Re: Hüseyin BEŞOK'UN Hayali
Hepimizin Hayali ... Uzadıkça cazibesini arttıran bir hayal bu ... Kudurtuyor bizi ...
Hepimizin Hayali ... Uzadıkça cazibesini arttıran bir hayal bu ... Kudurtuyor bizi ...
Şuan beyenmediğin Koray Hoca bu takıma geldiğinden beri 11/14 yaptıkKazim Dalbasti' Alıntı:Ayrica Huseyinden gelecek sezon kadro kurumunda yardım alınmalı..Bu isler Koraylarla muratlarla ahmetlerle olacak is degil.
Kazim Dalbasti' Alıntı:Gurovicin maasinin yarisi kesin Huseyine verin..En dogru isi yapmis olacaktir ilk kez bu yonetim.
Ayrica Huseyinden gelecek sezon kadro kurumunda yardım alınmalı..Bu isler Koraylarla muratlarla ahmetlerle olacak is degil..
Kazim Dalbasti' Alıntı:Gurovicin maasinin yarisi kesin Huseyine verin..En dogru isi yapmis olacaktir ilk kez bu yonetim.
Ayrica Huseyinden gelecek sezon kadro kurumunda yardım alınmalı..Bu isler Koraylarla muratlarla ahmetlerle olacak is degil..
Kemal Aday' Alıntı:Kutay Çamcı
Tarih: Pzr Şub 22, 2009 0:26 am
Re: 12 # Hüseyin Beşok
Şampiyon olan takımın kaç maçına baş antrenör sıfatı ile çıktı acaba Murat hoca ?
------------------------------------------------------
herhalde sizden ,benden cok cıkmıstır..............efes e 4-0 serisi ile ,rakibinden kotu yabancıları varken........Neyse konunun yeri burası degil ama yine de gozlukleri cıkaralım istedim........