iki aydır puan cetveline bakmıyorum neredeyse. şampiyonlar liginde iyiyiz de oraya gitmek için de ligde bişeyler yapmak lazım.
En çok eleştirildiği sezon,yığılma olmadan; 12 maç,7 gol 5 asist.Futbol katili...
Bugün futbolda Beşiktaş , basketbolda biz sahadan çekilmeliydik. Aptal 2 klüp.
O futbol katili ligdede, Avrupa'da da gol krallığı kovalıyordu. Dediğim gibi ata ata futbol katili oluyor Burak gibi insanlar. Ligin ilk başlarındaki puan kaybının en büyük sebebidir Burak. Sövmediğim bir maçı yok. Kaçırdıklarına ne tepki veriyorsun acaba? Yine 33 gol vs attı mı diyorsun?
Hakan Şükür'ün çılgın attığı zamanlar benim çocukluk dönemime denk gelmişti. O zaman futbolcuları öyle değerlendirmezdim ama o zamanki Hakan'ı izlediğimde şimdiki Burak'tan çok daha iyi olduğu kesin. Burak ileride oyun kurma yeteneği sıfır olan biri, gol atması için sadece rakip kalenin boş ve yanında hiçbir rakip defans oyuncusunun olmaması gerekiyor. Ama o zaman da hep ofsayt oluyor Valla anlamadım ben bu işi.Kaçırınca hoş karşılamıyorum tabiki fakat pozisyona girmeside bir meziyettir benim için.Asla büyük forvet demem kendisi için ama Türkiye standartlarına bakınca vasatın üstünde bir forvet.
Ben de bir şey sormak istiyorum.Hakan Şükür'ün futbolculuğu hakkında ne düşünüyorsun?
Bu arada iyi denebilecek bir kura çektik.Neden olmasın?