Noldu ya sizler değilmiydiniz bu çocuk oynasın ilk 11 de anıl la falan diyen
Yalan yanlış bi haberden dolayı adamdan hiç bişey olmaz vs. diyosunuz..
Alperen Küçük' Alıntı:Noldu ya sizler değilmiydiniz bu çocuk oynasın ilk 11 de anıl la falan diyen
Berk Tuna Tertipli' Alıntı:Bende Cem Sultan'ı çok izledim ve bana göre yetenek akıyor adamdan.
Sözleşme yenileyemeyip kaçırırsak yazık olur.
Önce auta attığı şut sonrasında, yan sahadan kendisine takılan Sabri?ye ?Sen işine bak ulan. Ordan buraya laf mı yetiştiriyorsun? diye çıkışan Sarp, ardından kullandığı şutta da, topun altına fazla girip üstten dışarı atınca, bu kez Hagi?ye dönerek, ?Hocam beni kirala gitsin, benden bir şey olmaz. Hatta bonservisimle gönder. Sen de kurtul, ben de ? dedi
Barış-Kazım takasından biz karlı çıkarızMuhammet Kaan' Alıntı:Barış Özbek'in Fb ile anlaştığı haberleri çıktı bugün. İnşallah diyorum başka da bişey demiyorum
Demeden edemedim, darısı Mustafa Sarp'ın başına.
Cezmi Turalp' Alıntı:Bugün fotomaçta gördüm hala şoktayım,ayılamadım henüz Barış bizde şuana kadar 12 gol 16 asist yapmış,ya bunu ne zaman yaptı veya ben neredeydim...
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Ya 3,5 sezonda onca maç yapmış adam için, üstelikde çoğu maçta ya sağ kanatta yada orta sahada çok da defansif olmayan bi pozisyonda oynadı hazırlık maçları dahil değilse bile kupa, avrupa, lig maçları dahildir en azında böyle olunca da bence çok kötü bi istatistik Barış'dan bekleneceği üzere.
Sonunda benim gibi düşünen birini buldum yaBurak Barut' Alıntı:Barış; yetenekleri kısıtlı olsa da koşup mücadele eden zaman zaman tekmeye kafa sokan zaman zaman da kafaya tekme sokan bi adam.25 kişilik kadroda bulunabilir iyi bir alternatiftir.
Sonunda benim gibi düşünen birini buldum ya [/quote:3548vl35]Berkan Çatal' Alıntı:[quote="Burak Barut":3548vl35]Barış; yetenekleri kısıtlı olsa da koşup mücadele eden zaman zaman tekmeye kafa sokan zaman zaman da kafaya tekme sokan bi adam.25 kişilik kadroda bulunabilir iyi bir alternatiftir.