Gündem 2013 -2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayern ve Barca gelmemesi büyük şans olur bizim için onlar her zaman belli seviyedeler,Ath. Madrid devre arası bir kaç oyuncusu başka takımlara transfer olabilir gibi hissediyorum ,güçsüzleşebilirler.Geri kalanları şimdi değerlendirmek büyük hata olur mali olarak çok güçlü klüpler 3-4 transfer yaparlar bakarsın bir anda şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olabilirler.Özellikle Manu konusunda herkes istiyor ama ben biraz tedirginim böyle giderlerse ellerinde sadece şampiyonlar ligi kalacak.Kura şansı yanımızda olur umarım.
 
Şu ümit özat denen ..... a birtane Galatsaray yöneticisi çıkıp ağzının payını vermeyecekmi çok merak ediyorum. Bu adam böyle devam ederse çok kötü şeyler olabilir bunudamı düşünmüyorlar. Bukadarmı Galatasaray kini öfkesi olur bi adamın inanılır gibi değil. Bide ağzının ucuyla ben Galatasaray ın başarısız olmasını istemiyorum inşallah başarılı olur diyor. Sonra elediğimiz maç için yok sahaya traktör girdi yok kalasla temizlediniz sahayı, UEFA ya bizi rezil ettiniz diyor. Bi UEFA kupasını kazandınız 250 sene konuşursunuz diyor. 1996 senesinde presi Okan Suat Emre yapmıyordu kimin yaptığını çok iyi biliyorum zaten diyor. Adam milli takımdan arkadaşlarının hakkını bile böyle yemekten çekinmiyor, o kadar Galatasaray kini bürümüş içini. Fener şike yapmış ama UEFA ya rezil olmamışız ha, 2011 de preside emre yapmıyordu değilmi. Ulan çık deki 1996 da presi şunlar şunlar yaptı de. Erkek gibi de ben Galatasaray dan nefret ediyorum, Galatasaray ın zerre başarılı olmasını istemiyorum, her maç tır gibi ezilmesini, toz şeker gibi un ufak olmasını istiyorum de. Erkek ol biraz kıvırma.

Buna kim ağzının payını verecek. Korkuyorum sokakta verecekler sonra olan yine Galatasarayımıza olacak. Daha ağır yazacağım yeminle zor tutuyorum kendimi.

Bide bi maç yenildiniz imparator Terim diye bağırdınız, şimdi nolduda Mancini diyorsunuz diyor, İşte siz böylesiniz diyor. Allahtan buradan, diğer forum sitelerinden ve Galatasaraylı diğer arkadaşlarımdan biliyorumki biz böyle değiliz Ümit efendi, senin geldiğin camia öyle.

Ama yazmadan edemeyeceğim. Burada her fırsatta Mancini yi yerin dibine sokup Terim i neredeyse tanrılaştıran birkaç arkadaşımız var. Bakın görüyormusunuz biz böyle davrandıkça, Galatasaray ın teknik direktörüne, hemde iyi kaliteli teknik direktörüne sahip çıkmadıkça, Galatasaray ın başkanına hemde iyi, kaliteli başkanına sahip çıkmadıkça kimlerin diline düşüyoruz.

Bide o tribünlerdeki 55.000 kişiye soruyorm diyor, (g......nüz yiyorduysa diyecekken lafı çeviriyor) yüreğiniz yiyorduysa iddaa 3 veriyordu neden basmadınız diyor. Siz ilk önce Fener i yakalamaya çalışın diyor.Artık bir olmalıyız bu senede şu takımı 9 puan farkla gelip şampiyon olmamız farz oldu.

daha neler neler dedi adam inanılır gibi değil. Bu geçiştirilmemeli, bunun üzerine daha çok gidilmeli, özellikle yönetimimize sesleniyorum. Çok sinirliyim çok.

http://tvarsivi.com/player.php?y=451&z=2013-12-14 23:22:00
 
Sinek küçüktür ama mide bulandırır veya krallar iz bırakır soytarılar kıskanır :) Hiç sinirlenmedim, onlara bizi tebrik etmek yakışmaz ağabeyim. Etmesinler bırak böyle şereflerini ayaklar altına alsınlar çok yakışıyor :D

Fener'i yakalamak mı? Türkiye içinde böyle teşkilatlanmış iken mümkün değil, ama şartlar eşit olduğunda bakın kim kime tur bindirmiş... Bakın bakalım Avrupa'ya kim adını yazdırmış? Hepsi biliyor hepsi ama yemiyor söylemek böyle kuyruklarına basılmış köpekler gibi havlıyorlar sağda solda.
 
Sinek küçüktür ama mide bulandırır veya krallar iz bırakır soytarılar kıskanır :) Hiç sinirlenmedim, onlara bizi tebrik etmek yakışmaz ağabeyim. Etmesinler bırak böyle şereflerini ayaklar altına alsınlar çok yakışıyor :D

Fener'i yakalamak mı? Türkiye içinde böyle teşkilatlanmış iken mümkün değil, ama şartlar eşit olduğunda bakın kim kime tur bindirmiş... Bakın bakalım Avrupa'ya kim adını yazdırmış? Hepsi biliyor hepsi ama yemiyor söylemek böyle kuyruklarına basılmış köpekler gibi havlıyorlar sağda solda.

Benim meselem, kimse Galatasaray hakkında böyle ileri geri konuşamaz. Bunu bütün camia olarak hissettirmeliyiz. Taraftarından, yöneticisine, futbolcusundan spor yazarına. Bu adama tepki koymalıyız. Varsın kendi küçülsün değil bu. Adam bütün Galatasaray camiasına dil uzattı. Taraftarına, yöneticisine, futbolcusuna. Kimse Galatasaray hakkında böyle fütursuzca konuşamaz. Bunu hissettirmeliyiz. Bir Galatasaraylı Fener hakkında böyle konuşsa düşünün neler olacağını. Böyle şey olmaz. Bu iş bu kadar basit değil, bu kadar basit olmamalı, hele biz bu kadar basite indirgememeliyiz. Biz derken sadece bu forumdan bahsetmiyorum, sadece taraftardan da bahsetmiyorum. Camianın tüm organlarından bahsediyorum.
 
Ben beyaz tvyi aradım sinirden. Açmadılar telefonu. Açsaydılar herhalde yarın adliyeden kağıt gelirdi. Burada yazamayacağım her şey Ümit Özat denen katıksız girsin. Çok haysiyetsiz gördüm , çok şerefsiz gördüm ama hakikaten çok üst model bir şerefsiz. Dünya tarihine de kendini öldürten salak olarak girecek bu herif.
 
Dert ettiğiniz şeye bakın? :) Rıdvan gibi spor basınında ağırlığı olan biri olsa hadi neyse... Ümit Özat kimdir? Dış kapının dış mandalı... Futbolculuğu kazmaydı, yorumculuğu daha da kazma... Teknik direktörlüğü zaten beceremedi... Bir ara Simge Fıstıkoğlu'ndan canlı yayında ayar yemişti. Hala uslanmamış. Sallayın gitsin. Böylelerini ancak gülmek için izleyin bence. :D
 
Selçuk hayalet oyun oynuyor, şu Gençlerbirliği maçı ne yaptı maç boyunca bir bakmak lazım, yazıktır!
 
Şu anda Ankara'da rezalet ötesi bir oyun var.
Gözlerime inanamadım.
Yok böyle bir rezillik.
Mental ve fizik olarak takım maçta değil.
Fark 12 ama puanı azaltayim diye bir ruh yok.
Hele son dakikalarda sakatlanan Drogba'da ikinci yarıda olmazsa işimiz zor.
Allah yardımcımız olsun...
 
Takım kaptanımız, kornerlerin ve serbest vuruşların ustamı ismi Selçuk İnan'ın ruhu varya sahada geziniyor :)

Allah aşkına çıkar şu pazubandını, takım kaptanı maç seçer mi??????
 
Yine puan kaybettik. Artık bizim için realistik hedef lig ikinciliğidir. Umarım postu serip onu da kaptırmayız. ŞL'ye katılmak da en az şampiyonluk kadar değerli.
 
Kadroyla yapboz gibi oynamak zorunda hissediyor kendini hoca.İnanamıyorum ya gerçekten inanamıyorum...

Hakan Balta çıkıyor,Semih sol beke geçiyor.Burak sol kanat, forvet başlayan Umut sağ kanat.Chedjou nerede belli değil.Maçta tek doğru ortayı yapan adam Eboue'nın çıkması? İki tane alakasız maça kanıp 3-5-2 olacak gibi dedik de sol bek Semihle de olacak değil herhalde.

Evet şampiyonluğu bıraktık rakibe,sonumuz hayrola...
 
Ben hala Burak denen futbol katilini nasıl 17.000.000 Euro'ya satamadık diye üzülüyorum. Bu adama seneye 5.000.000 veren zor buluruz bundan sonra. Burak bu arkadaşlar başka birşey değil.
 
Evet, üstüne basa basa katılacağım önerme. Burak Yılmaz futbolun katilidir, cahildir.
Takımını her maç on kişi oynatan beceriksizin tekidir.

Bu gereksizin halâ savunuluyor olması gerçekten çok ilginç. İbretlik..
Argümanda baştan belli;ama gol atıyor yeaa..ki onuda yapamıyor artık.

Bi zahmet çıkar artık o at gözlüklerini.
Tek meziyeti gol atmak olan bu arkadaş hücumda takımın anasını belliyor haftalardır.
Yapamadığı vuruşlar, atamadığı paslar, istisnasız kontrol edemediği toplar..
Uyan be kardeşim uyan.
Daha ofsaytta kaldığı pozisyonları saymıyorum bile.
Bunları görmek zor olmasa gerek.
 
Yetenekleri sınırlı kabul ediyorum da 2.5 yılda 70'e yakın gol atan forvetten bahsettiğimizi belirtmek isterim.Skoru yapana puan veriyorlar,iyi oynayana değil.

Burak'tan önce o kadar çok konuşacak şey var ki...
 
Burak bu hiç bir zaman bizi büyütmez,seviye atlatmaz. Futbol da artık forvetler ileride ki oyun kurucu görevini üstlenebilecek teknik kapasiteye ulaştı ki bu yüzden on numaralar kaybolmaya başladı. Geçen 3 senede 15 ten fazla 1.ve2. sınıf takımlar santraforlarını en az 25 milyon euro vererek değiştirdi ve bu takımlardan hiç biri 3 senede 70 ten fazla gol atan geçen sene 8 şampiyonlar ligi golü atan forvete 10 milyon eurodan fazla para vermedi.
Beni asıl üzen Selçuk'u bozdu geldiğinden beri Selçuk devamlı ilerde onu aradığından takım kurmayı bıraktı. Bir de buna ek olarak takım boyunu çok uzattığından orta saha düzeninin bozulmasıyla direncini düşürüyor orta sahanın
 
Sorunda bu ya işte.
Bilinen tek meziyetini de kullanamayınca kanayan yaramız oluyor ve kendini geliştirmediği sürece, haklı olarak, hunharca eleştirilmeye mahkum...
 
Türk futbolu zaten uzun süre önce bitmişti ama son çırpınışları da bugün tamamen son bulmuştur.Birileri tam sistemini oturtmuş.Sevdiği iki takımdan birisini şampiyon yapacak , onun cezasından faydalanıp diğer takımını da Şampiyonlar Ligi'ne sokacak.Bunun için gerekli tüm şartlar sağlanmıştır.Federasyon,hakemler,kendi taraftarları vs. vs.

Allah belanızı versin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst