"Artest'te gerçekten ekmeğe sürülecek yağ yok.."
ahaha tam mesaj bitti derken.. süper..
ahaha tam mesaj bitti derken.. süper..
Fatih Sinan Durak' Alıntı:Şu anda Lakers Minnesota maçı var Murat Kosova anlatıyor maçı onun sesinden tekrar maç dinlemek büyük keyif bu sene Nba'yi kim anlatacak diye kara kara düşünüyordum
Sühan Cem' Alıntı:Kosova'nın NTV'ye dönmesi Lig maçları anlamında bana ilginç geldi. Lig TV, Kosova gibi tam spormaxlik bir adamı, neden bıraktı acaba?
Abi maç bizim saatimizle 02.30 daKerem Seçer' Alıntı:Suns Preseason'da ilk maçına Sacramento'da çıkacak. Bakalım Hedo nasıl başlayacak? Maç gece 5'te ve TV yayını yok sanırım. Cumartesi gecesi Dallas maçı TV'de yayınlanacak ama.
Bulls ise ilk hazırlık maçını Bucks ile oynanacak. Açıkçası bu maçı çok merak ediyorum. Gece 3'te ama yerel televizyondan yayınlanacakmış ama internete düşer mi bilmiyorum.
Gece 00:30'da ise Miami Detroit maçı var. Bu maçı NBA TV yayınlıyor, internetten izleriz artık
Alperen Kaplan' Alıntı:T-Mac'li kadromuzla ikibindört ruhunu tekrar yakalayıp NBA'i bir kez daha sallamaya geliyoruz...
Şaka maka çok takip etmesem de iki-üç numaralarda belki de NBA'in en iyisi bizim rotasyon(Wade-Lebron vahşiliğini bir kenara koyunuz). Sağlam da bir oyun kurucumuz var, süperstar değil ama iyi oyuncu ve çok iyi olma potansiyeline de fazlasıyla sahip.
Takip etmediğimden çok saçma bir soru da gelebilir ama cevap bekliyorum Emre Abi, bu Dumars elindeki iki-üçlerden birini verip de bir uzun takas ederse şubata kadar, bu sene iş yapar mıyız?
Belki aşağıda mevkiler bile yanlış ama, şu iki üçlerden biri artı bir uzun gönderip ortalığı şey edemez miyiz yine, düşleyemez miyiz konferans finalini?
Stuckey-Bynum
Rip-Gordon
Tyshaun-Tracy-Jerebko
Villanueva-A.Daye
Adam gibi center-Big Ben- Wilcox
Murat İNAL' Alıntı:Semih Block of the night olayına girmiş. Vış.