B
Berkan Çatal
Misafir
Berkan;
Madem Emre Aşık efsanemiz ona türlü şerefsizlikler yapan bu adamı imzalarda görmek benim hoşuma gitmiyor. Hem de burası antu değilse imzalarımıza 2011 Şampiyonu Fenerbahçe falan da yazma hakkımız var o zaman. Ayrıca Alperen kapris falan yapmamış, rahatsızlığını belirtmiş.
Umut' a benim tavsiyem imzasından Lugano' yu silmesi. Şu forumdaki üyelerin yüzde 99.9 unun gıcık kaptığı adamı imzasına koyması garip kaçıyor doğrusu. Ha tabiki forum yönteminin bu konuda bir yaptırımı yoksa ister dinler; ister dinlemez beni...
Bu olay uzar gider sonuçta adam oraya Fenerbahçeli Lugano yazmamış, oyuncuyu bağımsız düşünün çirkef bir defans diyebilirsiniz ki bence de öyle ama arkadaşın stili hoşuna gitmiş oraya yazmış işte. Oradaki Materazzi ve Pique bana daha antipatik gelmekte mesela.
Milletin imzaları bile göze çarpıyorsa, Galatasarayımız şampiyonluğa giderken Galatasarayın forumunda Dallas, Miami, LAL avatarları da benim hoşuma gitmiyor ve ben de bunu gereksiz buluyorum ama sonuçta insanın kişisel özgürlüğüdür bazı çizgiler aşılmadıkça karışamayız ve bence imzasına Lugano yazması da çizgiyi aşmaz ki forumun böyle bir kuralı yoksa forum yönetimine göre de aşmaz.