* Hakkında takas söylentileri dolaşan Gallinari, herhangi bir takasın parçası olmak istemediğini, halinden memnun olduğunu söylemiş..
* Rudy Fernandez'in İspanya'ya ve büyük ihtimalle Barcelona'ya dönme aşkı sürüyor.. Menajeri "Portland'da O'na çok iyi davranıyorlar, her şey için müteşşekkir " demiş..İpini koparabilirse kaçacak..
* Monta Ellis, Stephen Curry ile birlikte oynayabileceklerini geçen sene gösterdiklerini söylemiş.. Oynadılar da neyi gösterdiler ben anlamadım.. Warriors kaç maç kazandı ki geçen sene.. 30 yoktur herhalde..
* Hedo'nun o yerli yersiz gülümsemesi yine başına iş açmış.. Toronto taraftarı yuhaladığında gülmüş ama memnun olduğundan değil tabii.. Millet anlamamış, eski takım arkadaşları çözmüşler olayı.. Hedo da şöyle demiş ?When I was here, when Carter came, they booed him,? Turkoglu said. ?When someone else came, they booed him. You can?t just blame it on the players. You have to really sit down and talk about the players and ask them why they wanted to leave.? ( Ben buradayken Vince Carter gelmişti, O'nu da yuhlamışlardı.. Ne zaman biri gelse yuhalanıyor.. Oyuncuları suçlayamazsınız.. Neden Toronto'dan ayrılmak istedikleri konusunda, oturup onlarla konuşmak lazım ). Ayarı vermiş Hedo kendince...
* R.Westbrook bu sene bir adım ileri gideceğim demiş, yandık..
*Durant, iyi bir PG ye ihtiyaç var demiş..
* Sakatlanan ve 6 hafta oynamayacak olan Dalembert "şoktayım " demiş. Ne şoktasın lan.. Sanki sahaya çıktığında oynuyordun. Yat işte..
* KIA , NBA in sponsorlarından birisi olmuş.
* D-Wade idmanlara başlamış ama ne zaman oynayacağı belli değilmiş.