Halıl Unerle Devam Edıyoruz

evet herkes ermen kunterın ısmını duyunca heyecanlanmıstı ve sevınmıstı malesef bu transfer gerceklesmedı ve halıl unerın tekrar basımızda kaldıgı acıklandı..malesef yıne halıl uner bu senede basarız olusa bakalım kendını ne yuzle savunacak???

Erman Kunter diye umutlanmıştım ama malesef olmamış. :( Artık şartlar da düzelmeye başladığına göre Halil Üner'in bahanesi kalmıyor.Bu yıl ya başarılı olacak,ya başarılı olacak.

Ooo hayırlı olsun oynamaya gerek yok artık şampiyon olduk. Herkes gider Üner kalır, Üner GSaraylıdır. Yürü be aslanım.Seni kesseler acımaz artık..

Amanın ne güzel...

Yakışır bize...

Demek Halil Hoca NBA'den gelen teklifleri Galatasaray sevgisi yüzünden geri çevirmiş...

edit: Söylediğim kelimenin hakaret olduğunu düşünmüyorum. Tıpta karşılığı olan birşeydir. Ama madem adminler böyle demiş, tamam sorun değil!

abi halil uner liseden felan mi mezun eger oyleyse anlarim bir birlerini koruyorlardir.
Degilsede ozaman yonetimdekinlerlen baglari cok iyi ki yollamadilar halen.

Diger bir topictede belirtmistim ne yazikki takip edemiyorum yurt disindayim ve digital yok burdan etmeye calisiyorum.
biraz cahilceyse kusura bakmayin

Son 2 yıldır kara bulutların üstünden gitmediği takımımızın coach olan ve taraftarca sevilmeyen Sayın Halil Üner'in bence bu son şansı Çünkü: Artık para var ve sıkıntı yok vaad edilen transferler yavaş da olsa gerçekleştirilmeye başalandı.
Artık Halil Üner elinden gelenin en iyisini bu yıl yaparsa inanıyorum bu taraftar onu yüceltir...

Arkadaşlar Merhaba...

Benim takıldığım bir laf var.Artık paramız var.Bu para ne kadar.Size bir şey söyliyim.Anlaşma hiçte öyle basına yansıdığı gibi rakamlar değil.Çok aşağısında.

Ayrıca küçük bir tüyo.Bu sene ağırlıklı olarak genç oyuncular ve bulunabilirse hesaplı yabancılar alınacak.Büyük Başkan'ın!!!!!!!!!!! lafını unutmayın.'Artık baskette abi-abla devri bitmiştir.Bu Yabancılar için sokağa atacak paramız yok.'

Onun için yorum yaparken bunlara dikkat edin.Bu sistemde H.Üner olsa ne olur olmasa ne olur.

arkadasım halıl unerle olmayınca emınım kı cok daha guzel seyler olacak..2 senedır bu takıma dogru durust katkısı yok sureklı bahaneler arkasına saklanıo..eger bu kadar sıkayetcıyse ıstıfa etsın bız uzulmeyız onun ıstıfasına..halıl unerın yerıne kendı ıcımızdekı yetıstırdıgımız adamlar getırılebılır..Omer Petorak,Ekrem Memnun,Orhun Ene gıbı anteronorler ama adam dusmuo kı yakamızdan bızımkıler atmıo o da ıstıfa etmıo kaldı gene gıtmıo...onsuz hersey daha guzel olacak ben emınım..

Benim anlatmak istediğm.İsimler önemli değil.Sistem değişmedikçe kim gelsin farketmez.İlk önce Canaydın ve ekibinin gitmesi lazım.

H.Üner konusunda senle hemfikirim.O Adam basketbolu bilmez.Gittiği her takımı enkaz yapmıştır.Darruşafaka o gittikten sonra toparlanamadı.Bu sene başaramadı ama inan seneye bu takımı küme düşürmeyi başarır.Unutmayalım seneye Play Out yok....

abı ama bak erman kunter geldı getırdıgı heyecanla bızı ucunculuge tasıdı..bız 3 senedır bu adamdan sıkıldık..yenı bı heyecan getırecek umut saglayacak bırını arıoruz bız..yenı bır hoca yenı bı heyecan yenı oyuncular..

öncelikle herkese merhaba.

neredeyse kimsenin istemediği bir koç nasıl oluyorda hala takımın başında tutuluyor anlamış değilim.

üzülerek söylüyorum ki, bir kayıp sezon daha olacak maalesef...

bu kadar vizyonsuz bir kulüp yönetimine, ancak bu kadar kapasitesiz bir hocayla çalışmak yakışır zaten.

yahu inanamıyorum bu yönetime ben !!

ülkerin sponsorluğuyla iyi kötü bir miktar para geçti elimize.

Halil Üner gibi kapasitesiz ve dışardan 3lük attırmaktan başka bir oyun planı ve set anlayışı olmayan bir hocadan medet ummak niyedir?

zaten kadron son derece darken ve en iyi oyuncularını da elinden birer birer kaçırmışken, neden gelecek vaadeden oyuncular almazsın da, Şemsettin, Hüseyin Demiral, Burak Sezgin gibi adamlarla yola çıkarsın? bu basketbol oynama hırsını ve aşkını kaybetmiş artık emeklilik için gün sayan adamlardan ne beklersin?

süper bir hoca ve bir şöhretler karması !!!!

"hedefimiz play-off" haaaa :)))

tanrı son birkaç sene olduğu gibi, bu sene de bize ve maçları izlemeye gidecek olan az sayıda vefakar taraftara büyük sabır ihsan eylesin, amiiiin !!!

tekelsporun sezon başında takımın başına getirdiği hakan demir ideal hocaydı bence .6 sene efes gibi avrupada ekol olan bir takımda görev yaptı.takımda iyi bir sistem kurabilirdi.
bu arada iki senedir olumlu bir icraatını göremediğimiz halil ünerle neden devam ediliyor anlayamıyorum.