Hanzevast Capitals: 60 - Galatasaray: 93

Re: Hanzevast Capitals - Galatasaray (13 Kasım Salı saat: 20.30)

15 dakika var

tam dolmus bizim tribun......500 kisi yaklasik..buda aslinda bi ders olsun bize ( hepimize )
 
Belki son 3 sayfada bu konu sürekli gündeme geldi, lütfen biraz zahmet edip okuyun yazmadan önce. Maçı hiçbir kanal vermiyor. Buradan canlı yayın olacak salondaki bir arkadaş aracılığı ile.

Takımımızı yalnız bırakmayan uA-Avrupa´dan ne kadar övgüyle bahsetsek azdır.
 
yazık bize valla ben manisadayım basket delisiyim bundan sonra fırsat bulunca MANİSADAN KALKIP 2 ayda birde olsa maçlarımıza geleceğim
 
ulebin sitesinde skor tıklayınca 5-6 dk bekliosun sonra açılmıo başka 1-2 maçta denedim
 
Avruoa kularında deplasmanda galibiyet alak kolay değildir. hele böyle farklı galibiyetler hiç kolay değildir ama rakiple aradaki uçurum çok büyük olunca kolay olmayan şeyler bir anda kolaylaşıyor. Maçı doğal olarak seyredemedik.

capital takımının uzun sermayesi olmaması işleri bizim için çok koolaylaştırmış anlaşılan. maçta owens ve gaines'i de yanyana oynatmamızı olanaklı kılacak bir rakiple oynadık.Kısa oyucularımız da şutlarda isabet bulunca anlaşılan Hollandalılar için içeri kapanma gibi bir yol da mümkün olmadı ve teslim oldular. Galibiyet tabi ki iyi ama onun dışında iyi olan şeyler de var. İstatistiklere baktığımızda rakibin zaaflarını değerlendirdiğimiz görülüyor. Üçlük yüzdemiz kötü olmamsına rağmen çok üçlük kullanmayarak rakip pota altını zorladığımız görülüyor ki bunlar iyi gelişmeler. Ancak tabi rakip pota altının zayıf olduğunu unutmamak gerek. Pota altı savunması iyi olan takımlara karşı bunu yapabilmemiz için dışardan daha istikrarlı şut atmamız gerekir. Dış şutlarda belli bir istikrar yakalayabilirsek rakiplerin içeri fazla kapanmalarına engel olarak böyle galibiyetler alabiliriz. yoksa işler çok zorlaşır.
 
guzel bi galibiyet oldu robert hite in farkı gercekten adam cok iyi mersin macında neden oynamadı bilmiyorum ama dee ve hite bizi cok ileriye tasıyacaklar isallah sakatlık falan olmazda zevkli hızlı bir basketbol izleriz bu arada salonda 500 turk seyirci varmıs burda 500 taraftar bulamıyoruz avrupada buluyoruz oda guzell :))
 
Owens, Hits ve Brown uclusu dun cok super oynadi bunlarin yanina Tufan besok yada Fatih Solak eklenince uctular aslinda dun gece. Tufanin puan atamamayisina bakmayin cok guzel asistler verdi oyunun icinde.
 

Üst