruyorm diyor, (g......nüz yiyorduysa diyecekken lafı çeviriyor) yüreğiniz yiyorduysa iddaa 3 veriyordu neden basmadınız diyor. Siz ilk önce Fener i yakalamaya çalışın diyor.Artık bir olmalıyız bu senede şu takımı 9 puan farkla gelip şampiyon olmamız farz oldu.
daha neler neler dedi adam inanılır gibi değil. Bu geçiştirilmemeli, bunun üzerine daha çok gidilmeli, özellikle yönetimimize sesleniyorum. Çok sinirliyim çok.
http://tvarsivi.com/player.php?y=451&z=2013-12-14 23:22:00