Hüseyin Beşok

Re: Hüseyin Beşok hakkında görüşler

Gönlden oynayan oyuncuların başında gelir bana kalırsa. Yaşından dolayı sakatlık problemleri yaşaması gayet normal. Güçlü bir kadro kurmak istiyorsak seneye de bizimle olmalı kesinlikle ...

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
işe bak ya Hüseyin Beşok u tartışıyoruz dışardan biri görse deli diye bakar.Hüseyin BEŞOK bu yaa.Bunları diyenler çok pişman olcaklar seneye...
dee ile hüseyinin aldığı paralarla 5 yıldır takım kuruyorduk..hariçten gazel okumayın bana.. bu 2 adam da resmen döküldüler,aldıkları parayı haketmediler..hüseyin koca bir yılda doğru düzgün ne yaptı..takıma yeni geldi..burada sembol oyuncuymuş gibi yorumlar yapılıyor..sembol olmak için önce ele avuca dokunan birşeyler yapmak gerekir..kim başarılıysa o kalmalı..kimse kimsenin babasının oğlu değil

dee konusunda haklı olabilirsiniz ancak hüseyin konusunda aynı fikirleri paylaşmıyoruz bu sene açık bir şekilde anlaşıldı ki hüseyin yaşınında verdiği dezavantajla çok sakatlandı, biz ne yaptık tek uzun olarak sahada tutmaya çalştık bu sakatlıklarında önemli roller oynadık,dee ise nba den gelmiş olması aynı zamanda çok büyük bir yıdız olarak lanse edilmesi hayal kırıklığımızı büyüttü,hüseyin bana göre çok iyi maçlar çıkarttı saygılar

Metin Ertürk' Alıntı:
[quote="Semih TİYANŞAN":86l6m68z]işe bak ya Hüseyin Beşok u tartışıyoruz dışardan biri görse deli diye bakar.Hüseyin BEŞOK bu yaa.Bunları diyenler çok pişman olcaklar seneye...
dee ile hüseyinin aldığı paralarla 5 yıldır takım kuruyorduk..hariçten gazel okumayın bana.. bu 2 adam da resmen döküldüler,aldıkları parayı haketmediler..hüseyin koca bir yılda doğru düzgün ne yaptı..takıma yeni geldi..burada sembol oyuncuymuş gibi yorumlar yapılıyor..sembol olmak için önce ele avuca dokunan birşeyler yapmak gerekir..kim başarılıysa o kalmalı..kimse kimsenin babasının oğlu değil[/quote:86l6m68z]

evet o kurulan 5 senedeki kadroların hali belli düşmeler play off a girememeler hüsran hüsran hüsran.Sen bana gazel okuma.Ben hüseyin bu takıma gelmese takip bile etmezdim yine orta sıra takımı olucaz diye, hedef yok diye.Bu transfer, herkesin aklında acaba biz bu sene şampiyon olabilir miyiz?diye bi izlenim bıraktı.Ulebde başarılar elde edildi ve Hüseyin elinden geleni yaptı.Herkesin yetişemez dediği 10 nisan daki maça yetişti sırf takıma destek olmak için 2 dakikada olsa katkı vermek abilik yapmak için.Sakat olmasa bu ligin anasını ağlatır Hüseyin sen rahat ol.Bu bi başlangıç oldu ve seneye o hakketmedi dediğin Hüseyin abini iyi izle

Bu arada Dee brown beni ilgilendirmez bnde sevmem

Bütün takımların spor branşlarında sembol oyuncular vardır oynasa da oynamasa da bu bizim basketbol takımımız için Hüseyin'dir, zaten yaptığı fedakarlıklarla gönülderde yer edinmeyi başarmıştır,oynasın oynamasın isterse tribünde otursun Galatasaray takımı oyuncusu Hüseyin Beşok olarak kalsın.

Re: Hüseyin Beşok Milli Takımda Neden Yok?

Alınır mı, alınmaz mı, almazlar mı bilmiyorum, tartışmak da istemiyorum gerçi ama her ne kadar Fenerbahçe'de de oynasalar Oğuz,Semih,Ömer gibi çok yetenekli gençlerimiz varken Mehmet gibi de bir oyuncumuz varken, öyle illa alınması gerekir diyemem Hüseyin için.

Re: Hüseyin Beşok Milli Takımda Neden Yok?

Yetenekli derken F.Ülker'de oynayan Semih'ten bahsediyoruz değil mi? Semih gibi birinin milli takımda olması bile hata...

Fenerbahçe maçındaki basket faulden sonraki hırsı,azmi onun Galatasaraylılığını anlatmaya yeter.

Ama beni en çok hani oyun kurucu gibi paslar veriyor ya o bitiriyor!

Kadife Elli Dev'in basketbolu bizde bırakmasını isterim...

tam bir gs li gibi oynadı.Zaman zaman sakatlandı ama herzaman sahada olmak istiyordu ve bize birçok maçta başta fb efes telekom bjk ve ulebde olamk üzere katkıda bulundu.Kendisine teşekkür ediyorum

Bizi önemli maçlarda yalnız bıraktı...ve yaşlı kesinlikle gitmeli....sutuda bayagı düştü onun için gitmeli

Özkan ugur' Alıntı:
Bizi önemli maçlarda yalnız bıraktı...ve yaşlı kesinlikle gitmeli....sutuda bayagı düştü onun için gitmeli

böyle bir entry sağlam bir psikolojiyle girilmişse helal olsun diyorum.heralde hüseyin'in ameliyat olduktan 1 hafta sonra uleb cup'ta takımı için nasıl mücadele verdiğini görmedin ki bu senenin en kritik maçlarıydı onlar.şutu konusuna gelirsek bu sene takımın en yüzdeli "3'lük" atanı yüzde 48 ile

Ya arkadaş acaba şuan Hüseyinden daha iyi bir pivot alabilirmiyiz veya şuan Türkiye liginde ondan daha iyi ondan daha tecrübeli ve yararlı bi 5 numara varmı sorarım sana...Hüseyin bizim için büyük bir şans o sadece sahada bi oyuncu değil aynı zaman da bir lider ama bunları göremeyen birine ben ne diyebilrim ki kendisi büyük bir değer ona sahip çıkmalı onu dinlenidirecek birini bulmalıyız...

Fenerbahce macı haric hic bir fayda göremedik ilk dönemki mactan bahsediyorum..FATİH in de önünü kapattıgı kesin..sakın bana murat hoca yüzünden demeyin fatih solak icin....eger yabancı bir pivotumuz olsaydı bak fatihin önü nasıl acılırdı....cemalin yetenekleri belli zaten ona bi lafım yok.

Özkan ugur' Alıntı:
Fenerbahce macı haric hic bir fayda göremedik ilk dönemki mactan bahsediyorum..FATİH in de önünü kapattıgı kesin..sakın bana murat hoca yüzünden demeyin fatih solak icin....eger yabancı bir pivotumuz olsaydı bak fatihin önü nasıl acılırdı....cemalin yetenekleri belli zaten ona bi lafım yok.

Fatihte yetenek vardı da kullanmadık mı yapma belki hüseyinide keserdi ha nedersin???Hüseyine laf edene şaşarrım ben ameliyattan 15 gün sonra maça çıkabilen biri daha varmıdır acaba.Bnce hüseyin sakatlıklara rağmen fena biz sezon çıkarmadı.Bence onun gibi bir lider pivota sahip olduğumuz için çok şanslıyız.Ben hüseyini beğenmiyip fatihi in neden olmadığını sorgulayan biryle tartışmam bile arkadaş basketboldan bi habersen böyle saçma yorumlarda bulunma...

Siz böyle taraftar olursanız çok kötü...sen murat şimşek yürege bakıyorsun..tamam yürekli adam ameliyattan cıktı oynadı...biz burda hüseyin beşokun saha icindeki olayını konusuyoruz....madem benle tartışmayacaksında niye yazdın o yazıyı böyle bir mantık varmı..

Hüseyin'i,n tecrübesine, yeteneğine, oyun bilgisine, post-up yapabilme yeteneğine, yüreğe sahip kaç tane pivot var sayarmısınız. Ömer aşık ve Semih zaten fundamantel ve pota altı oyunlarından bi haber. Oğuz'un onlara göre bu yönleri daha kuvvetli fakat o da Hüseyin'in tecrübesinde değil ve şutu daha zayıf... Kısacası şuan Hüseyin'den iyisini bulmak zor...

Arkadaş bilgi sahibi omadan fikir sahibi oluyosun varmı Hüseyinden iyisi yetiştirebilmişmiyiz???Biz onun gibi oyuncuya sahip olduğumuza sevineceğimize gitsin diyoruz.Bilmem bilirmisin ama kendisi avrupa nın sayılı pivotlarından birsidir israil,fransa ve polonyada şampiyonluklar yaşamış bir mvp dir.Biraz araştırırsan görürsün,ama burda atıp tutumak kolay o gitsin şu da gitsin aa bu kalsın.Gitsin mi kalsın mı diye tartışacağımıza niye milli takımda yoku konuşmalıyız...

Yaşlı...
Milli takım daha cok defans yaptıgı icin ya da önem verdigiicin diyelim hüseyin yok....Çünkü hüseyinin defans yönü %10 larda.....