Hakan Balta

karsilascagimiz takimlarin morali fazlasiyla bozulmustur sol tarafta hakan yok..
 
Şahsen üzüldüm bu sakatlığa. Türk halkı balık hafızalıdır, çabuk unutur.

Gönül isterdi ki sezon sonuna kadar ilk 11´de görev almaya devam etsin, oynadığı futbolu belleklerimize kazısın. Bu sakatlığın ardından sezon sonu takımda kalacak isimler arasında adını görürsem şaşırmam.
 
Hakan Balta hem sevinmiş , hem üzülmüştür bu sakatlığa.. sevinmiştir , kalan 7 hafta da belki unutulurum seneye de kadro da kalır güzel güzel satmaya devam ederim demiştir.. üzülmüştür , kalan 7 hafta da kim maç satıcak şimdi diye..

ama keşke trabzon maçından sonra sakatlanıp futbol hayatı bitseymiş , yazık oldu trabzon maçı öncesi.. trabzon nasıl gol bulucak acaba şimdi.. gereksiz fener'in ekmeğine yağ sürdük..
 
puan durumuna tersten bakarsak eğer daha moralli bi durum olabilir..
 
ersinduzen

hakan balta bugün besiktas'tan teklif almis.kendisi ve ailesi yurt disina gitmek istiyor, henüz anlasma yok. sözlesmesi 2012'de bitiyor...

Ersin Düzen in verdiği transfer haberleri genelde doğru oluyor.4 M€ gibi bir rakam konuşuluyor.Bana kalırsa hiç düşünmeden kabul edilsin.Zaten oraya bir solbek şart Çağlar da var.Hiç gerek yok.Bu kadar puan kaybettirdiği yeter.
 
ersinduzen

hakan balta bugün besiktas'tan teklif almis.kendisi ve ailesi yurt disina gitmek istiyor, henüz anlasma yok. Sözlesmesi 2012'de bitiyor...

Ersin düzen in verdiği transfer haberleri genelde doğru oluyor.4 m€ gibi bir rakam konuşuluyor.bana kalırsa hiç düşünmeden kabul edilsin.zaten oraya bir solbek şart Çağlar da var.hiç gerek yok.bu kadar puan kaybettirdiği yeter.
aynen katiliyorum hemen yollasinlar İyİde para verİyor durmayalim :d
 
İki sene önce takımda kalmasını isteyeceğim 3 yerli oyuncudan biri Hakan Balta olurdu ama köprünün altından çok sular aktı..

Evet en iyi yerli sol beklerden birisi, Çağlar Birinci´den bir gömlek daha üstün ama kafası futbolda değil. Öyle olunca da iki sezondur saç baş yolduruyor. 4 Milyon Euro´nun yarısına bile razıyım...
 

Üst