Gündeme Dair

hazırlık maçları;

*chicago'da Ömer aşık, kenardan gelip 19 dakikada 9 sayı, 8 ribaunt ve 3 blok yapmış. gayet güzel..

*minnesotta'da darko milicic ilk beş başlıyor.. hala hiç bir şey yok.. 5 senedir aynı terane..

* Miami, CSKA Moskova'yı konuk etmiş, yenmiş göndermiş..

*Phoenix, Utah'ı yenmiş ama Hedo'da yine ritm yok. 2 sayı falan..

Hedo'nun durumu hiç parlak değil. Lig başlayınca değişecek mi bakalım. Yalnız aşağıya doğru bir gidiş var, böyle giderse benche de demir atar.

*Orlando hazırlık maçlarında dümdüz gidiyor.. Howard-Levis ve Vince yokken de kazanıyorlar..

* Wizards'ta Arenas 3 dakika oynadı ve maalesef yine sakatandı. Maç raporlarında hep sol diz diyor ama görüntülerde sağ kasığını tutuyordu. İki ayrı sakatlık varsa bilemem ama diz ise durum vahim.. Ersan fena oynamamış bu maçta..

* Cleveland'da Lebron artık yok ama yeni coach ile sürekli kazanıyorlar..

* Hedo 18 dakikaya 13 sayıyı iyi bir yüzde ile sığdırmış.. Nihayet kıpırdadı..

* Nba Europe çerçevesinde Memphis Caja Labrola'ı , Oklohoma da CSKA yı yenmiş..

Günün Sonuçları :

New Orleans Hornets vs Indiana Pacers - 98 - 101

Boston Celtics vs Toronto Raptors 117 - 112

Detroit Pistons - Minnesota Timberwolves 88 - 99

Dallas Mavericks - Chicago Bulls 109 - 105

*Hedo ile Toronto kanlı bıçaklı olmuştu.. Dün gece Toronto-Phoenix maçı vardı.. Seyirci beklendiği gibi protesto etmiş.. Hedo 20 mins, 5 pts, 5 rebs.. Pheonix kaybetmeye devam ediyor..

* Minnesotta'nın hazırlık maçları iyi gidiyor.. Dün de Bucks'ı yendiler.. Ersan kenardan gelip 33 mins, 22 pts, 5 rebs, 7 asts yapmış ama yetmemiş.. Kevin Love gerçekten iyi bir uzun. Özellikle de hücum anlamında.. Wolves'un hazırlık maçları skoru 5-1..

* Arenas dün gece oynamadı.. Kasık sakatlığı ile ilgili net bir açıklama hala yok..

Emre Yüksel' Alıntı:
*Hedo ile Toronto kanlı bıçaklı olmuştu.. Dün gece Toronto-Phoenix maçı vardı.. Seyirci beklendiği gibi protesto etmiş.. Hedo 20 mins, 5 pts, 5 rebs.. Pheonix kaybetmeye devam ediyor..
..

Niye bu kadar karşı karşıya geldiler ki?

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Emre Yüksel":3gfph3q6]*Hedo ile Toronto kanlı bıçaklı olmuştu.. Dün gece Toronto-Phoenix maçı vardı.. Seyirci beklendiği gibi protesto etmiş.. Hedo 20 mins, 5 pts, 5 rebs.. Pheonix kaybetmeye devam ediyor..
..

Niye bu kadar karşı karşıya geldiler ki?[/quote:3gfph3q6]

Hedo öyle ayrıldı oradan.. GM ile sorunları vardı, yerel basınla sorunları vardı, taraftar yuhalıyordu sürekli.. Dokular hiç uyuşmamıştı Hüseyin.. GM, adamı basına şikayet ediyordu.. Toronto rezalet bir franchise.. Chris Bosh da koşarak uzaklaştı ilk fırsatta..

Hedo kötü oynadı, kötü oynadıkça sorunlar büyüdü falan.. Bu hazırlık maçında da yuhlamışlar..

* Hakkında takas söylentileri dolaşan Gallinari, herhangi bir takasın parçası olmak istemediğini, halinden memnun olduğunu söylemiş..

* Rudy Fernandez'in İspanya'ya ve büyük ihtimalle Barcelona'ya dönme aşkı sürüyor.. Menajeri "Portland'da O'na çok iyi davranıyorlar, her şey için müteşşekkir " demiş..İpini koparabilirse kaçacak..

* Monta Ellis, Stephen Curry ile birlikte oynayabileceklerini geçen sene gösterdiklerini söylemiş.. Oynadılar da neyi gösterdiler ben anlamadım.. Warriors kaç maç kazandı ki geçen sene.. 30 yoktur herhalde..

* Hedo'nun o yerli yersiz gülümsemesi yine başına iş açmış.. Toronto taraftarı yuhaladığında gülmüş ama memnun olduğundan değil tabii.. Millet anlamamış, eski takım arkadaşları çözmüşler olayı.. Hedo da şöyle demiş ?When I was here, when Carter came, they booed him,? Turkoglu said. ?When someone else came, they booed him. You can?t just blame it on the players. You have to really sit down and talk about the players and ask them why they wanted to leave.? ( Ben buradayken Vince Carter gelmişti, O'nu da yuhlamışlardı.. Ne zaman biri gelse yuhalanıyor.. Oyuncuları suçlayamazsınız.. Neden Toronto'dan ayrılmak istedikleri konusunda, oturup onlarla konuşmak lazım ). Ayarı vermiş Hedo kendince...

* R.Westbrook bu sene bir adım ileri gideceğim demiş, yandık..

*Durant, iyi bir PG ye ihtiyaç var demiş..

* Sakatlanan ve 6 hafta oynamayacak olan Dalembert "şoktayım " demiş. Ne şoktasın lan.. Sanki sahaya çıktığında oynuyordun. Yat işte..

* KIA , NBA in sponsorlarından birisi olmuş.

* D-Wade idmanlara başlamış ama ne zaman oynayacağı belli değilmiş.

Arenas, Nick Young'ın daha fazla süre alması için bilerek sakatlık numarası yaptığını söylemişti sonradan ciddi bir sakatlığı mı ortaya çıkmış? Bir şeyler dönüyor ortada Arenas'la ilgili, çıkar yakında kokusu.

Halil İbrahim' Alıntı:
Arenas, Nick Young'ın daha fazla süre alması için bilerek sakatlık numarası yaptığını söylemişti sonradan ciddi bir sakatlığı mı ortaya çıkmış? Bir şeyler dönüyor ortada Arenas'la ilgili, çıkar yakında kokusu.
Bucks macinda sakatlandi, ve 3. dakikada oyundan cikmak zorunda kaldi. Iyi de oynuyordu. Son durumu nedir bilmiyorum ama dun takim arkadaslarini yanliz birakmadi. Sakalari kesmis, kokulari sikinmis :) medenice kenardan izledi takim arkadaslarini. Arenas eskisi gibi olmasa dahi, iyi olacagina inaniyorum. Tabi agir bir sakatlik gecirmez ise.

* orlando, atlanta'ya da fark yapmış.. hazırlık maçları skorları 6-0 oldu.. son 2-3 yıla göre çok daha geniş bir rotasyonla oynadılar hazırlık maçlarını lakin bu adamlar regular season başladığında da süre alabilecek adamlar.. biraz rahatlamış görünüyorlar..atlanta da 1-4 e geldi.. işler iyi başlamadı..

*lebron'nun 33 sayısına rağmen charlotte, heat'i yenmiş.. heat'te çok fazla eksik var hala.. wade, chalmers, house hiç oynamamışlar..wade zaten sakat.. bu arada bobcats'de, s.livingston'ın isminin karşısında sakat yazıyor.. NBA in Gökhan Zan'ı.. Tam zamanlı sakat adam..

* memphis madness ise devam ediyor.. Hazırlık maçlarında 7-0 oldular.. Gerçi gerçek rotasyonlarıyla oynuyorlar ama olsun.. Bu arada gerçek rotasyon derken, hasta olan Zach Randolp de oynamamış.. Bu takıma düzgün ve istikrarlı bir bench katkısı gelirse daha çok yol alırlar.. Doğuda olsalar kesin ilk beşte bitirirlerdi.. hornets hep kaybediyor.. bir sabah kalkıp nba.com'u açtığımda chris paul'ün takas edildiğini göreceğim.. new orleans bu çocuğu ve ellerine gelen şansı değerlendirememiş görünüyor..Okafor ve Stojakovic hamleleri olmadı.. Bu arada Stojakovic, 2012 de sözleşmem bittiğinde basketbolu bırakacağım demiş.. Biri arkadaşa söylesin, o basketbolu bırakalı 3-4 sene oldu.

*oklohoma da sas'ı yenmiş.. durant'in yaylım ateşi sürüyor..Sas'da Splitter oynamamış..

* Portland'ın organizasyon olarak hamama gitmesi, hatta şehrin baştan aşağı yıkanması lazım.. Yine herkes sakat.. Yine mağluplar.. Greg Oden'ın isminin karşısında sol diz yazıyor hala.. Warriors'a yenilmişler..
*

Bizim Hosuton'da işler ne alemde biliyor musun Emre abi?Scola'yla 5 yıllık 44 Milyon Dolar, Lowry'le 4 yıllık 24 Milyon Dolar'lık sözleşme yaptıkları doğru mu? :shock:

Erdal Avcı' Alıntı:
Bizim Hosuton'da işler ne alemde biliyor musun Emre abi?Scola'yla 5 yıllık 44 Milyon Dolar, Lowry'le 4 yıllık 24 Milyon Dolar'lık sözleşme yaptıkları doğru mu? :shock:
Bas bas paraları Leylaaaa'ya

Erdal Avcı' Alıntı:

Bu ortamda banada kesin kontrat çıkar oradan. :p

* Cleveland, Lebron sonrası döneme derli toplu başlayacak.. Hazırlık maçlarını iyi oynadılar..Sixers'ı da farklı yendiler..

* Wizards, Arenas'sız oynamaya devam ediyor.. Detroit'e kaybetmişler.. Pistons'da bir R.Stuckey sıçraması olduğu kesin..

* NY, komşusu Nets'i yenmiş..Amare 39 pts, 11 reb yapmış ki karşısındaki adam da herkesin beğendiği Brook Lopez falan.. Korkutucu..

* Hedo, Warriors'a 30 dakikada 5 pts, 4 reb yapmış.. Yine kötü..

Erdal Avcı' Alıntı:

Rakamlar tam doğru mu bilmiyorum ama sözleşmenizin olduğu doğru..
Scola, 2015 yazına kadar sözleşmeli ama aldığı / alacağı para, benim baktığım kaynakta 46 milyon usd'nin biraz üzerinde..Lowry de 4 yıllık 23.5 milyon USD görünüyor bende..Sendeki rakamlara gayet yakın..

Bence Houston, Yao'ya bağlı.. Normal sezonda hiç bir maçta 24 dakikadan fazla oynamayacağını açıkladı teknik ekip. Onun dönmesi ve sağlıklı olması şart.. Ayrıca bu sene sözleşmesi de bitiyor..

Vujacic ile Sharapova nın nişanlandığı haberini büyük bir kaygı ve hayretle öğrenmiş bulunmaktayım,ne biçim bir olaydır henüz algılama aşamasındayım tarikatmısınız olm siz los angeles da biriniz adriana limayı alır diğerniz sharapovayı ne ayaksınız yugolar büyümü yapıyorsunuz, yarın haberi çıkarsa Radmanovic le alessandra ambrosio nişanlandı diye kafama sıkar giderim buralardan hayır sağlam bir kuşak yetişiyor californiada baba yugo anne manken maşallahları olacak boy pos falan ,daha fazla argo yorum yazmak istemiyorum ceza almayalım malum Emre Reis admin..

O konuyu biz tenis başlığında da konuştuk Eser Başkan..
Benim anlamadığım Marco Jaric, S. Vujacic falan hala ne demeye basketbol oynuyor.. Paraya ihtiyacınız mı var ? Yok.. Evden çıkmak için ne gibi bir nedeni olabilir bu insanların..Adamın eşi Adriana Lima, hala basketbol falan oynuyor.. Daha bu dünyadan ne gibi bir beklentiniz var arkadaşım.. Bütün dünya kadınları çift kol aralığı hizaya gelip, güzellik sırasına girse Adriana Lima ilk beşten düşmez, adam hala açma germe hareketleri yapıyor.. Allahın sevgili kulusun işte, git hayatını yaşa..

Vujacic zaten oynamıyordu, artık hiç oynamaz.. Phil Jackson iyice uyuz olur buna.. Bu arada bu nişanla ilgili bir yorum okudum.. Vujacic ile Sharapova'nın yeni doğmuş çocuğu, yetişkin bir cüceden uzun boylu olur demişler : ))

Bugün bir devrin kapandığı gündür.. Dünya üzerindeki milyonlarca Sharapova hayranı yasta.. Yaşasın Maria Kirilenko o zaman ..

Emre sana katılmıyorum. Vucacic gibi bir imkan bana verilse şahsen bende bu yaşımda oynarım basketbol. Bütün yapacağın her maç 2 dakika sahada kalmak birde top sana geldimi mesafe düşünmeden potaya atmak. Arada bir- ikisi sayıda oldu mu ohh değme keyfine. Vallah şöyle bir iş denk gelmedi masa başı çapa işi gibi bişii:)