Hakan Balta

İki sene önce takımda kalmasını isteyeceğim 3 yerli oyuncudan biri Hakan Balta olurdu ama köprünün altından çok sular aktı..

Evet en iyi yerli sol beklerden birisi, Çağlar Birinci´den bir gömlek daha üstün ama kafası futbolda değil. Öyle olunca da iki sezondur saç baş yolduruyor. 4 Milyon Euro´nun yarısına bile razıyım...

Bonservissiz gitsin,hatta babam gönderdiği aylığın yarısını göndersin aylarca ona bile razıyım.Yeter ki gitsin.
 
Hakan Balta'ya 4 milyon euro verecek bir enayi bulduysak hemen kaçırmayalım.Gamsız,vurdum duymaz gittiği yerde de herkesi delirtir.Hatta lütfen Bjk'ye gitsin Gökhan Zan ve Serdar Özkan'ı alarak yeterince kahır çektik bu seferde onlar Antep yerine kazık yeme kontenjanlarını bizden kullansınlar.
 
Hakan Balta satılır mı yahu?Takımımızın en iyi savunma oyuncusu.Milli takımın sol beki.Sezonun en iyi oyuncularından biri.Böyle bir adam nasıl satılır?


------
Aman beyler uyandırmayalım Beşiktaş'lıları ...
-----
 
Serdal Adalı olmasa İsmail e 5-6 m.euro veren Demirören Balta ya da bu kadar verirdi ama artık uyandılar bence.Hiç bir yerli oyuncuya 5-6 m.euro vermezler.

Balta ya bu paraları verecek enayi varsa hemen satılsın ama bonservissiz yada 1-2 m.euro ya satılmasına karşıyım ben.Hele Fatih Terim gelirse satılmasın zaten hoca da sattırmaz.Balta da Fatih hoca ile eski performansına döner bence çoğu yerli gibi.Tabi bu yerliler içinde barış ve Sarp kesinlikle takımda kalmamalı.Onların düzelme ihtimali yok çünkü.
 
Valla Balta'yı bi şekilde futbola döndürmek gerekiyor. Çağlar diyoruz ama Çağlar ile Balta arasında baya bi fark var bana göre. Herkes Çağlar diyor ama bişiy görmedik daha Çağlar'da.
 
adanasporda oynayan altyapı oyncumuz anılı dikkatle izlemenizi tavsiye ederim,5 tane hakan balta eder...
bu adamın gittiği gün şampiyon olmuş kadar sevineceğim
 
hakan keşke geldiği ilk günlerde ki gibi (ilk birbuçuk sezon) oynayabilse ama artık ayrılma vakti geldi.dün sy. aysal'ın konuşmasını dinledim.''Kalbimizle değil aklımızla hareket edeceğiz'' dedi.buna mukabil hakan'a teşekkkür edilip,başarılar dilenmeli.
 
Bazilari unuturuz saniyor ama biz asla unutmayiz.Servet ve Hakan Balta bu takimi sabote etmislerdir ve ne olursa olsun her turlu maddi zararda gozonune alinarak bu takimdan gonderilmeliler.Terim kalmalarini isteyecektir bastan antipatik olmak istemiyorsa Terim bu iki futbolcuyu yollamali.Arda buyuk ihtimal baskan tarafindan yollanir.Cunku baskan Ardadan ayar olmasini istiyor.Terim gelirse o ayari verecegi icin Arda kalir.Terim gelmezse yollanir.Ayhan elinden geleni yapmaya calismissada artik taraftarin ona karsi bakis acisi degismeyecek ben Ayhanin yerinde olsam futbolu birakirim.Mustafa Sarp da kendine bir takim aramali.Aykutlada yollarimizi ayirmaliyiz.Kewell,Zapata,Insua ile yollar ayrilmali.Sabri,Gokhan Zan yedek olarak,Baris yedek olarak,Baros yedek olarak,Culio yedek olarak,Stancu yedek olarak,Kazim,Yekta yedek olarak,Aydin yedek olarak,Emre Colak yedek olarak,Caglar yedek olarak,Ufuk yedek olarak kalmali takimda.Bu durumda 6 tane ilk 11 oyuncusu yabanci alma zorunlulugu var.Eger Arda kalirsa Sabri,Kazim,Arda uc yerli kontenjani olur.2 tanede ust duzey yerli gerekiyor.Arda giderse 3 ust duzey yerli alinmali.
 
İmza Lugano olayına çok takılınıyor. O adam bizde olsa efsanemizdi. Emre Aşık çok mu centilmendi sanki? Ama şu son 6-7 senedir en sevdiğim 2-3 oyuncudan biridir Emre Aşık. Öyle oyuncular oynadıkları takımlarda sevilir. Arkadaşta en beğendiği savunmacıları yazmış ve LLuganoyu da oraya koymuş. Fbliler gibi kapris yapmanın anlamı yok. Antu değil ki burası
 
Öncelikle ne alakası var anlayamadım.Sonra bu Lugano meselesini daha öncede açıklamıştım.Lugano oyun anlamında çok beğendiğim bir stoper.Bende stoper oynadığım için imzama beğendiğim, örnek aldığım stoperleri yazdım.Dikkat ederseniz hepsi savaşçı, hırçın oyuncular.Rakipleri tarafından çirkef olarak görülen futbolcular.Renk ayrımım olsaydı Materazzi ile Maldini'yi de birlikte yazmazdım.Öncelikle Galatasaraylı mısın yoksa anti Fenerbahçeli misin ona karar derim ben.Oradaki Lugano'dan tahrik oluyorsan büyük ihtimalle sendedir problem.Sen o imzaya değil yazdıklarımın içeriğine bak.Kazım konusunda Bayram'dı sanırım güzel açıklamış durumu teşekkür ediyorum kendisine.Ayrıca özel mesaj diye bir uygulamamız var.Problemi olan, anlamayan veya anlamak istemeyenler varsa yazın özelden bana tartışalım, konuşalım.Böyle konularla alakasız iletiler yazmayalım.
 
Eline sağlık Berkan.Kazım konusunda bende yazdım bunu.Lugona veya onun gibi bir futbolcu bizde olsaydı bayrak adamdı şimdi.En yakın örnek Keita.Keita çok mu centilmendi sorarım size.Carlos'a yumruk attığında kahraman ilan edilmedi mi burda?Hadi cevap verin bakalım.O zaman ben Keita'yı eleştirmiştim.O yumruğu attığı için.Arda Kristiyanla kavga ettiğinde kahraman olmadı mı?Hadi cevap verin bekliyorum.Öyle içi boş iletiler yazmayın.Bülent Korkmaz'ı sorun Fenerlilere ne diyecekler merak ediyorum.Sorun Arda'yı, Keita'yı, Emre'yi bakalım ne olacak.Ben 2007'den beri burdayım bilen bilir.O yüzden gereksiz polemiklere çekmeye çalışmayın beni.Ordaki 8 kişiden Lugano dikkatini çekiyor ve tahrik oluyorsan, sen gazete okurken, tv izlerken ne yapıyorsun çok merak ediyorum.
 
Berkan;

Madem Emre Aşık efsanemiz ona türlü şerefsizlikler yapan bu adamı imzalarda görmek benim hoşuma gitmiyor. Hem de burası antu değilse imzalarımıza 2011 Şampiyonu Fenerbahçe falan da yazma hakkımız var o zaman. Ayrıca Alperen kapris falan yapmamış, rahatsızlığını belirtmiş.

Umut' a benim tavsiyem imzasından Lugano' yu silmesi. Şu forumdaki üyelerin yüzde 99.9 unun gıcık kaptığı adamı imzasına koyması garip kaçıyor doğrusu. Ha tabiki forum yönteminin bu konuda bir yaptırımı yoksa ister dinler; ister dinlemez beni...
 
Herkes her ismi beğenmemek veya beğenmek durumunda değil ama genel görüş itibariyle antipatik bulunan bir ismin göz önünde olması da hoş değil açıkcası. Her neyse konu Hakan Balta Çağlar kıyaslamaları yapılmış yetenekten ki artık Hakan'da bunu da göremiyoruz bari adam gibi adamlar bulunsun takımımızda bizim sabatojcılara ihtiyacımız yok umarım gider ne şekilde olursa olsun kime giderse gitsin.
 

Üst