Hepimiz Mehmetçiğiz

Onlar bizim kardeşimizdi hain bir pusuda 15 kişi şehit düşürüldü.Hepsine Allah Rahmet Eylesin yakınlarına bolca sabırlar versin diliyorum.
Bölücü terör örgüte yardım yataklık eden her kim varsa onların cezasını vermesini temenni ediyorum Allah'a yalvarıyorum.

Açılması gereken bir başlıktı. Teşekkür ederim Burak.

Artık sabrımızın sonuna geldiler. Bu son da, onların sonu olacak. Kimse bu ülkeden büyük değil!

Şehitlerimizin ailelerine ve tüm Türkiye'ye sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun.

Televizyonda izlerken bile insanın nutku tutuluyor, kahroluyor. Biz bunları yaşıyorsak şehit yakınları kimbilir ne acılar çekiyordur. Başta ailesi ve yakınları olmak üzere hepimizin başı sağolsun...

Bu büyük MİLLET bunun da üstesinden gelecektir ...
Hainler sonu hızlanmış bir filmin son demlerini yaşamaktadırlar...
Tüm TÜRKİYE'nin başı Sağolsun...
VATAN Şehitlerimize MİNNETTARDIR !!!

Milletimizin başı sağ olsun.
Ama artık vatan sağ olsun deyip bu defteri kapatma durumunu geçtim ben artık bunlar son damlalar oldu.
Hükümet şu anda tezkere çalışmalarına başlamıl söylenenlere göre;
Bu tezkere geçerse ki meclise inerse geçer Büyükanıt jubilesini Türk Milleti'nin şanına yakışacak bir operasyonla yapacaktır.
Tekrar başımız sağ olsun

Sadece 15 değil tabii ki,1000 lerce askerimizi kaybettik.Çok büyük bir acı,anlatılmaz.Hepimizin başı sağolsun.Elbet köklerini kurutacağız.

Bugüne kadar ne şehitler verdik teröre. Devamının gelmeyeceğine de kimse garanti veremez. Hele bu son olaylar iyice kahrolmamıza neden oldu. Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin, yakınlarının ve Türk milletinin başı sağolsun. Umarım bir an önce gereken yapılır ve Türk askerinin gücüyle terörün sonunu getiririz. Hiç kimsenin daha fazla ölüm haberi almaya gücü kalmadı. Umarım gereken yapılacak bu sefer...

Re: Türkiye Mehmetciklerine Ağlıyor.

şehit ailelerinin ve tüm türkiye nin başı sağolsun.şehitlerimizden biri denizliliydi.cenaze bende gittim.bence derhal sınır ötesi harekat yapılmalıdır.sayın başbakan hala abd ye soruyor.bağımsızlığımızı kaybediyoruz.acaba başbakanın veya cumhurbaşkanının oğullarını pkk lılar öldürseydi bush abilerinden izin isterlermiydi?aslında onlardada suç yok.suç bu hükümete oy veren millette!

Türk Milletinin başı sağ olsun... Şehitlerimizin ruhu şad olsun... Ailelerine Allah sabır versin. Umarım biran önce gerekli müdahale yapılır. Ayrıca Türkiye A Milli Takımı cumartesi günkü Moldova ve daha sonraki Yunanistan maçlarına siyah forma ile çıkmak için başvuru yapacakmış. Umarım bu gerçeklerşir. Politik olarak gösteremediğimiz tepkiye diğer ülkelere bu olla biraz da olsa iletmiş oluruz...

sözkonusu operasyon umarım halkı teskin amacı gütmez...
ben hiç inanmıyorum bu jet hızındaki tezkereye,operasyon kararına...
30 senedir oyaladık,oyalandık da şimdi mi coştuk..?
yanan yürekler baki kalacak...
icazetlere devam edeceğiz...
içim acıyor...

Anlaşılan "dostlar alışverişte görsün" diye gireceğiz Kuzey Irak´a. ABD önce karşı çıkacak, yaptırım uygularım diyerek zaman kazanacak ve Kuzey Irak´taki kampları geçici olarak boşalttıracak. Biz dağlara bayırlara bomba yağdırıp kendi egolarımızı tatmin edeceğiz. Hem uyuyan dev uyumaya devam edecek hem de ABD boşa kullandığımız silahlar sayesinde para kazanacaklar.

Ben Genelkurmay´dan 13 şehidin verildiği gece Kuzey Irak´ı bombalamasını beklerdim. Bunun için teskereye filan gerek yok, BM anlaşmasına göre sınır tecavüzüne göz yuman ülkenin topraklarına sınır ötesi takip hakkıyla girilir. Girilir ama arkanda duracak bir hükümet varsa...

onur abi devletin başındaki adam o şehit analarının çektiği acıyı yaşamadan anca muhalefeti bombalar

Ne bekliyorsunuz ki zaten 1 Ay sonra Bush la görüşeceğim ondan sonra bakarız tarzı bir açıklama Ülkenin Başbakanına yakışır mı ? Yapılması gereken bazı şeyler var ve Büyükanıt'ın da bunu yapacağından hiç mi hiç şüphem yok.