Şampiyonluk ister bu taraftar...Korkun tırsaklar 3,5 atın korkaklar...Bıkmadan yine,yeniden GELİYORUZ...
Onu sormadım ama birazdan resmi site açıklayacak umarım oradan öğrenebiliriz.Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Eyüp Abi sözleşme süreleriyle ilgili bilgin var mı acaba?
Ben bu sene şampiyonluğu zor görüyorum, Efes Euroleague'de elendikten sonra ciddi aşama kaydetmiş durumda, umarım gelecek seneler de düşünülmüştür bu transferlerde.
Sen yönetime çok gülmüştün demi... [/quote:33e08qi2]Umut Erdem' Alıntı:[quote="Ilgın Karagoz":33e08qi2]ya hayla resmi siteden bi açıklama gelmedi
Altay neden gönderiliyor, gönderilen olursa bir yabancı oyuncu gönderilir yabancı sınırı nedeniyle Herkes Gurovic gidici diyor ama dünkü performansından sonra pek sanmıyorum, sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Dejan bile gidebilir ama Gurovic'i şu şartlarda bırakamaz yönetim galiba..Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Sözleşme süreleri ne kadar?Gönderilcekse Altay gönderilsin.
ya ben aslında çok istiyorum olmasını ama inanamıyorum ne yapayımEyüp YILDIZ' Alıntı:Ilgın sen inanmamaya devam et, hatta mümkünse resmi site açıkladıktan sonrada inanma!
Aynen,katılıyorum..Eyüp YILDIZ' Alıntı:Ilgın sen inanmamaya devam et, hatta mümkünse resmi site açıkladıktan sonrada inanma!
Ilgın Karagoz' Alıntı:evet dedim, inş kesin transfer etmişizdir.ama ben hayla inanamıyorum
Berk Tuna Tertipli' Alıntı:Hosley'i bu takıma kazandıracak kapasite Galatasaray yönetiminde bence yoktur.
ya ben aslında çok istiyorum olmasını ama inanamıyorum ne yapayım[/quote:1mg99nvk]Ilgın Karagoz' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":1mg99nvk]Ilgın sen inanmamaya devam et, hatta mümkünse resmi site açıkladıktan sonrada inanma!
Ali Bozgeyik' Alıntı:[quote="Ilgın Karagoz":2io0ikh2]
evet dedim, inş kesin transfer etmişizdir.ama ben hayla inanamıyorum