" Denver spoke with Philadelphia, Golden State and the Los Angeles Clippers, but sources said that, contrary to published reports, the Sixers did not offer star swingman Andre Iguodala to the Nuggets. Instead, Philadelphia suggested a package of rookie Evan Turner, who was the second pick in last summer's draft, the expiring contracts of Jason Kapono ($6.6 million) and Thaddeus Young ($4.6 million), and future draft considerations.".
Biraz önce espn'de çıkan bir haber.. Sixers-Nuggets takası yatmış durumda ki herhalde nedeni de bu.. Igoudala'yı değil Evan Turner'ı vermek istemiş, bir de T.Young'ı.. Bu takas, bizim geleceğimizi mahvedecek takas olurdu.. Umarım tamamen rafa kalkmıştır.. Igoudala artık ne uzar, ne kısalar. Adı Hıdır, yapacağı budur.. Ama bu gençlerde potansiyel var, neden enayilik yapıp bunları vermek istiyoruz anlamıyorum..
Takas konusu tam arapsaçı.. Kontratlar ve maaşlar eşleşmediği için Nets ile Nuggets trade yapamıyor.. Utah ve Charlotte'un içinde olacağı dörtlü takas modeli gündemde.. Kirilenko, Boris Diaw ve Melo takımlarından ayrılacaklar ama Nets'in elinde böyle bir parça yok. Hangi etiyle buduyla takasa kalkıyor anlamıyorum.. Devin Harris işte içgüvesyinden hallice bir adam ama onu da kullanmayacaklar deniyor.. Derrick Favors'ı vereceksen Melo'yu almanın anlamı ne.. Elinde hep imitasyon, çakma , altın suyuna batırılmış takılar ve bir tane de küçük elmas var.. Küçük elması büyük elmasla değiştirmek toplamda çok etkilemez ama o imitasyonlardan birini veya birkaçını verip elması alırsan kardasın demektir.. Takasta mutlaka kaybeden vardır, win-win teorisi burada sökmez..
Öte yandan Melo'dan Nuggets'ta önümüzdeki senenin çok güzel olacağına dair haberler gelmeye başlamış..O da yavaş yavaş umudunu kesti anladığım kadarıyla, yerini yapıyor ama ben inanmıyorum.. Bu takas mutlaka olur diye düşünüyorum.. Bu kadar dillendikten sonra Melo, Nuggets'ta zor oynar artık. Son dakikada bomba bir haber bekliyorum kendi adıma ama hep benim beklediğimin tersi olduğundan, olmazsa da şaşırmayacağım..