Hanzevast Capitals: 60 - Galatasaray: 93

Aslında bu da "büyük bir galibiyet".Hanzevast Capitals takımı belki güçsüz bir takım Hollanda ligininde kalitesi yok ama Euroleague,Uleb gibi organizasyonlarda herkes evinde aslan oluyor.Kedi bile aslan oluyor.Biz ise 33 sayı farklı bir galibiyetle eve dönüyoruz.Ne mutlu takıma ve biz Galatasaray seyircisine.

Oyuncular hakkında yorum yapmayacağım maçı izlemediğim için ama ligde de bu tempoyu istikrarlı şekilde sürdürmeliyiz.Bunu başaracak kapisite elbette var yeterince konsantre olduktan sonra herşey raya oturacaktır.
 
İstatistiklere bakarak yorum yapacak olsaydım Tufan´ın gününde olmadığını ve kötü bir başarım sergilediğini düşünürdüm. Ancak maçı izleyen Ender durumun böyle olmadığını açıklamış. Onun için sadece istatistiklere bakarak yorum yapmanın çok doğru olmadığını düşünüyorum.

Avrupa´da elde ettiğimiz deplasman galibiyetine Türkiye´de de devam edeceğimizi umuyorum.

Takımı yalnız bırakmayan ve sitede sorun yaşanana kadar skor bildirerek merakımızı gideren Halil Başkan´a ve uA-Avrupa´ya teşekkürler.
 
Valla taraftar görünce biz nasıl oluyorda Şahenk'i dolduramıyoruz diye hem aklımdan geçirdim hemde biraz utandım.Belki 100 kişi ile de Daçkayı yeneriz ama oyuncuların arkalarındaki güçten haberdar olmaları şart.

Haydi herkes Cuma maça.
 
Mersin maçında oynadığımız kötü oyun, aldığımız sürpriz ve acı mağlubiyetin travmasını üzerimizden atmak adına çok önemli bir galibiyet oldu. Aynı zamanda bu sezonki ilk deplasman galibiyetimize de ulaşmış olduk.

Maçı izleme fırsatı bulamadım, ama istatistiklere baktığımda dengeli ve düzenli bir oyun anlayışı benimsediğimizi görüyorum. Üçüncü çeyreğin başında 8-0'lık bir seri yakalayarak rakibi tamamen abandone edip, son çeyrekte biraz frene bastığımızı düşünürsek, farkın çok daha yüksek boyutlara ulaşabileceğini söyleyebiliriz. Rakip zayıftı, ama iç-dış dengesini yakaladığımız maçlarda karşımızda kim olursa olsun güçlü bir takım hüviyetine bürünüyoruz.

Artık TED gibi, Mersin gibi bütçemizin onda birine sahip olmayan takımlara yenilme lüksümüz kalmadı. Bundan kelli ağırlığımızı hissetirmek zorundayız. Böylesi müsabakalarda, rakip; "karşımda büyük bir takım var, ben ne yaparsam yapayım kazanmam çok çok zor!" diyebilmeli ve maç başlamadan psikolojik bir üstünlük sağlayabilmeliyiz.

Şahsi fikrim ve beklentim, ULEB Cup'ta asgari çeyrek final...
 
vasat bir lig olan 12 takimli ligte orta sira bir takima bu fark cok dogal olarak karsiliyorum onemli olan simdi bizim icin sirbistan takimini yenmek grupta 2 galibiletli tek takimda biziz.
 
ben bu takımı farklı yeneceğimize inanıyordum.forumda da her seferinde bu konuya değindim.takımımız ligde 2 tane kötü mağlubiyet almış olabilirdi ancak bu mağlubiyetler karşı takımın bizden daha üstün olmasından değil bizim mental açıdan eksik oluşumuzdan ve garanti maç yoktur anlayışını benimsemememizdendir.deplasmanda hiç galip gelemedik bugüne kadar ancak avrupa liginde bir maça çıkıyor oluşumuz bütün bu mental eksiklikleri sildi ve ne kadar potansiyelli bir takım olduğumuzu bir kez daha gösterdi.takımı küçümseyen arkadaşları anlayamıyorum çünkü bu takım yanılmıyorsam 2004 ten beri uleb cup ta oynuyor ve bu alanda gerek takım olsun gerek yönetim açısından olsun organizasyon eksikliği yok .ancak benim isteğim takımımızdan maç seçmeden her maçı üst düzey konsantrasyonla oynamalarıdır.
 
Re:

Salih GOZMEN' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=EXpWHU7BMNU&eurl=http://forum.gstvnet.com/index.php?topic=34235.msg378064;topicseen
videonun sonlarinda ultrAslan sov var 8)

Gerçekten muhteşemmiş bizimkiler,oraya giden ve takımımızı destekleyen herkese teşekkürler.

Ayrıca o kadar havalı bir giriş yaptıktan sonra 33 sayı fark yemekte acı bir olay olsa gerek... :D
 
gscafecorwnne5.png



ULEB'de 2'de 2 yaptık. Deplasmandan alınacak galibiyet bizim için çok önemliydi. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Zor geçiceğini düşünüyordum fakat öyle olmadı.

Tebrik ediyorum takımımızı.

Hollanda'da takımımızı yalnız bırakmayan uA - Avrupa'ya sonsuz teşekkürler. Allah razı olsun hepsinden...
 
İstatistiklere bakılınca Dee ve Hite ikilisi uçmuş galiba. sonuçta bir deplasman galibiyeti aldık. Ve de öyle böyle değil 33 sayı fark attık. ligde deplasmanlara alışmadık diyoruz ama ULEB'te oluyormuş. Umarım ligde de artık bir istikrara kavuşuruz... ULEB'te 2'de 2 yaptık. Bu güzel birşey. uzun bir aradan sonra Avrupa'da böyle gitmek insanı keyiflendiriyor...
 
Bu deplasmanı kazanma nedenimiz söylenenlere göre Hollanda takımının potalarnın aynı Ayhan Şahenkte ki potalar gibi olduğu hatta aynı firmanın yapmasından kaynaklanmaktadır. :D :D :D
 
Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Bu deplasmanı kazanma nedenimiz söylenenlere göre Hollanda takımının potalarnın aynı Ayhan Şahenkte ki potalar gibi olduğu hatta aynı firmanın yapmasından kaynaklanmaktadır. :D :D :D
Bende bizimkiler normale döndü zannetmiştim... Bu arada Gaines'in de potalrı esnetme girşimi başrı ile sonuçlanmış resime göre. :) (Potalara yazık Gaines senden korkulur)
 

Üst