• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Hesap Doğrulama - Çok Önemli

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:35
Kimlikteki adım cahit baybars özdoğru, ben baybars özdoğru şeklinde üye olmuştum. Doğrulama için, ismimin düzeltilmesini konusunda gerekli düzeltmeleri yapabilirseniz çok sevinirim.

saygılar...

Benzer sebepten dolayı tam ismim Mehmet Buğra Tekeli olduğundan Mehmet Tekeli olan kullanıcı adımı düzenlemenizi rica ediyorum.

ismimi uğur demir olarak degistirir misiniz? hesabimi dogrulatamiyorum
tesekkurler

Kimlikteki adım cahit baybars özdoğru, ben baybars özdoğru şeklinde üye olmuştum. Doğrulama için, ismimin düzeltilmesini konusunda gerekli düzeltmeleri yapabilirseniz çok sevinirim.

saygılar...

Benzer sebepten dolayı tam ismim Mehmet Buğra Tekeli olduğundan Mehmet Tekeli olan kullanıcı adımı düzenlemenizi rica ediyorum.

ismimi uğur demir olarak degistirir misiniz? hesabimi dogrulatamiyorum

Üçünüzün de taleplerine göre düzenlemeler yapılmıştır.
Doğrulamayı gerçekleştirebilirsiniz.

cihan alpay- mail de atmıştım bütün bilgileri giriyorum ancak doğrulama yapılmıyor.ilgilenebilirmisiniz lütfen

Bazen sistemden dolayı doğrulama yapılamıyor. Bir süre deneyin, olacaktır. Eğer yine olmuyorsa iletişime geçin bizimle tekrar.

Mail de atmıştım, burdan tekrar yazayım, benim ismimi de Mustafa Şimşek olarak değiştirebilir misiniz?

Mail de atmıştım, burdan tekrar yazayım, benim ismimi de Mustafa Şimşek olarak değiştirebilir misiniz?

Mustafa bey sizinle aynı isimde olan biri olduğu için isminizi dzenleyemiyoruz belkide sizindir o hesapta o hesap sizinse 2 hesabı birleştirme yapabiliriz.

Diğer hesaba ait mail: zerkone@gmail.com sizinmi acaba?

Benimde ismimi Cem Ünalerzen olarak degistirebilirmisiniz.

mrb ismimin hamdi gökahmetoğlu olarak değistirilmesini rica ediyorum,mail de atmıstım.cevabınızı bekliyorum

aynı isimde başka kullanıcı olduğundan kardeşimin adına açmıştım hesabı..kullanıcı adının Alper Koç olarak değişmesini rica ediyorum.

Hesabımı doğrulayabilmem için ismim Mehmet Emre Genç olarak düzeltilebilir mi acaba?

İkinci isminizi bize bildirirseniz, biz de gerekli değişikliği yaparız. Bu şekilde doğrulama sorunu da kalmamış olur.

Merhaba ismimin Kerem Muhtar Yersel olarak değiştirmenizi rica ediyorum.İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba;

Burası yeri midir bilmiyorum ama şöyle bir önerim olacak. Bildiğiniz üzere forum bilgileri İnternete açık durumda, herkes forumdaki tüm kullanıcıların gerçek isimlerini görebiliyor. Bu nedenle mesajlarda gerçek isimler yazması yerine takma isimler yazsa, isteyen forum kullanıcıları o kullanıcının detaylarına bakıp gerçek ismini görse daha iyi olur düşüncesindeyim. Doğrulama işlemi zorunlu olarak devam eder böylece forum dışına gerçek isimleri vermez, hukuki gereklilik olduğunda gerekli makamlarca istenmesi durumunda veririz.

Saygılar

Merhaba benim ismimi de Koray Şuekinci olarak değiştirirmisiniz. Teşekkür ederim.

Kullanıcı adıma ikinci ismimi yazmamıştım o yüzden doğrulanmıyor galiba yardımcı olursanız sevinirim.. Tam adım: Fatih Burak Akpınar..

Benim adımı da Mehmet Furkan Şenbabaoğlu olarak değiştirirseniz sevinirim,teşekkürler.

Geri