Hazırlık Maçları

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Değerli forum ahalisi. Fenerbahçeli bir arkadaşımızın burada kendi görüşlerini paylaşması bence foruma renk katar. daha önceki iletilerini de okuduğum arkadaşımız kendi görüşlerini paylaşıyor. Burada hepimiz farklı hazırlık maçlarından sonuçlar dönem dönem veriyoruz. bence konu dışına çok fazla çıkılmadığı sürece bu tip haberlere de yer verebiliriz. Kaldı ki iki gün önce ben de Fener'in aynı turnuvada oynadığı ilk maçta yenildiğini bir yerlere yazmıştım. rakiplerin durumlarını da takip etmemiz gerekir. Bosna'da dandik bir takıma fener'in yenilmesi bizim için iyi bir durum. en azından lilgde ilk beşe oynayan takımlardan fener'in de hazır olmadığını görüyoruz. Sayı dağılımlarına bakarsanız yabancılardan pek katkı alamadığını (mrsic artık yerli olduğundan) ve Tanjevic'İn en azından şu anda bizim beklentilerimize olumlu yanıt verdiğini görüyoruz. Umarım bu şekilde devam ederler.

Rakiplerin durumlarını basketbol dünyası topic'i altında tartışmak daha anlamlı olabilir ama burada çeşitli argümanlar ortaya koyuyoruz. ve bu argümanları desteklemede ya da çürütmede rakiplerin durumları da bizi ilgilendiriyor. yeri geldiğinde ya da karşılaştırmalı analizler için bu tip bilgileri kullanabiliriz. ama tabi bunun bir sınırı vardır ve o sınır aşıldığı takdirde sevgili, bu sıralarda "ellerine maşayı fazla almayan" moderatörlerimiz devreye girecektir.

maça gelince 30 sayı yemişiz. gerçekten ne savunmamız ne de hücumumuz istediğimiz düzeyde değil. Ama maç sonrası Dee'nin kendi blogunda yazdıkları bizim için çok önemli.
 
Gidişat hiç iyi değil.
Asırlık çınarlar turnuvası,bu son maç.
Yani yenilirsin bu normal de,bu şekilde olması kötü.
Takımın inancı da gidecek,takım olamayacağız.
Nasıl olacak bilemiyorum ama biran önce Murat Hoca'nın bir çözüm bulması gerekiyor.
 
Evet gidişat gerçektende iyi değil
İzleyemedik tabi maçı ama Dee ilk maçı olmasına rağmen iyi sayılacak bir istatistik elde etmiş sevindirici olan tek durum sanırsam bu

Artık fazla geç olmadan şu transferi gerçekleştirip toparlanmak gerekiyor
 
az önce gstv'de maçın haberiyle kısa bir görüntüsünü verdiler. murat da sakatlanmış ciddi olup olmadığı konusunda bişey demedi spiker. bu arada maçın skorunu da söylemediler!!!
 

Üst