Gündem 2013 -2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok abi, Mancini'deki bu geriye adam yığma mantığı varken biz deplasmanda galibiyeti zor alırız. Defans yapmak 6-7 kişiyle geride beklemek değildir. Her maç aynı senoryo... Fark yine 6'ya çıktı. Boş kaleye gol atamayan Umut ve Sneijder'a söyleyecek söz bulamıyorum.
 
Bırakılan 2 puan daha, alınan ağır bir yara daha... 1-0 yaptıktan sonra kaçırılan 2 çok net pozisyonlar. Maçı bitirecekken kalemizde gördük. 1 de penaltımız verilmedi ilk yarı.

Beddua etmedim, yine etmeyeceğim ama bu Rize taraftarının "...... Galatasaray olamazssın şampiyon" tezahüratı nedeniye sanırım bundan sonra Rize maçlarında(fb hariç) hep rakibin galip gelmesini isteyeceğim.

Umuyorum Trabzon fb'ye puan kaybettirir yoksa işimiz bu vakitten sonra çok zor olacak...
 
Sneijder'e söyleyecek lafım yok ama Umut 90 dakika boyunca maçın içine resmen sıçtı ! sonunda da penaltı pozisyonunu başlamasına sebep olarak tüyünü dikti . Şu maç resmen şampiyonluk işareti olabilecek maçtı . Umut sıva aslanım sıva....
 
Şikecilerin şampiyon olmasını şikecilerden çok istiyor takım! Deplasmanda hep sorun yaşıyoruz diyordum ama bu maç o kadar rahat bitebilirdi ki, yata yata alabilirdik 3 puanı. Umut, seni hep yüceltir Burak gibi vasat bir adamın yedeği yapıyor diye Fatih Hoca'ya da Mancini'ye de kızardım, bugün yıktın beni... Telafisi çok zor puan kaybına sebep oldun. Şu maçın böyle bitmesinin tek suçlusu sensin Umut!
 
Ya tam bırakın şu yarışı ya da tam kovalayın. Her hafta bi 6 bi 4 , bi 6 bi 4 puan fark olmasından sıkıldım artık. Boşa mı umutlanıyoz anlamadım ki.
 
Wesley Sneijder'in oyundan çıkarılması da apayrı bir saçmalık hiç bir şey yapmasa duran toplardan pozisyon yaratıyor kaçırdığı pozisyonada laf edemem geldiğinden beri ilk defa son vuruşta yanlış tercih yaptığını gördük canı sağolsun
 
Selçuk'un kart görmesi iyi oldu.. Gelecek hafta yok, bu kadar formsuzken 1 hafta oynamaması onun için iyi olacaktır..

Ben Umut için yorum bile yapmıyorum.. Ama burada hata Mancini de , top süremez, pas veremez, çalım atamaz sen adamı kanat oynatmaya kalkıyorsun..

Burak Yılmaz da en az 2 hafta ilk 11 de oynamaması lazım.. Burak ve Selçuk dinlensin biraz, çok formsuzlar..

Bir lafım da bizimkilere.. Zaten TFF ye lafınız geçmiyor, adamlar bizi çökertmek için her şeyi yapıyorlar.. Yok playoff , saçma sapan yabancı kuralı, hocaya göz dikip ayartmalar vs vs.. Haklarımızı zerre savunamıyorsunuz, Bari bırakın şikeciler

şampiyon olsun da en azından yabancı kuralından kurtulalım..
 
Bu kulübün forvetleri Umut ve Burak olmamalı. Yazıktır.

Sneijder artık kanat oynamasın adama da ızdırap oluyor.

Selçuk haftaya yok, mümkünse diğer haftalarda da olmasın.
 
Umut apayrı işlere imza atsa da Sneijder ve Muslera'yı da aynı ölçüde tefe koymayan yaklaşımı samimiyetsiz buluyorum açıkçası.Takım sinir bozmanın sınırlarını zorladı bugün.Derli toplu oynuyorlar,acaba derken tek başına şampiyonluk kaybettirecek bir senaryoyu oluşturdular.Beyzadeler Avrupa'da kupaya yürüyorlar ya ligde bir türlü sahaya sağlam basamadılar o haseble.Yekta çok iyiydi,Melo,biraz da Burak didindi.
Maalesef o gol sevincinin yapaylığıyla özdeşleşiyorlar gün geçtikçe.
 
Bir çok kesime göre Mancini'ni sahaya sürdüğü ilk onbir dün geceki ideal onbirdi, Drogba'nın ileri uçta hucum defansını yapamaması orta sahaya çok yük bindirirdi, (denilirdi)

Dün akşam Burak, Selçuk rezaletinden sonra diğer futbolcuları konuşmayalım mümkünse,

Drogba yoktu, Eboue yoktu, sorun hala nerde, sorun bu iki futbolcuda. Bunlar olduğu sürece biz rahat maç kazanamayız, bu iki oyuncu aleni bir şekilde maç seçiyorlar ve takımı sabote ediyorlar. Pozisyon pozisyon değerlendirelim.

-Sneijder'in ara pasında Burak kaleci ile karşı karşıya, basit bir vuruşla top kalecinin kucağında.
-Sneijder topu Umut'a kesiyor, Umut ters direğe topu ortalıyor, Burak daha müsait olan Veysel'in pozisyonu bozuyor.
-Melo topla orta sahayı geçiyor, Burak'ı duvar olarak ver kaç yapıyor, ama Burak direk ceza sahasına hareketlendiği için, top kaybı yapıyoruz ve defans arkasına atılan topu, Semih taca atıyor.
-Selçuk bütün maç boyunca anlam veremediğim bir şekilde, müsait durumdaki oyuncu arkadaşları yerine topu Veysel'e doğru atıyor.
-Melo Umut'u defans arasına kaçırıyor, Umut'un vuruşunda korner kazanıyoruz.
-Yekta Burak'tan aldığı topu ceza sahasına penaltı noktasına gönderiyor, ama Umut büyük bir bonkörlük ile topu auta yolluyor,
-Yakaladığımız kontra atakta, Umut topu Sneijder'e atıyor, seken topa vuran Sneijder, mutlak bir golü kaçırıyor,
-Umut orta sahada aldığı topu önünde hareketlenen Selçuk ve Burak'a doğru atmak istiyor, 2 oyuncunun Heidi ve Peter gibi yeşillik alanda arkalarına bakmadan koşması top kaybına neden oluyor, bu Heidi ve Peter'e katılmak isteyen Muslera, gereksiz yere Rize yeşilliklerinde sırt üstü kayış gerçekleştiriyor ve penaltı durum 1-1

Maç içinde arkadaşlarımla izlerken, Semih'in iki kere topla çıktığını gördüm, ilk pozisyonda kornerden gelen topu Semih topukla düzeltip orta yapıyor, ikincisinde soldan yaptığı bir orta var, bu iki ortayı Selçuk yapamadı 90 dakika boyunca!!!!
 
Bu maçta kaybedilen 2 puanın sorumluları net bir şekilde Selçuk ve Burak, Akhisar maçında iyi ki Selçuk yok, inşallah Burak'da olmayacak.

Muslera-Veysel-Chedjou-Ceyhun(Koray)-Semih-Alex-Yekta-Umut G.-Melo-Sneijder-Drogba

Bu kadro ile ne orta sahayı veririz, çok da rahat kazanırız.
 
Kimse kusura bakmasın bir suçlu varsa net olarak Mancini.
Umut dökülüyor, Selçuk kötü bile değil ama 90 dakika sahada kalıyorlarsa (Selçuk 90'da çıktı) suçu hoca da ararım. Hazırlık kampından beri çok iyi oynayan Emre, Umut Gündoğan neden düşünülmez anlamıyorum!!
 
Umut veya Sneijder o golü atabilseydi suçlu yine de Mancini olabilecek miydi?

Birde dün akşam 85. dakikadan önce Muslera'nın yere yattığı bir pozisyon söylesin bende Mancini'nin yüzünden puan kaybettiğimizi kabul edeceğim.
 
Futbolda her girilen pozisyon gol olacak diye bir kaide yok. Kötü oynadı diye eleştirdiğimiz hatta puan kaybının sorumlusu ilan edilen Burak-Selçuk gol atsaydı muhteşem oynamış mı olacaktı?
Ya da Sneijder/Umut pozisyonuna gelene kadar 2. yarının başında o golü atsaydı Rize (Muslera orada da yere yatmadı ;) ) sırf bu yüzden Mancini mi kötü olacaktı?

Dün Mancini hata yapmıştır. Kötü oynayan oyunculara 90 dakika tahammül etmiştir. Maç da puan kaybı varsa bu da hocaya yazılır. Kötü oyunu için de Selçuk sabaha kadar eleştirilir hatta kesik yemelidir. Emre Çolak kendisinden çok daha fazla hak ediyor şu an.
 
Hayır bilakis kazandıkları paranın karşılığını vermiş olacaklardı, ama bu da Mancini'nin suçu tabi :)
 
Senin mantıkla Mancini'de aldığı paranın karşılığını verememiş oluyor ;)
Nasıl ki Chelsea maçında 30. dakikada doğruyu yaptıysa dün 90 dakika yanlışı izledi. Bunu kabul etmek Mancini düşmanı olmak demek değil. Rahat olun.
 
Yalnız dün Burağın yüzüne gelen çakı oyunu iptal ettirebilirdi. Burak saha dışında yatarken, teknik heyetten, sağlık ekibinden biri yanına gidip duruma müdahele edebilirdi. Adamın yüzüne çakı atıldı. Olur böyle şeyler deyip devam ettik.
 
Bu puan kaybının tek sorumlusu dünkü rezalet oyunu ile Umut olmalı. Mancini gibi futbol görüşü yüksek bir hoca ona nasıl bu kadar sabretti anlamak çok zor. Atamadığı pozisyon için konuşmuyorum, aldığı her topu saniyesinde ezdiği ve kaptırdığı için , özellikle penaltı öncesinde müsait pozisyonda atmaya çalıştığı pasa bakın yeterli . Bence şampiyonluk yarışından koptuğumuz maç Antalyadaki 2 puan ve dünkü kayıptır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst