Hakan Balta

İki sene önceki fotoğrafın ısıtılıp ısıtılıp koyulması bena da komik geliyor sanki yeni şeymiş gibi de Sühan abi Allah aşkına Sigara içen adam Galatasaray'da oynayamaz diye kural yok ne demek ya. Tabiki de oynayamaz, oynamasın. Hadi sağlığını geçtim umrumdada değil zatende performansını birebir kötü etkileyecek şeyi göz göre göre yapan adamın ne işi var Galatasaray'da yada herhangi bir futbol takımında.

Şamil bir futbolcu ile sözleşme imzalarken sigara içmeyeceksin şu diyeti yapacaksın gibi bir şart olmaz. Sözleşme de yazan, " 100% kapasite ile takıma dahil olacağı" garantisidir. Alt tarafı kulüp yöneticisisin. Ha tercih hakkın var. Bakarsın araştırırsın adam sigara kullanıyor takımına almazsın. Ama adamın kendi özsermayesi olan vücuduna bakmaması ceza kesilecek bir durum değildir kulüp yönetimi açısından. Misal bir başkası da aşırı alkol alıyor olabilir. İzin günleri dışında bunu yapmadığı sürece ne diyebilir ki yönetim?

GS'da top oynamış oyuncular arasında da ilk sigara içen Hakan değil. Muhtemelen son da olmayacak. İşler iyi giderken bunu kimse dert etmez kötü gitmeye başlayınca da kör göze parmak sokulur. Hakan'ın kötü performansının sebebi içtiği sigara değil bence. Bu adam 2008'de de sigara içiyordu. Hakan'ın GS'dan gitmesini istiyorum artık. Ama gitmesini istememin nedenleri arasında sigara içmesi yok.

Sigara içmeyeceksin gibi bi madde koymada sigara içeninde Galtasaray'da oynayabilir demesi üstelik bunu bi taraftarın demesi en az Hakan'ın sigara içmesi kadar garip geldi. Ciğerleri ile oynuyor bu adamlar bu oyunu, sen ciğerlerine ihanet edersen kendine ve takımınada ihanet edersin mesele içki sigara kötü şeyler, bunları içen sporcu olamaz ben sporcunun ahlaklısını severim meselesi değil, sigara içiyosan direk ihanet içindesindir, adam gibi bir iki kadeh içkinin pek bi zararı olacağını sanmıyorum ben ama günde iki paket sigara içen adamda bi zahmet defolup gitsin, önceden kim içiyosada ben bilmiyorum ama Hakan'ın içtiğini biliyoruz artık, bu davranışı önce kendine sonra yediği ekmeğe sonrada oynadığı takıma ihanettir. Ben bunu mazur göremem kimse kusura bakmasın. 2 sene öncede içiyosada içmese performansı düşmeyecekti belki, en azından sahada bi tarafını kaldırabilecek hali olacaktı. Zaten koşarak iş yapan adamın bundan etkilenmeme gibi bir durumu yok eninde sonunda ciğerleri isyan edecek ona bırak sigara içmeyi sigara içilen ortamda bile durmaması lazım ban kalırsa.

Galatasaray formasını üzerinde görmek istemediğiniz sporcular anketi yapılsa açık ara birinci gelir .

O mereti kullansada kullanmasada .

Şu adam için elinizi yorup, klavye tuşlarınızın ömrünü tüketmeyin lütfen.

Defolup gittiği günü iple çekiyorum. Çoluğunun çocuğunun boğazından geçen haram lokmalara onun vicdanı el veriyorsa diyecek birşey yoktur...

Normal bir bakış açısıyla bakınca; bir ülkenin milli takımına o ülke vatandaşı olan, kendi mevkisinin en formda, en yeterli, en becerikli futbolcuları çağırılmalıdır.. Eğer bu ülkenin en formda, becerikli ve yetenekli defans oyuncuları arasında hakan balta ve gökhan zan varsa ben futboldan anlamıyorum demektir.. Anlamıyorsam da bir şey yazmanın mantığı yok.. Ya da biz futboldan biraz anlıyorsak, Hakan Balta'nın neden milli takıma çağırıldığının bize açıklanması gerekir ama boş laflar bunlar..

Avusturya'nın kazandığı penaltının yaratıcısı kendisi, ama gol olmadığı için bir sonraki maça da yerini garantilemiş olsa gerek. Yazık günah cidden

Hani Galatasaray´ın kadrosu kötü diye Hakan Balta´yı izlemek gibi bir işkenceye tabii tutuluyoruz... Koskoca memlekette Hakan Balta´dan daha iyi bir tane sol bek ya da stoper yok! Bu kadar mı aciz bir memleketiz bu sporda!

İsmail Köybaşı ve onun mevkiidaşlarının yerinde olsam, gün gelir de Balta sakatlanır da kadroya davet edilirsem gitmem arkadaş.

Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama Beşiktaşlı arkadaşlar gelecek sene için Beşiktaş ile anlaştığını söylüyorlar Hakan Balta'nın...Umarım doğrudur...

Onur abi son cümlen süper. Öyle bişey olsa ne güzel olur dimi :)

Şahsen böyle bir şeyin gerçekleşmesini çok isterim Hilmi. Kimse böyle bir durumda, reddeden oyuncuları hainlikle suçlayamaz. Ortada bir hain varsa o da Hiddink ve ekibidir. Milli takım formda olan oyuncuların çağrıldığı yerdi "eskiden".

Valla çok oyuncuya saydım bütün sene açık söyliyim. Ama sen bu gruba asla girmeyecek tipte bi adamdın. Hata yapmazdın , risk almazdın , gereğini yapar alkışını alırdın. Ve gidecekler listesinde yanına yazılan adamlardan fersah fersah yeteneklisin bunu herkes biliyor. Hadi Mustafa Sarp zaten kafasız , Barış da öyle , Ayhan'ın artık ayakları gitmiyor doğal olarak ama sen nasıl bunlarla bir oldun be adam . 2 sene önce sevmeyenin yoktu yahu nasıl bu kadar kötü olabildin. Barış'a filan kızmam niye oynamadın diye çünkü hem yetenek hem kafa yok onda ama sen hem zeki hem de bunlara göre fersah fersah yetenekliydin. Hem bizi hem kendini yaktın. Ben olsam utanırdım ismim Barış'larla filan yazıldığı için.

Valla çok oyuncuya saydım bütün sene açık söyliyim. Ama sen bu gruba asla girmeyecek tipte bi adamdın. Hata yapmazdın , risk almazdın , gereğini yapar alkışını alırdın. Ve gidecekler listesinde yanına yazılan adamlardan fersah fersah yeteneklisin bunu herkes biliyor. Hadi Mustafa Sarp zaten kafasız , Barış da öyle , Ayhan'ın artık ayakları gitmiyor doğal olarak ama sen nasıl bunlarla bir oldun be adam . 2 sene önce sevmeyenin yoktu yahu nasıl bu kadar kötü olabildin. Barış'a filan kızmam niye oynamadın diye çünkü hem yetenek hem kafa yok onda ama sen hem zeki hem de bunlara göre fersah fersah yetenekliydin. Hem bizi hem kendini yaktın. Ben olsam utanırdım ismim Barış'larla filan yazıldığı için.
Çok doğru yazmışsın ama bence Hakanın bu sene psikolojik sorunu oldupunu düşünüyorum..İnsan bu kadar kötü istese bile başaramaz...

Bu sezon ligde 16 maçta puan kaybetmişiz (13 Y - 3 B) baksan bu maçlara en az 10'unda Balta'nın yüzünden yediğimiz 1 gol vardır.Bakalım Bülent Hoca oynatacak mı Balta'yı.Eğer ki bunlara rağmen hala sol bekte veya stoperde Balta'yı duyarsam yazıklar olsun der, giderim.

Bu adamın bi sorunu var bence ve çözülmeli bu sorun. Çünkü Çağlar bu adam kadar iyi değil normal form durumlarında. Ve Çağlar sürekli sakat , Insua zaten gidici. O yüzden bu adamı kazanmalıyız eğer yapabilirsek. Evet ben de sövdüm ettim ama maç saattığına inanmıyorum . Ama evet rezaletin de ötesinde kötü oynuyor.