Hangi Yabancı Dışarıda Kalmalıdır?

HANGİ YABANCI TRİBÜNE???

  • MİLAN GUROVİC

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    148
Tabiki Tolliver hatta ona gerek de yok bu takımda.Yukarıdaki arkadaş benim yazmak istediklerimi zaten yazmış aynı şeyi tekrarlamayayım...
 
son 2 maçın yıldızı atkinstir bende ona oy vermiştim ama pişmanım tolliveri tanımıyodum çünkü!!! neyse guroviç sakat ama tolliveri yinede dışarda bırakabiliriz :oops:
 
oyumu atkinse verdiğimde tolliver ı tanımıyordum..gördüklerimden sonra diyebilirimki ben hayatımda bu kadar kötü savunma yapan kötüden kastım yumuşak savunması olan bir Amerikalı siyahi uzun görmemiştim görmüş oldum....Türk basketbolunun medarı iftarı(!) büyük oyuncu Zeki Gülay bile bu adamı teke tekde yer
 
Bence tolliver hemen benc e cekilmeli adam ucluk cizgisi disinda aldigi her topu potaya firlatiyor goren diycek sanki jason kapono dur tolliver go home
 
Tolliver bugün iyiydi ama bana onun gibi bir uzun lazım değil malesef. Hiç ısınamadım kendisine, geldiğinde sevinmeme rağmen. Çok dışarıdan oynuyor, bugün 30 atsa da yine çok dışarıdan oynuyor. Ben kesinlikle ona yer vermezdim Gurovic olsa. Cemal'e güvenirdim daha önce.
 
Bu takimda guven duymadigim 2 oyuncu varsa 1.Cemal digeri Erdemdir sahsen..Bu 2 oyuncuda Galatasaray'in hedefleri dogrultusunda(tabii hedef ne ise orasi da mechul) takima katki saglayabilecek oyuncular degiller.Tolliver konusunda ise fener ulker macini beklemek en dogrusu olacak.Euroleague seviyesinde bir takima karsi Tolliveri gormek istiyorum sahsen.Gurovic ise vazgecilmezim.Hosley icin yine fener ulker macini bekliyorum.5-6 oyunculu bjk'a karsi olcu olmamali.
 
Cemal'i yetenek olarak tartışırım ama sert bir oyuncuya ihtiyacımız var ve elimizde başka oyuncu yok.
 
Cemal'i savunma amacli kullanmak(gecici sure-lig bitene kadar) en mantiklisi.Yoksa macin en kritik anlarinda Cemale topu indirirsen o mac orada biter!
 
Cemal ile Erdem'den ne istendigini pek anlamiyorum.
Ki bu yil Cemal'in cikisini goremeyenlerin ya kör olmasi ya da cocugu sevmedigi icin kasten ortaya koydugu gelisimi gormezden gelmesi gerekiyor.
Erdem ise agzi var dili yok, gorev adami. Gorev verilince oynar.
N'apsinlar yani. Bu adamlardan neyin fazlasini bekliyoruz.
"GS'a gore oyuncular degil"
Nedir bunun terazisi, kistasi?
 
Cemal'de de yetenek varsa!!! o zaman Omer Asik'ta,Bora Pacun'da,Oguz Savas'ta ne var cok merak ediyorum sahsen.
Tek sorunu mental degil,sorunu Sabri'nin yolundan gitmesi..Galatasaray futbol takiminda Sabri neyse basketboldaki karsiligi Cemal'dir.
 
potaya sırtı dönük birebirde etkili bir uzuna ihtiyacımız var..Tolliver da henüz böyle bir numara göremedik..evet hakkını yemiyelim iyi şut atıyor..ama bizim takımda zaten şutör var..savunma konusuna zaten değinmiyorum bile..savunması çok yumuşak..

Cemale gelince yeteneğini sertliği bitarafta kalsın..önce Coachuna saygılı olmaya öğrensin
 
Can Yapici' Alıntı:
Cemal'de de yetenek varsa!!! o zaman Omer Asik'ta,Bora Pacun'da,Oguz Savas'ta ne var cok merak ediyorum sahsen.
Tek sorunu mental degil,sorunu Sabri'nin yolundan gitmesi..Galatasaray futbol takiminda Sabri neyse basketboldaki karsiligi Cemal'dir.

Siz bu forumda daha önce de yazmıştınız buna eminim,ama kim olduğunuzu kestirmeye çalışıyorum. Kuvvete muhtemel Rusya dolaylarından yazıyorsunuz.
 
alperen kardesim durmadan yazilarima cevap verme geregi buluyorsun.biraz saygili olmayi ogren derim insanlara elestrilere.ayrica istanbuldan yaziyorum tamam?umarim sorularina detayli ayrintili bilgiler vermisimdir.
 

Üst