Hüseyin Beşok

Re: Hüseyin Beşok Milli Takımda Neden Yok?

Hüseyin ile Turgay Demirel arasında bazı sorunlar var. Turgay ve Tanjeviç hayatta almazlar Hüseyin'i milli takıma.

Re: Hüseyin Beşok hakkında görüşler

FOREVER HÜSEYİN FOREVER CHARLES FOREVER HİTE FOREVER TUFAN FOREVER KAPTAN diyelim biz ipe götürenler ;) baskasına acarsan topic elestiririm kısıne göre agır hafif :)

Bu ligin bence tartışmamız 1 numaralı center ı.O iyi olduğu sürece yenilmemiz çok zor.Uzun ve orta mesafe şutları pota altı fundamentalı ve pas özelliği bugün ligde hiç bir pivotda yok.

ya hüseyin ne kadar iyi olduğunu efes maçında bir kez daha gösterdi....oyun tekniğinin ve yeteneğinin yanında hırsını,çoşkusunuda gördük hüseyin abininn...hele attı 3'lükler muazzamdı hele bide dip çizgiden gönderdiği vardı kii.....süperdi yaa...her haliyle her şekliyle mükemmel bir oyuncu... :) :eek:key :atki :claps

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Pınar Anidjar":1826c31m]Bazılarımız diğer oyuncularımız için birşey yazılmadığından bahsetmiş ben de dedim açayım bir topic, farklı bir isim olsun.Kim olsun Hüseyin olsun, sevdiğimiz, saydığımız bir oyuncu, hem evli barklı, hem de Türkçe konuşabiliyor yani hiçbir şekilde bir duygusal veya maddi bağımın olduğu düşünülemez.Kafamın rahat olabileceği bir topic olsun istedim.Kötü mü yapmışım Eyüp Bey? :)
Pınar hanım kötü yaptınız valla!!!
Bu konuyu görünce başka şeyler geliyor aklıma, ben Vidmar'ı istiyorum çünkü Vidmar hakkında görüşler diye bir konu açabilmeyi çok isterdim, forumun en muazzam konusu olurdu.
Hele Tanjevic, Vidmar, Preldzic, White dörtgeni diye bir konu tek başına sırtlardı forumu....
Hüseyin'e gelirsek Vidmar'ı gördükten sonra Hüseyin 3 lük atmış, dünya kadar ribaunt almış, blok yapmış beyhude geliyor bana... hele birde fıtık olduki iyice fıtık eder play offta bizleri ...
Hüseyin istifa.....[/quote:1826c31m]
:) Vidmarı isterük :)

Hüseyin'in basketbolu bizde bırakmasını isterim.Çünkü takımı ateşliyor,savunmada tecrübesini konuşturarak çok iyi iler yapıyor,3'lük bile atıyor :).Vidmar'ada gelince kusura bakma Eyüp Abi ama Vidmar'ı 2 gram beğeniyorsam 2 gözüm önüme aksın :)

sağlam bi hüseyin bize her zaman lazım. ama galiba bu sakatlıkla başının belası oldu ya. onun gibi hırslı başka oyuncumuz yok gibi geliy ve avrupa tecribesi olan ender oyucnularmızdan..

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
fener yenilince makarayı yapcan fenerli arkadaşına sanal ortamda yüz yüze falan filan kızdırcan ama bu karşılama olayı beni gerçekten hasta etti tam bi reziillik nese konu hüseyin beşok
çok sevdiğim bi basketbolcu bundan önce hep derdim neden alınmıyor diye ama artık demem alttan gelen iyi bi jenarasyon var hüseyinin bu saatten sonra olması sadece günü kurtarmaktır çok iyi uzunlarımız var kısacası ben almam ama hüseyin türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi 3 uzun arasına girer

tamam da alttan gelen jenerasyonun neler yaptığını gördük!ayrıca oğuz savaşı,semih erdeni vsvs. alacağına hüsoyu alsın.Hüseyin gibi bir 5 numara yok bence Türkiye'de.Mehmet Okur'la çok güzel bir ikili olur.Birbirlerine alternatif iki süper uzun.

Ama tabi hocan Tanjeviç olursa bu sadece forumda konuşmakla kalır...

Memo ile Hüseyin'i aynı anda da kullanabilirsin. Çünkü şutörlüğünü kullanmayı seven biri. Ama şu bir gerçek ki Tanjevic oldukça Hiseyin o kadroya giremez...

Milli takımımızın başında tanjevic gibi bir insan olduğu sürece takımımızdan hiç bir oyuncunun milli takımda yer almasını istemem.Mazallah oyuncularımız performansı düşürür bu adam! Yanlış konu seçilmiş tanjevic mill takımımızın başında olduğu sürece milli takımda Hüseyin falan göremeyiz.Aydın Örs,Erman Kunter vs. gibi büyük antrenörler olursa hak eden oyuncularımız takımda yer alır.Verirsen gâvura milli takım antrenörlüğü görevi beklentilerinin hiç birini alamazsın!

tamamen bir hayal kırıklığı daha..sezon başından beri takıma katkıları o kadar azdı ki onun yerine fatihin neden oynamadığı hep soruldu..basketbolunun bittiği bu sene açık seçik şekilde tescillendi

Metin Ertürk' Alıntı:
tamamen bir hayal kırıklığı daha..sezon başından beri takıma katkıları o kadar azdı ki onun yerine fatihin neden oynamadığı hep soruldu..basketbolunun bittiği bu sene açık seçik şekilde tescillendi

Bu konuda ceza almaya artık razıyım ve birşey söylemek istiyorum..Şu forumda en minnetsiz yorum yazan , en çok oyuncu ezmeye bayılan ve hiçbir şekilde memnun olmayan kişi sizsiniz Metin abi ... Bence sakinleşip yorum yazmayı deneseniz iyi olur..

Hüseyin bu takımın en direk ve en önemli oyuncusudur ! Boş ve bilgisizce konuşmalara gerek yok .

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
[quote="Metin Ertürk":2b1numx0]tamamen bir hayal kırıklığı daha..sezon başından beri takıma katkıları o kadar azdı ki onun yerine fatihin neden oynamadığı hep soruldu..basketbolunun bittiği bu sene açık seçik şekilde tescillendi

Bu konuda ceza almaya artık razıyım ve birşey söylemek istiyorum..Şu forumda en minnetsiz yorum yazan , en çok oyuncu ezmeye bayılan ve hiçbir şekilde memnun olmayan kişi sizsiniz Metin abi ... Bence sakinleşip yorum yazmayı deneseniz iyi olur..[/quote:2b1numx0]
ne yani şimdi hüseyini övmemimi bekliyorsun..yıl boyunca fatih kazanılmalı derken sürekli eleştirdiler birileri..al işte sonuç..hüseyin koca bir sezonda çok kısıtlı işler yaptı..onun yaptığı işlerin kat ve kat fazlasını fatih yapardı..ben hüseyinden hiç memnun değilim

Bu yaşta 6 hücum ribaundu almış bir oyuncu nasıl eleştiriliyor anlamıyorum. Eleştirilmesi gerekenler bana göre sezon boyunca ki istikrarsızlıklarıyla Hite,Dee,Cenk ve hocamızdır.