Real Madrid maçını yok sayan bir hoca düşünün ki 4.5 milyon euro veriyoruz bu adama.Felsefe ne iken ne oluyor,diyecek kelime seçemiyorum...
Erdem, felsefemiz milli takıma odaklanıp varsaydığın R. Madrid´den evinde 6 yemek miydi? Artık geçmişle yaşamaktan vazgeçelim, keza her sonucu Terim dönemi ile kıyaslamaktan...
Belki Mancini´nin hedefi yıllardır yabancı hocaların bize karşı uyguladığı taktiği uygulamak, rehavet ortamı yaratmak R. Madrid cephesinde. Karşı tarafta ne kadar etki yaratacağı bilinmez ama ihtimal hesabı sonuçta.
Felsefe Real Madrid'e 33 dakika pozisyon vermemekti.Sap ile samanı karıştırmamak lazım bence abi.Melo'nun attığı ilk şutta Melo'dan daha hırslı Fatih Terim'i gösterdi kameralar.Geçmiş denilen şey 1 ay öncesi,4.haftasında kovulan Fatih Terim.Israrla söylüyorum abi bu unutulacak bir olay değil,haklı-haksız kişiden kişiye değişir.İşler kötü gidince de insanlar ''Fatih Terim olsaydı'' diyebilir,gayet doğal ki kovuldu çünkü.
Erdem, evinde oynadığın bir karşılaşmada 57 dakikada 6 gol yedikten sonra ilk 33 dakika pozisyon vermemişsin kaç yazar? Bir öğrencinin gireceği sınavda hırslı olması o derse iyi çalıştığının göstergesi olabilir mi? Terim´in 2-0´dan sonraki çaresiz halini gördüm, belki de uzun yıllar sonra.
İşler kötü gittiği dönemde Terim olsaydı diyenler, işler iyi giderken bakın Mancini Terim´den daha iyi diyenler... Bunlar Galatasaray´a bir şey kazandırmaz ama bu kutuplaşma çok şey kaybettirebilir.