Gurovic'mi oynasın? Tolliver'mı?

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi

Gurovic'mi oynasın? Tolliver'mı?

  • G-Gurovic

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    71
G

Guest

Misafir
6 Yabancımız olduğu için bir yabancımız kadro dışında kalıyor, şuan için kadroya giremeyen oyuncu Gurovic, bu konuyu tartışmak vede basketbolu iyi bilen kardeşlerimin görüşlerini öğrenmek istiyorum!

Play Off'larda! Gurovic'mi oynasın? Tolliver'mı?
 
Eyüp abi bence siz oynayın , daha fazla katkı yaparsınız. Takım sizin gibi inançlı değil malesef o yüzden kim oynarsa oynasın sorun olmaz.
 
Play off oynamak başka bişeydir tecrübe gerektirir büyük oyuncu gerektirir isim gerektirir ki bu takımın gurovice ne kadar ihtiyacı olduğunu görmüş olduk sadece o diil ki gurovic bahsedilen adam yani sahada olması yeter tolliverın 4 numarada yaptığı her şeyi hosley de yapar.ayrıca ben hosleynin ısrarla 4 numara oynaması taraftarıyım.Gurovic sahada olduğu sürece hiç bir savunma şemsiye gibi kapanamaz.Belki de son topu Gurovic atacak ve tarih onu yazacak.ayrıca eğer Gurovici play offlarda oynatmayacaktın neden ameliyat ettirip play offlara yetişmesi için uğraştın.Eğer oynatmayacaksan ülkesinde kalsaydı umarın Koray Hocanın bu kararı bu maçlıktır eğer bu maçlık değilse bence tam bir basketbol skandalıdır

Başarılı olmak için şu 5 e dönmeliyiz
Cüneyt erden Graves Gurovic Milojevic Hüseyin beşok
Hosley ve atkins te benchten gelmeli
 
Tolliver üçlük sevdasından ne zaman geçecek veya Koray Hoca Tolliver'ın bu sevdadan vazgeçirmeyi ne zaman deneyecek merak ediyorum.

Gurovic'i de ne kadar eleştirsek da şuan ki Tolliver'dan iyi olacağı kesin.
 
Sırf ananosda 'tolıvıııırrrr' lafını duymak için Tolliver derdim ama bu şartlarda Guro'nun orada olması lazım. Tolliver hazretlerini amerikalardan şut atsın diye getirdik gibi bir hali var.
 
Eğer Tolliver son maçtaki gibi her maç 5 üçlük kullanacaksa o üçlükleri Gurovic'in kullanmasını tercih ederim tabiki.Ayrıca Gurovic oynarsa Hosley'i 4 numarada kullanp eşleşme problemi de yaratabiliriz.
 
Guroviç'in yararı yok,Tolliver,Hosley ve Cüneyt'in ise zararı çok.Bu oyuncuların hiçbiri oynamamalı.Denize düşen yılana sarılır misali Tolliver ile Guroviç arasında seçim yapacak olursam,zararı daha çok olan Tolliver'in kadro dışı kalmasını tercih ederim.
 
Tolliver kendisini R.Lewis zannediyor galiba!

Eyüp Abi'nin dediği gibi;Tolliver'ın üçlüğü girmiş girmemiş hiç önemli değil.Üçlük attığında kötü oluyorum.

En ama en ruhsuz haliyle bile tartışmasız Gurovic...
 
beşiktaş serisini bilmem de, şu halimizle efes'i zorlamamız çok zor.. efes'in de öyle aman aman bi pota altı yok.. zaten tolliver pota altı oyuncusu da değil.. eğer beşiktaşı geçersek gurovic tercihi efes serisinde bi umut olabilir bizim için.. Hosley de biraz daha 4 gibi oynar..
 
Bence tartışmaya bile gerek yok. Milan Gurovic.. Tooliver'ın yeri dolar(Polat, Cemal süre alsınlar)ama Milan'ın 3 lüklerinin yeri dolmaz. Ayrıca bir daha ne zaman izleyeceğiz Milan'ı.5 te 0 atsa bile Milan diyorum, kariyeri bile bunu hakediyor.. O kendin maça verirse seyirci ile beraber coşacağına eminim..
 
Özgür Erdoğan' Alıntı:
Bence tartışmaya bile gerek yok. Milan Gurovic.. Tooliver'ın yeri dolar(Polat, Cemal süre alsınlar)ama Milan'ın 3 lüklerinin yeri dolmaz. Ayrıca bir daha ne zaman izleyeceğiz Milan'ı.5 te 0 atsa bile Milan diyorum, kariyeri bile bunu hakediyor.. O kendin maça verirse seyirci ile beraber coşacağına eminim..
%100 katılıyorum seneye bizimle birlikte olamayacak büyük ihtimalle kesinlikle oynamalıdır ve eminim ki Galatasaray taraftarına güzel bir şekilde veda etmek için elinden geleni yapacaktır
Ayrıca Gurovic play off oyuncusudur play offların ne demek olduğunu çok iyi bilir kariyerine bakarsanız play offlarda her zaman 1 level yukarda oynamıştır
 
Üç ay önce söylenenlere bakıyorum da,vay be diyorum sadece... :)
Burada o zamanki görüşünü savunanlar da var,lafım onlara değil zaten.

Otuz atsa kırk da atsa,
O formaya ter damlamasa;
Yazın üç satıra büyük puntolarla,
Alperen Milan'ı istemiyor hala...

Berk kardeşim pek sevmez bu şiiri ama idare etsin,edin işte. :)

Geçen hafta Tolliver'ın hücum ribaundunu çektikten sonraki gözlerindeki ifadeyi, Milo'ya yaptığı iki asisti ve bu asistlerin arkasından taraftara dönüp göğsünü yumruklayışının ardından ben de bir Tolli sempatisi oluştu.
 
Alperen bende Guro'nun dışarıda kalması gerektiğini savunuyordum ama Tolliver'den sonra hiç değilse hayatı boyunca şut atmış biri kullansın o şutları. Onun şut atmasının diğer bir eksikliği ise şutları girmeyince rebound alacak kimse kalmıyor, kalan tek uzunumuzu ekarte edip rahatça hucuma çıkıyolar. Polat yerine çok sırıtmaz onun.
 
Ben hep Gurovicin arkasında durdum sene başından beri zaten herkeste bunun farkındadır eminim.Ayrıca play off büyük isimlerle tecrübeli isimlerle oynanır play off oynamak başkadır.Bu işin mental boyutu ayrıca teknik yönden de takımın gurovice ihtiyacı olduğunu düşünüyorum takım dün alan savunmasına karşı hücum etmekte zorlandı sonra kenardan gelen tenkitle alan savunmasına karşı doğru hücum etmeye penetre pas yapmaya başladılar ve çok sayıda boş üçlük imkanı bulduk bu sebeplede gurovic gibi bir şutörün sahada olması gerekir.Ayrıca gurovicin olduğu hiç bir maçta savunmalar şemsiye gibi kapanamaz.kapanırsa da gurovic cezayı keser.

Ayrıca bir sözüm de beşiktaş dünkü maçın bir bölümünde 1 2 2 alan savunması yaptı bu alan savunmasında pivota top inmeli pivotta serbest atış çizgisi civarından şut atmalı.Bunu 1 2 kere başardık ama pivotların attığı şutlar girmedi.Koray hoca bjk 1 2 2 alan savunması yaparken kesinlikle hüseyini sahaya almalıdır cemal falan 1 2 2 alan savunmasına karşı hiç bir şey yapamaz.Ayrıca 1 2 2 alan savunmasında penetre pasla özellikle diplerden boş şut imkanı bulunur bunun içinde sahada gurovicin o yoksa murat kayanın o yoksa tufanın mutlaka sahada olması gerekir.mümkünse 1 2 2 ye karşı dipten köşeden üçlükleri hosley kullanmasın.1 2 2 alan savunmasına karşı hosley 4 oynasın içeride ribaund kovalasın

Ayrıca bence başarı için
Cüneyt Erden Antonio Graves Milan Gurovic Dejan Milojevic Hüseyin Beşok 5 iyle bir süre oynamamız gerekir sonra da kenardan rashid ve hosleyide çeşitli varyasyonlarla işin içine sokarız ama bence hosley katiyetle 4 numara oynamalıdır 3 oynayacaksa dünkü gibi daha fazla içeriyi zorlamalıdır
 
Tolliver'ın sisteme sadık olarak oynayabileceğine inanıyorum. Bu üçlük meselesinde de koç onu sınırlarsa bence sistemin dışına çıkmayacaktır.

Bunun yanında şu dönemde biraz şut noktasında formsuzluğu var Tolliver'ın, atış stili iğrenç olabilir ama yüzdeli atıyordu daha evvel.

Bunun yanında şu an Gurovic gibi bir yıldızı tartışıyorum, kendime hayret ettim bir an için ama bunu yapan Guro efendinin ta kendisidir...
 
Gurovic uzun zamandan beri oynamayabilir ancak onu şimdi kullanamazsak bir daha hiç vakti gelmeyebilir. Hayatı boyunca hep bu seviyelerde oynamış ve zor anların adamı olmuş olan Gurovic benim de tercihim olur. Gurovic ilk geldiğinde oluşan heyecan hala aklımda. Belki şu ana kada bekleneni veremedi ancak şimdi Gurovic zamanı...
 
Tolliverı biz pota altı oyuncusu diye aldık..ama graves bile penetreleriyle daha fazla pota altında görünüyor..

amaç dışardan üçlük atmaksa guroviç sadece ismiyle bile Tolliverı döver
 

Üst