Gündemden

Noldu ya sizler değilmiydiniz bu çocuk oynasın ilk 11 de anıl la falan diyen

Yalan yanlış bi haberden dolayı adamdan hiç bişey olmaz vs. diyosunuz..

Alperen Küçük' Alıntı:
Noldu ya sizler değilmiydiniz bu çocuk oynasın ilk 11 de anıl la falan diyen

Yalan yanlış bi haberden dolayı adamdan hiç bişey olmaz vs. diyosunuz..

Hayatımın hiç bir döneminde Cem Sultan oynasın demedim.Ben Cem Sultan'ı değil reel hayatta oynamasını düşünmek fm'de bile oynatmam.

Kendisinide çok kez izlemiş biri olarak söylüyorum bunu Cem Sultan'tan ortalama derece,Necati'den 1 gömlek düşük bir golcü olur en fazla.

Yarın sözleşme yenilese düşüncem yine aynı.Sözleşme uzatmaması ile ilgili hiç bir üzüntü duyduğum,alınganlık yaptığım nokta yok.Hee keşke oynayacağı bir takıma gitmek için bizle sözleşme yenilemese ozaman belki dediğim seviyenin üstüne çıkar ama fb,bjk falan için yapıyorsa bunu görürüz Cem Sultan 5 sene sonra nerede olur.

Berk Tuna Tertipli' Alıntı:
Bende Cem Sultan'ı çok izledim ve bana göre yetenek akıyor adamdan.
Sözleşme yenileyemeyip kaçırırsak yazık olur.

Sıkıntı adamın yeteneğinde değil ki Berk.Kafa yapısında.Birazda fiziksel yapısıyla alakalı.Aşağı kademede fiziği çok işlevsel ancak A takım seviyesini kaldırması mümkün değil.Hızı Özgürcan'dan hallice.

Onun dışında golcüğü,son vuruşlarının kendi katagorisinde maşallahı var.

Ama dediğim gibi asıl sıkıntı kafa yapısında.GS'da bulamadığı şansı fb'de bulurum ben diyebiliyorsa,Semih'e bakıp ibret almıyorsa afedersiniz bu adamdan hiç bir halt olmaz.

Ama dediğim gibi yine bizle imzalamaz oynayabileceği bir takıma giderse benim dediğim seviyeyi aşar Cem.

Önce auta attığı şut sonrasında, yan sahadan kendisine takılan Sabri?ye ?Sen işine bak ulan. Ordan buraya laf mı yetiştiriyorsun? diye çıkışan Sarp, ardından kullandığı şutta da, topun altına fazla girip üstten dışarı atınca, bu kez Hagi?ye dönerek, ?Hocam beni kirala gitsin, benden bir şey olmaz. Hatta bonservisimle gönder. Sen de kurtul, ben de ? dedi

Hadi inşallah Mustafa'cım ;)

Barış Özbek'in Fb ile anlaştığı haberleri çıktı bugün. İnşallah diyorum başka da bişey demiyorum:)
Demeden edemedim, darısı Mustafa Sarp'ın başına. :)

Bugün fotomaçta gördüm hala şoktayım,ayılamadım henüz Barış bizde şuana kadar 12 gol 16 asist yapmış,ya bunu ne zaman yaptı:) veya ben neredeydim...

Ya 3,5 sezonda onca maç yapmış adam için, üstelikde çoğu maçta ya sağ kanatta yada orta sahada çok da defansif olmayan bi pozisyonda oynadı hazırlık maçları dahil değilse bile kupa, avrupa, lig maçları dahildir en azında böyle olunca da bence çok kötü bi istatistik Barış'dan bekleneceği üzere.

Baktım istatistiklerine transfermarkt'dan. Haber doğru :) ilk sene 3 gol 9 asistle oynamış :p Tüm maçlar geçerli bu arada avrupa lig türkiye kupası yani.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Ya 3,5 sezonda onca maç yapmış adam için, üstelikde çoğu maçta ya sağ kanatta yada orta sahada çok da defansif olmayan bi pozisyonda oynadı hazırlık maçları dahil değilse bile kupa, avrupa, lig maçları dahildir en azında böyle olunca da bence çok kötü bi istatistik Barış'dan bekleneceği üzere.

Zaten kupa ve avrupa ligi maçları dahil abi olmazsa olmaz onlar :p

Bilmiyorum gol sayısını anlıyabilirimde o asisti Barış'ın yaptığından şüpheliyim yinede.

Barış; yetenekleri kısıtlı olsa da koşup mücadele eden zaman zaman tekmeye kafa sokan zaman zaman da kafaya tekme sokan bi adam.25 kişilik kadroda bulunabilir iyi bir alternatiftir.

O paraya tekmeye kafasını değil canını koyan adamlar çıkar bence gereksiz bir alternatif. Tema vakfı adına bir ağaç diksek daha çok fayda sağlar hem doğaya hem bize.

Burak Barut' Alıntı:
Barış; yetenekleri kısıtlı olsa da koşup mücadele eden zaman zaman tekmeye kafa sokan zaman zaman da kafaya tekme sokan bi adam.25 kişilik kadroda bulunabilir iyi bir alternatiftir.
Sonunda benim gibi düşünen birini buldum ya :)

Berkan Çatal' Alıntı:
[quote="Burak Barut":3548vl35]Barış; yetenekleri kısıtlı olsa da koşup mücadele eden zaman zaman tekmeye kafa sokan zaman zaman da kafaya tekme sokan bi adam.25 kişilik kadroda bulunabilir iyi bir alternatiftir.
Sonunda benim gibi düşünen birini buldum ya :)[/quote:3548vl35]
Bende sizin gibi düşünüyorum canım sıkıntı yok :p Ama bunu açıklamak için Burak'ı bekledimki şimdi önce açıklasam adam muhalif olacaktı :p

Yerli piyasasındaki rakamları düşünürsek Barış'ın aldığı ücret aslında çok hesabı yapıcak bir rakam değil.

Yarın Hürriyet veya Emre Toraman gibi kıytırık adamlara gel oyna desen Barış'ın aldığının en az 1,5-2 katını isterler.

Barış'ın en yararlı olduğu yer Rakip yedek kulubesinde olduğu zamandır. Gerisi safi zarardır. Barış'ın koştuğu falan da yok. Bunu binlerce kez anlattım.

İnsua kardeşimizin :) doğum günüymüş, umarım yeni yaşında kıymeti bilinir. Ben şahsen Ankaragücü maçında sağındaki solundaki insanlar maç satarken bi tarafını yırtarcasına mücadelesini hiç unutmayacağım. O gün kapalı tribündeydim çok net gördüm toplu, topsuz her yerde verdiği mücadeleyi. O gün de dediğim gibi senin ... yesinler İnsua.

bence insua devamli şans verilirse bence sol beke transfere gerek yok.kumaş var o çocukta.evet o maçı tvden izlemiştim mustafa sarp ve hakan baltanin ruhsuz oyunlarinin yaninda şahsiyet gösteren bir oyun oynadi.haginin neden forma vermedigini bilen varmi bu oyuncuya??bugün mustafa sarp beni kiraya gönder hocam demiş .ortam buz kesmiş sonra şaka yaptigini sölemiş keşke gercek olsaydi.umarim gercekten gideer.ve bu ruhsuzlar hala bu takimda gercekten kalcaklarmi??hakan serdar mustafa vb...