Hüseyin Beşok

Re: Hüseyin Beşok hakkında görüşler

Burak Barut' Alıntı:
Hüseyin bu takımın en direk ve en önemli oyuncusudur ! Boş ve bilgisizce konuşmalara gerek yok .
aynı insandanmı bahseyiyorsun..geçen seneki fatihin performansıyla kıyaslayıp sonra başkalarını bilgisizlikle suçlayın..onlarca saçma yenilgi alınıyorsa bunda takımın lider oyuncuları başta sorumlu tutuluur..

Metin Ertürk' Alıntı:
[quote="Can Kırımlıoğlu":wh19aioz][quote="Metin Ertürk":wh19aioz]tamamen bir hayal kırıklığı daha..sezon başından beri takıma katkıları o kadar azdı ki onun yerine fatihin neden oynamadığı hep soruldu..basketbolunun bittiği bu sene açık seçik şekilde tescillendi

Bu konuda ceza almaya artık razıyım ve birşey söylemek istiyorum..Şu forumda en minnetsiz yorum yazan , en çok oyuncu ezmeye bayılan ve hiçbir şekilde memnun olmayan kişi sizsiniz Metin abi ... Bence sakinleşip yorum yazmayı deneseniz iyi olur..[/quote:wh19aioz]
ne yani şimdi hüseyini övmemimi bekliyorsun..yıl boyunca fatih kazanılmalı derken sürekli eleştirdiler birileri..al işte sonuç..hüseyin koca bir sezonda çok kısıtlı işler yaptı..onun yaptığı işlerin kat ve kat fazlasını fatih yapardı..ben hüseyinden hiç memnun değilim[/quote:wh19aioz]

Fatih Hüseyin'in yaptığı organizasyonu yapsın gidip Taksim'de çırılçıplak soyunmazsam adam değilim.

Metin Ertürk' Alıntı:
[quote="Can Kırımlıoğlu":3dh4vwzm][quote="Metin Ertürk":3dh4vwzm]tamamen bir hayal kırıklığı daha..sezon başından beri takıma katkıları o kadar azdı ki onun yerine fatihin neden oynamadığı hep soruldu..basketbolunun bittiği bu sene açık seçik şekilde tescillendi

Bu konuda ceza almaya artık razıyım ve birşey söylemek istiyorum..Şu forumda en minnetsiz yorum yazan , en çok oyuncu ezmeye bayılan ve hiçbir şekilde memnun olmayan kişi sizsiniz Metin abi ... Bence sakinleşip yorum yazmayı deneseniz iyi olur..[/quote:3dh4vwzm]
ne yani şimdi hüseyini övmemimi bekliyorsun..yıl boyunca fatih kazanılmalı derken sürekli eleştirdiler birileri..al işte sonuç..hüseyin koca bir sezonda çok kısıtlı işler yaptı..onun yaptığı işlerin kat ve kat fazlasını fatih yapardı..ben hüseyinden hiç memnun değilim[/quote:3dh4vwzm]

Övmeni beklemiyoruz saygı duymanı bekliyoruz. !

Kerem Abi bende Florya'da öyle dolaşırım :D

Fatih Solak sadece blok ve ribaundda var olabilir..Şut anlamında hiçbir katkı sağlamaz ; pas dağıtımında etkili olamaz bana göre..Murat Özyar'ın baskete küstürdüğü bir oyuncu varsa o da kesinlikle Erdem Türetken'dir...

Fatih'i Hüseyin'den iyi göreni değil karşılaştıranı Allah çarpar. Fatih tamam iyi savunmacıdır, rotasyonda gereklidir. Fakat Hüso onu basketbol bilgisi ile, yeteneği ile ezer. Ayrıca Hüseyin savunmada iyi konsantre olduğunda açıklara oldukça iyi kapatıyor. Sonuçta Hüseyin seneye bu takımda kalması gereken en başta oyuncudur...

Hüseyin-Hite smacını Hüseyin kendisi çizdi molada. Saha içini geçtim bu kadar örnek vereyim size. Eleştiri yapacam diye saçmalamayın. Akıttığın her damla sana helal olsun Hüseyin BEŞOK !

bu sezon sakatlığına rağmen en iyi performans gösteren oyuncularımızdan biriydi.Sanmıyorum ama inşallah milli takımada alınır.

mümkünse 4 yillik filan sözlesme yapilsin. ciddi söylüyorum bunu..ölüsü yeter degimi cuk oturuyor. bu ne oyun zekasi dir bu ne hirstir. tek kelimeyle helal. insallah seneye bu emeginin karsiligini alir. yoksa cok yazik olacak. böyle pivot kolay kolay gelmez bir daha bu takima.

Ne denilebilir ki..

YORUMSUZ!

Teşekkürler Hüseyin Beşok..

Taraftarını kollayan,unutmayan gerçek Galatasaraylı bir kişilik..

4-5 maç hariç genelde sakat,sakat olmadığında da bezgin,yorgun ve bitik...

Bi fener bi telekom(lig)maçıyla olmuyo bu iş..Çok kuvvetsiz ama genede yedek olarak kalsın takımda..10 dakika da olsa katkı yapabilir..

basket faul yaptırdıktan sonra taraftara dönüp haykıran,yumruk sıkan Hüseyin..!

budur...

Yok yok bizim taraftarlarımıza yaranmak için ameliyatlı ameliyatlı maça çıkmak istemiceksin, veya +30 yaşına rağmen hala 20lik gençler gibi mücadele etmiceksin, +30 yaşına rağmen fark ne olursa olsun kazanmak istemiceksin..

İsteksiz ne demektir ya.. Basket faulden sonra, veya atılan her basketten sonra coşan - hırs yapan benim zaten.. Her maça full konsantrasyonla oynayan, sakatlığına rağmen mücadeleyi asla bırakmayanda benim..

Bravo !!

Onur Sezgin' Alıntı:

Bi fener bi telekom(lig)maçıyla olmuyo bu iş..Çok kuvvetsiz ama genede yedek olarak kalsın takımda..10 dakika da olsa katkı yapabilir..

Yazık..

Bazen düşündüğümde taraftar olarak bazı şeyleri haketmiyoruz ve elenme,başarısızlık gibi neticeler bizlere müstehak.

Onur Sezgin' Alıntı:

Hüseyin sadece lig maçlarında değil Avrupa maçlarındada bize en iyi katkıları veren oyunculardandı.Ayrıca o kadar ağır sakatlığı olduğu haldede oynadığı maçlarıda unutmamak lazım.Ayrıca maçlarda birçok oyuncudan daha fazla koştuğunu topu savunmadan alıp hücuma getirdği ve hatta sayı yaptığı maçlarıda unutmamak lazım.
Aldığın paranın tamamı helal olsun sana Hüseyin.Basketbolu bizde noktalamanı istiyoruz :)

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
[quote="Onur Sezgin":39ykcic0]4-5 maç hariç genelde sakat,sakat olmadığında da bezgin,yorgun ve bitik...

Hüseyin sadece lig maçlarında değil Avrupa maçlarındada bize en iyi katkıları veren oyunculardandı.Ayrıca o kadar ağır sakatlığı olduğu haldede oynadığı maçlarıda unutmamak lazım.Ayrıca maçlarda birçok oyuncudan daha fazla koştuğunu topu savunmadan alıp hücuma getirdği ve hatta sayı yaptığı maçlarıda unutmamak lazım.
Aldığın paranın tamamı helal olsun sana Hüseyin.Basketbolu bizde noktalamanı istiyoruz :)[/quote:39ykcic0]
bu nasıl bir düşüncedir anlamam,amerikalı dee ye herkes yüklenirken bence en az onun kadar hayal kırıklığı yaratan hüseyin baş tacı ediliyor..arkadaşlar...uleb cup da yarı final oynarken hüseyin ya sakattı ya da benchte maçı izledi..benim uleb cup da hüseyin için hatırladığım tek şey gasol dan yediği bloktu

sanırım unutuyorsun hüseyin'in oraya apandisit ameliyatı olup geldiğini. Oynaması beklenmiyordu. Ama o hereşeye rağmen elinden geleni yaptı. Bu sene takımda her maç kendibni veren oyunculardan biridir. Diğerleri ise Owens, Gaines...

Yok yok bizim taraftarlarımıza yaranmak için ameliyatlı ameliyatlı maça çıkmak istemiceksin, veya +30 yaşına rağmen hala 20lik gençler gibi mücadele etmiceksin, +30 yaşına rağmen fark ne olursa olsun kazanmak istemiceksin..

mutomboo hareketin yeterr beaa hüseyinn abii fenerr maçındaakii akıttığın ter yeterr bee hüseyinn abii 20 dk da 20 sayı atmışsınn bizde atmasan da olur bea hüseyin abii :)

işe bak ya Hüseyin Beşok u tartışıyoruz dışardan biri görse deli diye bakar.Hüseyin BEŞOK bu yaa.Bunları diyenler çok pişman olcaklar seneye...