Hanzevast Capitals: 60 - Galatasaray: 93

Bu Farklı galibiyet mersin maçında ki hezimeti unutturcak nitelikteydi.. Gerçektende öle oldu..
ülkemizde adet haline gelen bi konuda ... Takım galip geldiğin zaman göklere çıkarıyoruz.. yenildimiz Zaman ise yerin dibine sokma politikası devreye giriyo ...Nabıza göre şerbet vermeye alıştık :)
 
...Açıkçası bu maçtan bu kadar rahat galip ayrılabileceğimizi tahmin etmemiştim...özellikle son Mersin Belediye deplasmanından mağlup dönmemiz bu düşüncemde etkili oldu...Neyseki yanılan ben oldum...Her zaman yanılan ben olayım kazanan GaLaTaSaRaY olsun...:)
 
Galip gelmemiz sevindirici.Bu takım ve teknik ekibi gerçekten çok kaliteli.Onlara güvenelim.Her yenilgiden sonra istifa etmeli demeyelim.Robert Hite'ın performansı gerçekten sevindirici.Bu kadar kısa sürede takıma alışıyor olması muhteşem bir olay.Gs Tv de maçı vermiyor galiba:( Daçka maçını da alacağız buna da eminim ,aynı bu maçı alacağımıza inandığım gibi.Murat Özyer'e ve ekibine teşekkürler.
 
Ben Hollanda'daki maça gittim,muhteşemdi.Bir Beşiktaşlı olarak Galatasarayı destekledik.Yalnız bırakmadık.Hollandalılara güzel gövde gösterisi yapıldı.Tebrik ederim.Sevgiler
 
Öncelikle takımımızı tebrik ediyorum mükemmel bir galibiyetten dolayı!

uA Avrupa'ya da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum!Bizleri en iyi şekilde temsil ettikleri için...
 
bence en dikkat ceken sey takimin 21 asist yapmis olmasi. bu ilerisi icin cok ama cok iyi bir isaret. bireysel degil takim halinde oyunu forse ettigimizin bir göstergesi. simdi baktim da takim olarak bizden iyi görünen Telekom 14 Besiktas ise 16 asist yapmis. Guard agirlikli oynamanin da avantaji var tabi.
 
dün gece tam bir uleb cup gecesi oldu benim için..takımımızı izleyemememizin acısını çıkarırcasına tam 4 saat başka takımların maçlarını izledim. aklım hep hollanda da olmak kaydıyla. önce telekom ardından bjk ve en sonda oostende-dinamo moscova. telekom ve bjk rakiplerini parçalarken ve en sonda sıradan bi belçika takımı anlı şanlı dinamo moscovayı dağıtırken içimdeki tedirginlik gitgide büyümüştü. korka korka pc nin başına oturup sonucu gördüğümde gözlerimi ovuşturma ve tekrar bakma isteği uyandıranlara ve sokaktaki adama "basketbol" desen "o da neymiş" diyecek bir ülkenin takımına karşı bizi tedirginliğe sürükleyenlere bir sitem yolladım içimden..artık kim üstüne alınırsa...
 
Tebrikler 12 ASLAN
Bencede 21 asist yatsınamaz takım oyunu oynadığımızın bir göstergesidir bu ayrıca skor dağılımıda çok olumlu raylar yerine oturmaya başladı.
Birde 600 Avrupalı Aslanların katkısıda unutulamaz onlarda gönülden teşşekkür ediyoruz .
 
2.yarının başında rakip artık oyunumuzu ve skoru kabullenmişti.. Deyim yerindeyse iplere yaslanmış grogi durumda bi boksör misali sayı üstünü sayı yağdırdık :)
Ayrıca robert hite sonlara doğru baya bi açılmış 23 point .. Rakibin oyundan kopması büyük etken..
yoksa Hite standart 14-15 atar :)
 
Gerçekten muhteşem bir galibiyet olmuş.Gün içinde çok merak etmiştim maçın sonucunu görünce hakketen büyük mutluluk duydum.Hite gerçekten benim yüzümü kara çıkarmadı çıkarmıyor.
 
Fazla soze gerek yok. Takimimiza tesekkurler ve helal olsun, sahada cok iyi mucadele ettiler.
Gerci macin cogunu kacirdim, pek fazla yorum yapamicam.
Tribun ise harikaydi. Sonuna kadar destekledik takimimizi. Hollandalilarin zaten maci birakip tribunleri izledikleri oluyordu.
Mac sonunda zaten hepsi bizim tribunu izleyip alkisladilar, video felan cektiler. Hatta gelip atki degismek isteyen bile oldu :)

Artik darisi Istanbul'daki maclarimiza. Insallah bu destek orda da devam eder.
 
51105.jpg


:)
 

Üst