Gündem 2013 -2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih gururumuz oldu.
Melo'ya o hareketler yakışmadı.
Drogba hâlâ laubali.
Sneijder, Drogba ve Burak birbirlerine pas vermiyorlar.
Bu oyunla Chelsea bizi bozguna uğratır.
 
Nasıl dans hareketi yahu ne yapmak istediği neyi kastettiği açıkça belli, onların oyuncularının yaptıklarının yanında Melonun ki hiç bir şey demek doğru değil.Onlarla biz bir miyiz? Bu tarz hareketleri savunmak yakışmıyor.
 
Nossa nossa dansında figürmüş o diye yazılıyor sanal ortamda. Melo'nun da o dansı ne kadar sevdiğini biliyoruz. Tabi bunu hangi amaçla yaptı bilemeyiz. Benim bildiklerim bu kadar, takdir kamuoyunun :)
 
Allah razı olsun Ünal Aysal, Galatasaray'ı Hasan Şaş gibilerinden kurtardığın için. Bu adamın televizyonda yaptığı düpe düz, yediğin kaba pislemektir!
 
Belki bana kızanlar olabilir ama Hasan için söylenenler benim nazarımda Sayın Terim içinde geçerlidir.Takımızda teknik direktörken federasyona yabancı konusunda ve kendisine verilen cezalar konusunda iyi sallayan Terim gidip o kişinin başında olduğu bir kurumda çalışmamalıdır.
 
Boş verin ben yazayım siz bilgilenin Geçen hafta Zlatan'ın menejeri ile yapılan 2. görüşme senelik 10.000.000 euro garanti para toplam 3 senelik sözleşme önerisi karşı taraf tarafından çok olumlu karşılandı.Seneye mavi filin yerine ibrakadabra hadi bakalım.
 
Eğer Melo ceza alırsa forumda küfürün serbest bırakılmasını talep ediyorum. Malum federasyon nezdinde küfür serbest olduğuna göre kendilerine yöneltilecek küfürler için de foruma yönelik bir yaptırım olmaz herhalde.
 
Şu açıklamaları kim yazıyorsa klavyeyi yavaşça yere bırakmasında fayda var.En son ne zaman şike yapan takımlardan,görevi kötüye kullanan TFF'den,rakiplerimizin yok hükmünde oynadığından bahsettik biz?
 
Kuyt'un eşi soyunma odasını basıp Gosso'nun üzerine yürümüş, bağırmış.
Oyuncusu saha içinde vandallık yapıyor, oyuncusunun eşi de saha dışında vandallık yapıyor.
Mahkumiyet kararı onanan başkanları da millete ahlak dersi veriyor.
Hadi ordan!!!!
 
Bu kadar haysiyetsiz bir kulüp ömrümde görmedim ya. Çocuk gibi ağlıyorlar, hakemleri baskı altına alıyorlar, her maçları şaibeli ayıptır yahu. Haftalardır Alves'in tekmelerini, Caner'in tekmelerini, Emre'nin küfürleri, rakip takımların verilmeyen penaltılarını konuşmazlar ama çıkıp ağlarlar çocuk gibi. Çok düştü Fenerbahçe gözümde. Bi halı saha takımından farksızlar ve ne hikmetse her branşta, transfer ettikleri her oyuncu karakterini değiştirip bunlara uyup çirkefleşiyor.
 
Aaa ama lütfen! Kendileri dünya kulübü, en büyük spor kulübü. Şike ört-bas edilince federasyon hakkında en ufak bir laf yok, iş cezaya geldi mi her türlü çirkeflik...
Sonra da ''Ama siz fenerasyon diyorsunuuaaoozz!!''
Gözünüzden düşen onlara her türlü müsamaha gösteren Türkiye Futbolu olsun. İçeride istedikleri kadar at, eşek, katır koşturuyorlar ama Avrupa'ya gidince görülüyor gerçek ederleri.
 
Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Yekta, Selçuk, Melo, Sneijder, Umut, Burak . Muhtemel 11 imiz bu şekilde. Ben kadronun galip geleceğini düşünüyorum, güzel bir kadro olmuş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst