Hazırlık Maçları

ya biz şimdi o glen denilen yabancıyı deniyomuyuz watson dan vaz mı geçtik vazgeçip o adamı deniyosak gerçekten iiyi olmuş istatistiklere bakarsak ve eğer alırsak bu adamı pota altı müthiş olur ve gerçekten iyi yerlerde sezonu bitirebiliriz ya bide ben bişi sorcam transferlerimiz kaç yıl imzaladı
MİTHAT 2 yıl
DARREL MİTCHELL 2 yıl
MURAT KAYA ?
TUFAN ERSÖZ 3 YIL
TOLGA TEKİNALP ?
BURAK SEZGİN ?
FATİH SOLAK 2 YIL
JERRY HOLMAN 1 YIL
CEMAL NALGA ?
İSMET HACIOĞLU ?
ya bu soru işaretli yerleri biri yazıversin diğerlerinde de bi yanlış varsa düzeltiverirseniz iiiiiiyyyyyyyyi olur vallaha ben bu takımdan çok umutluyum işallah bizimde desteğimizle daha iyi olacak bu takım ya bide bi turnuva yapıyoduk acaba neler oldu yeniler nasıl oynadı bilen varsa yazarlarsa sevinirim şimdiden saolun

Black_' Alıntı:
yeni hocamız murat özyer yarın saat 22.15 de skyturkde hayatı ve yeni takımı galatasaray hakkında soruları yanıtlıcak izlemeyi unutmayın .... kaynak skyturk :eek:key
O saatlerde derbiyi izliyor olacağız.Skyturk bu kadar aptalca bir saate nasıl koyar anlamak mümkün değil...Komik bir televizyonculuk anlayışı...
Edit:Arkadaşım gece 01:00'de yazmışın bari bugün yazki karışıklık olmasın.Murat Hoca bugün saat 22:10'da Skyturk'teki Backstage programına konuk olacak...

dün ted kolejliler maçini izleyen arkadas söylesin kim kaç sayi atti bizden hatirlamiyorsa en azindan hücum yönünde takimda kim siwriliyor skor yükünü kim tasiyor

bu hazırlık maçlarında tabiki mağlub olmamız doğal.. adı üstünde hazırlık maçı herbiri ayrı takımlardan gelmiş oyuncular yeni bir antrenör yeni bir sistem ve daha önünde bir aya yakın süre tabiki olacak çünkü hacanın istediği henüz galibiyet değil ki taakıma kimya kazandırmak glenmc govan ise eurolig sayfasında kölnün en büyük kaybı olarak yazıyor inşallah bizimde en büyük kazancımız olur

murat kaya 17 sayı civari attı bi ara 20 de olabilir mcgown mı ne onun da 10 sayısı vardı tolga tekinalp de 10 un uzerine cıkmıstır. baska cok hatırlamıyorum. tufan cok kotu attı bekledigimin cok altındaydı ama murat kaya bu sene ligin tozunu atırır. fatih de bariz hepsinin arasında ben buranın kralıyım diyodu oynadıgı donemde. ama herhalde hafif sakatlıgı var biraz sekiyodu o yuzden cok oynamadı.

t_mac' Alıntı:
murat kaya 17 sayı civari attı bi ara 20 de olabilir mcgown mı ne onun da 10 sayısı vardı tolga tekinalp de 10 un uzerine cıkmıstır. baska cok hatırlamıyorum. tufan cok kotu attı bekledigimin cok altındaydı ama murat kaya bu sene ligin tozunu atırır. fatih de bariz hepsinin arasında ben buranın kralıyım diyodu oynadıgı donemde. ama herhalde hafif sakatlıgı var biraz sekiyodu o yuzden cok oynamadı.
takimin bu seneki en önemli transferi murat kaya ligin en yetenekli türk oyuncularindan biri

murat gerçekten çok iyi bir oyuncu bunu gösterdiği performansla kanıtlıyor çok speküle ettiğimiz tolgada çok iyi bir görüntü sergiliyor takım adına bu iki oyuncu iyi işler yapıyor denilebilir zaten ted kolejliler maçında bu iki oyuncu en fazla süre alan oyunculardı

futbolda büyük takımların elinden istediğimiz oyuncuları alamıoruz ama unutmayalım efes de murat kaya yı çok istedi ...bnce en büyük transferi gerçekleştirdik :D

Hazırlık macıda olsa denenen oyuncu bır ısık verır en azından,seyreden arkadaslara kulak verdığimızde hıc olumlu konusmuyorlar.Galıba gecen seneyı mumla arayacagız.İs ıstatıstıklerle ve karıyerle olsaydı Lıvıngston turkıyede kral olmalıydı.Önemlı olan oyuncunun son halı.2 sakatlık sorunu olan ve soru ısaretı dolu adam ve cok vasat olduğu soylenen bırıyle transferı kapatıcaklar gıbı duruyor.Murat ozyer dıretmesı ulkerın bence bu senekı sonumuz olacak.Erman Kunter ve fransadan getıreceği 3 yabancıyla bence lıgı tıtretırdık.Sımdı koca bı sene tıtreyeceğiz gıbı duruyor.

Snndrn' Alıntı:
Hazırlık macıda olsa denenen oyuncu bır ısık verır en azından,seyreden arkadaslara kulak verdığimızde hıc olumlu konusmuyorlar.Galıba gecen seneyı mumla arayacagız.İs ıstatıstıklerle ve karıyerle olsaydı Lıvıngston turkıyede kral olmalıydı.Önemlı olan oyuncunun son halı.2 sakatlık sorunu olan ve soru ısaretı dolu adam ve cok vasat olduğu soylenen bırıyle transferı kapatıcaklar gıbı duruyor.Murat ozyer dıretmesı ulkerın bence bu senekı sonumuz olacak.Erman Kunter ve fransadan getıreceği 3 yabancıyla bence lıgı tıtretırdık.Sımdı koca bı sene tıtreyeceğiz gıbı duruyor.

hangi oyunculardan bahsediyorsun pek anlamadım eğer kastettiğin yabancılar ise onlar ışık werdiler sadece uyum sorunu yaşadıklarını düşünüyorum gerçi takım bir bütün olarak uyum sorunu yaşıyor bu zamanla giderelebilecek bir konu murat hoca konusu ise çok pasif bir görüntü çizdi ben bizim benchin hemen arkasında oturuyodum oyuncuları ateşliyecek onları hırslandıracak konuşmalar yapamıyordu tabi bu hocanın kötü olduğunu göstermez ben açıkcası takımdan umutluyum bu takım iyi işler yapabilir size eski oyuncumuz hüseyin demiralin söylediklerini aktarıyim hüseyin takımımızın çok kaliteli yabancılar aldığını ve çokda iyi yerli transferler yaptığını gs çok iyi olabileceğini söyledi açıkcası hüseyinden bunları duymak hoşuma gitti

ya tabiiki çok iyi oyuncular aldık 12 tane birbirini tanımayan çok iyi bilmeyen oyuncuların hemen alışmalarını beklemek onlara haksızlık olur hiçbir takım bu sene bizim gibi yeniden takım kurmadı(beşiktaş hariç onlarında aldığı sonuçlar malum)bütün takımlar mevcut kadrolarına 3-4 takviye yaptı uyum sorununu aştığımızda çok başarılı olacağımız inancındayım

zaten hazırlık maclarının da amacı bes benzemeleri birlleştirmek degil mi?
lige kadar ne kadar cok mac yapılırsa o kadar cabuk uyum sorunu atlatılabılır.
sonuc olarak takımda antronor staff oyuncular her sey yenı.
yavas yavas oturucaktır her sey....

Mc Gowan Vincent Jones vari bir imaj verdi bana.Tamam bu tip oyuncular spekteküler hareketleriyle takımı ateşliyor ve seyirciyi tribüne çekiyor ama oyun disiplinleri genelde eksik oluyor.Sert basketbolu kaldıramıyorlar.
Gerçi referanslar Mike Watson'ın referanslarına göre iyi.Sayı ortalaması oldukça yüksek olsa da ribaunt ortalaması tatminkar değil.
Alman ligine hakim olmasam da Köln'ün önemli bir takım olduğunu biliyorum.Köln'ün en büyük kaybı dendiğine göre yukarıda tasvir ettiğimden çok daha iyi bir oyuncu.Bizim için doğru isim olabilir.Çünkü Holman-Fatih-Cemal pota altı savunmada harika olsa da hücumda oldukça düz olacak.Skor potansiyeli yüksek bir uzuna ihtiyacımız var.

arkadaşlar cahilliğime verin glen mcgowan kaç numarada oynuyor.. sayı potansiyeli yüksek mi ?? geçen sezon sayı ortalaması nasıl :roll: :) :)

Black_' Alıntı:
arkadaşlar cahilliğime verin glen mcgowan kaç numarada oynuyor.. sayı potansiyeli yüksek mi ?? geçen sezon sayı ortalaması nasıl :roll: :) :)
glen mcgowan 206 boyunda pf yani 4 numara oynuyor sayi potansiyeli çok olmasada yüksek 17 18 sayi ortalamalariyla oynuyor