Hazırlık Maçları

Snndrn' Alıntı:
Hazırlık macıda olsa denenen oyuncu bır ısık verır en azından,seyreden arkadaslara kulak verdığimızde hıc olumlu konusmuyorlar.Galıba gecen seneyı mumla arayacagız.İs ıstatıstıklerle ve karıyerle olsaydı Lıvıngston turkıyede kral olmalıydı.Önemlı olan oyuncunun son halı.2 sakatlık sorunu olan ve soru ısaretı dolu adam ve cok vasat olduğu soylenen bırıyle transferı kapatıcaklar gıbı duruyor.Murat ozyer dıretmesı ulkerın bence bu senekı sonumuz olacak.Erman Kunter ve fransadan getıreceği 3 yabancıyla bence lıgı tıtretırdık.Sımdı koca bı sene tıtreyeceğiz gıbı duruyor.
livingston isteseydi bu ülkede kral olurdu halil üner in onu 2. adam yapmasi we livingston un tbl yi kale almamasi yüzünden öle oynadi gs den sonra cba de 16.8 sayi 11 asist ortalamalarini tutturdu yani livingston bu takimda 1 . guard olsaydi farkli olurdu

glen mcgowanla anlaştık sayarsak.. geriye son transfer hakkımızı nereye kulanacağımız kalıyor ... darrel mitchelin yanına yeni bir oyuncu gelicek mi ?? :atki

Black_' Alıntı:
glen mcgowanla anlaştık sayarsak.. geriye son transfer hakkımızı nereye kulanacağımız kalıyor ... darrel mitchelin yanına yeni bir oyuncu gelicek mi ?? :atki
3 numara açigi bariz ama özyer çift guard oynayacam dio o zaman pg alinir pg alinirsa bariz 3 numara açigin war bekleyip görecez çift guard bana mantiksiz gelior 3 numara alinmali

aslında bir türk guard daha alıp 3 numara açıgını yabancı transferle kapatabiliriz ...mithat ve mitchell oynar çift guard yedeğide iyi bi türk guard olabilr

bence türkiye'de okadar kaliteli guard yok . milli takımında en buyuk sıkıntısı guardlardı zate. bu durumda hangi bolgeye yabancı oyuncı alınırsa diğerinde sorun yaşayacaz gibi gözüküyo

arkadaşlar denediğimiz gleni bazıları iyi bulmuo ama adam 2 hazrlık maçında 10,5 sayı ortalamayla oynadı ...olay tw gece yarısı haberlerde gs tofaş maçını verdi adam 11 sayı atmıss ...hemde güzel oynamıs savunması iyi..

bi ara michael wrightın adı geçiodu noldu bi bilgisi olan varmı

vakumlu yarasa' Alıntı:
bi ara michael wrightın adı geçiodu noldu bi bilgisi olan varmı
oho ooo o haber bomba çıktı bazı yalancılar taraftarı coşturup,gaza getirmek için yalan,uydurma haberler yapıyolar

ÜÇ SAYI YARIŞMASI’NI FENERBAHÇE’DEN JAROD STEVENSON KAZANDI
All-Star maçında üç sayı yarışmasını finalde Gianmarco Pozzecco’yu yenen Fenerbahçe’li oyuncu Jarod Stevenson kazandı. İlk turda 4 oyuncu yarıştı. Bu oyuncular ikisi Fenerbahçe'li oyunculardı. Bu oyuncular; Damir Mrsic ve Jarod Stevenson, Gianmarco Pozecco ve Glenn McGowan. İlk turda mücadele eden Fenerbahçe’li oyuncu Damir Mrsic 14 sayı bulurken, Glenn McGowan 16 sayı buldu ve elendi. İlk turda Gianmarco Pozzecco ve Jarod Stevenson 18’er sayı atarak finalde mücadele etti. Final mücadelesinde son istasyona 15 sayı ile gelen Jarod Stevenson son atışlarda başarı sağlayarak şampiyonluğa ulaştı.

Ajanslar
bu arada adamimiz iii de üçlük atiyomus iii transfer olacak bizim için

her geçen gün iyi bir yönü ortaya çıkıyor.sözleşme yaptık mı yoksa deneme aşamasında mı?eğer takımda kalırsa uzun süreden beri aradağımız tarzda iki tane yabancı pota altı oyuncumuz olucak.pota altında bu sene sorun yok gibi gözüküyor

cevat soydaş turnuvası ardından murat ozgul acıklamaları.
kaynak megabasket.net

Yeni bir takım kurarak yeni sezon çalışmalarına başlayan Galatasaray Cafe Crown Cevat Soydaş turnuvasında oynadığı 2 maçı da kaybetti. Ciddi rakiplerin olduğu bu turnuvaya katılmış olmalarının kendileri için çok olumlu olduğunu ifade eden antrenör Murat Özyer, “Turnuvanın ilk gününde eski kadrosunu 3 yabancı oyuncu ile takviye ederek çok iyi bir takım olan Tofaş ile oynadık. Bu maç iki takım içinde çok iyi geçti. bu maçı 7 sayı ile kaybetmiş olmamıza rağmen takımın mücadele gücü beni mutlu etti. Turnuvanın ikinci maçında Casa TED Ankara Kolejliler ile karşılaştık. Bu maçta da son topları iyi kullanamayarak 2 sayı ile mağlup olduk. eksikliklerimizi görmemiz açısından bu turnuvaya katılmış olmamız önemli. Hücumda kaybettiğimiz topların ardından hızlı hücumlardan sayılar yemiş olmamız kaybettiğimiz maçlarda tespit ettiğimiz en önemli eksiğimiz. Bundan sonraki dönemde geri koşma ve hücum organizasyonları ile ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz” dedi.

murat ozyer yerine murat ozgul yazmısın kusura bakmayın

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown ile Darüşşafaka arasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan hazırlık maçını, Darüşşafaka 73-61 kazandı.

Tadım Türkiye Kupası ve 7 Ekim'de başlayacak lig öncesi hazırlıklarını sürdüren iki ekip, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçtan galip ayrılan takım, 73-61'lik skor üstünlüğü sağlayan Darüşşafaka oldu.

umarim kupa maclarinda biraz daha takim gibi oynariz..takim cok daginik oynuyo,hala birbirine alisamamis gibi duruyo...pota altinda zayif kaliyoruz...bu is fatihle,cemal le yurumez...mutlaka iceriyi domine edicek bi adam lazim...basketbolda hersey once savunmada baslar...iceriyi kuvvetlendirmedende savunma yapilmaz...isallah murat ozeyerde goruyodur bazi gercekleri ...kupa maclari basliyo su gruptan cikamazsak tam bi fiyasko olur sezon oncesi!!!

Selam ola..

Çok ayrıntılı izleyemedim maçları, fakat yine de umutluyum. Beğendim izlediğim kadarıyla.

3 numarada MC Govan oynayabilir diye düşünüyorum. Uzun rotasyonunda da zorlanmayız onu 3'e çekersek, keza gerçekten uzunlarımız çok iyi durumda. Murat'ın da zaman zaman üç oynatılabileceğini düşünüyorum ayrıca. Yeni transfer olursa çok iyi olur, kabul. Ancak olmazsa da bu sene ilk 5'e gireriz.

Mitchell'ı beğendim. Şutu var, akıllı, biliyor basketbolu. Tecrübesiz, ısınması lazım. Isındığında çok yararlı olacaktır, Mithat gibi bi adamla oynaması, tecrübe kazanması bakımından çok önemli.

Mc Govan'a hayran kaldım, çok izleyemedim, şutu yok, kabul. Ama dribbling üzerinden rahat drive edebiliyor, az çok post-up oynuyor ki takımda pos-up oynayabilen herhalde en iyi uzunumuz ( Hollman'ı izleyemedim ). Zaman zaman, hatta sıkıştığımızda onu birebirde bırakabiliriz. Dediğim gibi üç numarada oynatılırsa savunmacısına kıyasla çok büyük bir fizik avantajı olur ve miss-matchup'tan yararlanırız.

Tolga iyi bir seçim. Abilik edecektir, bu konuda basketbol konusunda olacağından daha yararlı olacağını düşünüyorum.

Hollman'ı izleyemedim. Bildiğim kadarıyla iyi ve atletik bir uzun.

Murat Kaya çok müthiş bir adam. Kanaatimce, şut ve genel oyun bakımından takımın uzak ara en yeteneklisi. Görev adamlığının yanında yaratıcı da olabilmesi cabası.

Cemal de işimize yarayacaktır. Savunmada zorlandığımız maçlarda, yine savunmada dinamizm getirebili rmücadeleci karakteriyle.

Son olarak, savunma yapmalıyız. Kaç senedir GS basketbolunda hep unutulan bir unsur iyi savunma. Varsa yoksa hücum. Savunma yaparsak, nasıl olsa sayı atarız.

murat özyer savunmanın altını çok çizmişti
inşallah dediği gibi savunma yaparıs

X' Alıntı:
Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown ile Darüşşafaka arasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan hazırlık maçını, Darüşşafaka 73-61 kazandı.

Tadım Türkiye Kupası ve 7 Ekim'de başlayacak lig öncesi hazırlıklarını sürdüren iki ekip, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçtan galip ayrılan takım, 73-61'lik skor üstünlüğü sağlayan Darüşşafaka oldu.

. Lig için hazırlıkların sürdüğünü dile getiren G.S Cafe Crown Menajeri Recep Şen, "Tam takım olarak çalışmalara geç başladık ve o yüzden hazır olma süreci de gecikti. Bu akşam Darüşşafaka ile dostça bir maç oynadık. Sanırım önümüzdeki Türkiye Kupası maçlarını da oynadıktan sonra lige en iyi şekilde başlayacağız" dedi.