Hangi Yabancı Dışarıda Kalmalıdır?

HANGİ YABANCI TRİBÜNE???

  • MİLAN GUROVİC

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    148
Yılmaz Özardıç' Alıntı:
Arkadaşlar ben bu konuyu kendime göre takımımızın en önemli sorunu olarak düşündüğüm için açtım..Biraz daha fazla ilgi beklemem doğru değilmi? ;)
Herkes her an forumda olamıyor. Ayrıca isteyen ilgi gösterir isteyen göstermez, zorla mı ilgi olacak yani?
 
Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Yılmaz Özardıç":29454nbg]Arkadaşlar ben bu konuyu kendime göre takımımızın en önemli sorunu olarak düşündüğüm için açtım..Biraz daha fazla ilgi beklemem doğru değilmi? ;)
Herkes her an forumda olamıyor. Ayrıca isteyen ilgi gösterir isteyen göstermez, zorla mı ilgi olacak yani?[/quote:29454nbg]
Biraz daha az agresif bi cevap veremezmiydin?
 
Yılmaz Özardıç' Alıntı:
Arkadaşlar ben bu konuyu kendime göre takımımızın en önemli sorunu olarak düşündüğüm için açtım..Biraz daha fazla ilgi beklemem doğru değilmi? ;)

Fazla ilgi olursa size ödül vermezler, ayrıca bu büyük bir sorun ama biz sadece fikirlerimizi paylaşıyoruz. Sorunu çözme adına yetkimiz yok.
 
Berk Tuna Tertipli' Alıntı:
[quote="Yılmaz Özardıç":28hllpuj]Arkadaşlar ben bu konuyu kendime göre takımımızın en önemli sorunu olarak düşündüğüm için açtım..Biraz daha fazla ilgi beklemem doğru değilmi? ;)

Fazla ilgi olursa size ödül vermezler, ayrıca bu büyük bir sorun ama biz sadece fikirlerimizi paylaşıyoruz. Sorunu çözme adına yetkimiz yok.[/quote:28hllpuj]

Ben bunu senin için söylemedim..
 
GALATASARAY'A GELEN OYUNCU CANIYLA KANIYLA SARIYLA KIRMIZIYLA MÜCADELE ETMEK ZORUNDADIR.AMA GUROVİÇ GELDİĞİNDEN BU YANA BUNLARIN HİÇBİRİNİ YAPMADI-YAPAMADI...
 
Osman Aydın' Alıntı:
yahu hiç kimse milo dan bahsetmiyor,milo çok mu iyi oynuyor sizce?

Bence yedek kalması gereken şu anda milo.

Milo sakatlanmadan önce çok faydalıydı.. Sabret daha sakatlıktan yeni çıktı form tutunca bu dediklerine eminim pişman olacaksın..
 
Atkins oylamada önde gidiyor ama ona oy veren arkadaşlar hangi mantığa göre o oyu Atkins'e verdiler merak etmiyor değilim..İlk sayfada Eren Aydın kardeşimizin de yorumuna imzamı atıyorum..

Oyum Gurovic'e bu arada..

Eren Aydın' Alıntı:
Atkins'e battaniye verip Cüneyt'e elinin sıcak olması için ısıtıcı, hiç yorulmaması için doping verilmesi lazım o zaman...
Atkins Cüneyt varken aksıyormuydu? Hayır? Cüneyt olsa Karşıyaka maçında son topu Atkins mi kullanırdı? Hayır? Atkins Cünyet geldikten sonra bu kadar yorulacak ve bunula beraber saçmalayacak mı? Hayır?
O yüzden mizah yeneğimizi başka yerlerde kullanıp Cüneyt'in tek gerçek yedeğini, her maç aynı süreyi alacakmış gibi veya geldiğinden beri kötü oynuyormuş gibi göstermenin kimseye faydası yok.

Pozisyon itibarı ile fazlalık olan yer şuanda 3 ve 4 numara. Ve oradan da oturmaya en yakın aday Guroviç. Hosley'de şuan çok savruk ama hiç değilse içeri katları ile rebound tehtidi ile Guroviç'den fersah fersah önde. Nasıl guiza fenerin elinde kaldıysa bizimde Guroviç kaldı. Fener oyuncuyu kazanmaya çalışırken takımı aşağı çekiyor. Bizimde aynısını yapmamamız lazım. Eğer Guroviç herşeyini vermeye hazırsa o zaman sahada olur. Aksi türlü yeri yok.
 
Bu konu kapatılsın bence,mantıklı bir konu normalde ama oyuncularımıza hakarete kadar gidecek gibime geliyor tartışmalar.
Ha,bu oylamada bir de Atkins önde ise vay halimize...
 
Çok ilginç bir durum var ortada.

Şu anda ankete göre Atkins dışarıda kalmalı gözüküyor tabi ama öyle olmayacak. Koray Hoca'nın basketbolu bildiğinden emin olduğumuz için tek guard ile sezonu tamamlamayacağını da biliriz. Atkins'e oy verenleri eleştirmiyorum ama neden onun dışarıda kalmasını istiyorlar merak ediyorum. Bir de şu anket Karşıyaka maçından önce yapılsaydı sonuç yine aynı mı olurdu? Bence hayır.

Oy verirken kime,neden oy verdiğimizi belirtirsek herkes açısından daha iyi olur.Sonucunda burada basketbol konuşuyor,tartışıyoruz.

Ben oyumu Gurovic'ten yana kullandım. Ligde,Avrupada,Türkiye Kupasında oynadığımız yaklaşık 40-45 maçın hangisinde iyi oynadı diye saysak el parmaklarımız yeter de artar bile... Hele ki Erdemir(Kupa) maçından sonra ona karşı hiçbir güvenim,sempatim,inancım kalmadı.
Hosley ve Graves gibi iyi top kullanabilen,skorer oyuncularımız olduğuna göre Gurovic maçları bizimle beraber tribünde izleyebilir...
 
Gurovic'ten bahsetmek istiyorum. Geldiğinde söylenilenleri çok iyi hatırlıyorum; Kazanma isteği olan bir oyuncu,winner özelliğine sahip, çok hırslı ve bunu sahaya yansıtan bir isim, takıma katkısı bu özelliklerle beraber istenilen seviyenin üzerinde. Şimdi bunlardan hangilerini sahaya yansıttı? -Hiçbirini !

Daha geçen oynanılan Erdemir maçında; saha da canla başla mücadele eden iki oyuncumuz vardı. Hüseyin ve Murat. Maçın bitimine son 10 saniye kala bile topu Murat Kaya değerlendirdi başaramadı ama canı sağ olsun. Akla,mantığa sığmayan bir şey; maçın bitimine 10 saniye kalmış 2 sayı farkla gerideyiz ve saha da şutu çok düzgün,tecrübeli,deneyimli ve hırslı oyuncumuz nedense o son şutu kullanmıyor ve kullanmak için de hiçbir çaba göstermiyor. Böyle oyuncu takımda olmuş,olmamış bir şey ifade etmez. Murat Kaya,Hüseyin Beşok gibi oyuncular benim gözümde çok çok üstündür! Gurovic gibi 12 tane oyuncu gelse yine değişmem Hüseyin'i , Murat'ı... Böyle Aslan yürekli oyuncuları!

Atkins'e kızıyorum, çünkü; istese bu ligin en kral guardı olabilir ama nedense işi şova dönüştürmek gibi bir amacı olduğunu düşünüyorum onu izleyince ya da umursamaz tavırları. İstese olağanüstü savunma yapabilir,istese saha da çok aktif bir maç çıkarabilir ama neden öyle oynamıyor anlayamıyorum.Atkins'in guardlığına söz edemem gerçekten çok iyi bir guard hatta kıyaslama olarak nba'de Rafer Alston tarzı bir oyuncu.Atkins eğer ki; umursumaz tavırlarını düzeltir,gerçek kimliğini ortaya koyarsa hiçbir şekilde sorun kalmaz.

Milojevic; sakatlıklar oyuncuları performanstan düşürebilir bu yüzden Milojevic maçlarda süre aldıkça ve antremanlarını düzenli bir şekilde yaptıkça eski performansına dönecektir...

Graves; takımın sayı yükünü taşıyan oyunculardan biri.O oyuna girdiğinde takımın kimyası bile değişiyor...

Hosley; İyi bir oyuncu olduğunun herkes farkında ama göklere çıkarmanında bir mantığı yok! Çok fazla gereksiz şut kullanıyor ve topu elinde çok tutuyor.Gerçek kimliğini ortaya koymuş değil,zamanla takıma alışacak ve beklentilerimizi boşa çıkarmayacaktır.

Tolliver; Geldiğinden beri gözlediğim kadarıyla çok iyi bir takım oyuncusu daha takıma alışmadı ama playofflarda bize çok ama çok katkısı olacaktır.Mümkünse uzun süreli bir kontrat yapılmalı diye düşünüyorum.

Kısacası; takımda kadro dışı biri kalacaksa; Atkins ya da Gurovic olmalıdır. Atkins'in Gurovic'e göre daha faydalı olacağı kanaatindeyim şu an için!! Gurovic'in kadro dışı kalması ya Gurovic'i hırslandırır kendine getirir ya da Gurovic'in takımla bir alakası kalmaz. Fakat bu kadar tecrübeli bir isimin performansı yüzünden kadro dışı kalması; Gurovic'in gerçek yüzünü ortaya çıkartır diye düşünüyorum.2-3 hafta kadro dışı kalsın bence Gurovic'in aklı başına gelir.

Atkins mecburiyetten dolayı ( İN ) !!
Gurovic ( OUT ) !!
 
Efes macindan sonra yazmis oldugum bir yazi .
Fikrim degistimi asla.

Eski yazi olmasina ragmen, bu topic'e uyduguna ve kulandigim oy,
bu yazida sakli oldugu icin yazimi koydum.


Erdemir macindan sonra Gurovic benim icin bitmistir. En dogru karar Suan Gurovic'i saha kenarina almak idir. Ben satilmasindan yanayim, ama sezonun ortasinda hic bir kulup bonservis vermez. O yuzden en iyi secim saha kenarina Gurovic'i almak olacaktir. Zaten sahanin icinde yarardan cok zarari var iken, diger oyuncularimizin performansina engel olmasin.

Takimin kimyasina uymadi. Kimine gore ruhsuz. Kimine gore Gurovic icin set cizilmiyor. Benim mantigim ise Gurovic'in bu kulupte mutlu olmamasi idir.
Gurovic ilk geldiginde nasil oynuyor idi. Ozelik ile dostluk maclarin'da. Ligede iyi baslamis idi. Milo,Zizic,Gurovic ucgenleri goruyor idik. En bos anlarinda paslari arkadaslarina veriyor idi. Kulagimda daha Nejat Saymanin ilk yaridaki kendi sahamizda oynadigimiz Antalya maci yanilmiyor isem.

Galatasaray cok iyi top ceviriyor. Bos adami ariyana kadar top ceviriyorlar.
Lig'de son 6 macinda Gurovic 10 sayi barajini gecememis. Eurochallenge'da ise oynadigimiz 9 macin besinde 10 sayi barajini gecmis. En iyi maci evimizde fark attigimiz Khimik maci. O mac muazam oynamis idi.

Murat abinin (Inal) yazdigi bir yazi kulagimda cinlar. "evimizde oynadigimiz Khimik maci". Gurovic'in attigi sayilar bir kenara. Fark ulasmis 50 sayilari bu adam halen elini topun altina sokuyor.

Simdi ben soruyorum nerde o savasan Gurovic. Simdiki hali ile hicbiryerde basarili olamaz. Kafasinda mental olarak bitirmis Gurovic bu takimi. Sahada dolanan. Topu istemeyen. Kosede bekleyip top gelir ise Eyvallah gelmez ise problem degil. Bu mantik ile oynuyor Gurovic. Sahada oldugunu hisetirmiyor.

Hosley bilene yeni geldi. Adam oyuncular ile biz faul atar iken setleri soruyor. Bir kez topu bana verin diye istiyor idi. Top ona verilmedi ama istiyor idi. Keza Tolliver sahada yeni geldigi takimi icin varini yogunu ortaya koyuyor. Ekmegini tastan cikariyor.

Zaten pek istikrar yakalamamis Gurovic.
Atkins Suan formsuz olsa bilene takim savunmamiz ondan basliyor.
Atkinsiz oynadigimiz maclarda gordunuz sikintimizi.

Keza sakatliktan sonra istenileni veremyen Milojevic ise bu takimi sirtladigi maclar oldu. Graves konusmak yersiz. Ayhan Sahenkte'ki macta (Banvit) adeta tek basina yildizlasmis idi. Takimi sirtlayan isim olmus idi.

Hosley ve Tolliver yeni gelen isimler. Ilk geldikleri mac kalitelerini belli ettiler.

Simdi soruyorum size bu yazida butun yabancilarimizdan bahsetttim.
Kimin saha kenarinda kalmasi takim icin yararli olucak idir?
 
Tolga Kaplan' Alıntı:
hosley ve tolliver'a oy veren basketbol katilleri kim acaba ?


Onlar kim bilmiyorum ama baktım ki Graves'e kimse oy vermemiş; onun da hatırı kalmasın dedim ben de. :shock:
Şaka gibi değil mi? Hosley ve Tolliver'a oy vermek? Ben de şaka yaptım işte. :)

Lütfen bu 2 isme oy verenler ortaya çıksınlar ve nedenlerini açıklasınlar. Biz de basketbol bilgimizi geliştirelim.
 

Üst