Hüseyin Beşok

Re: 12#Hüseyin Beşok

Hüseyin açıkca teknik heyet bana bunu dedi demiş.Bu ne anlama gelir yada gelmez ayrı konu ama yöneticler dememiş teknik heyet demiş. Teknik heyette Özyer dışında birileri onun bilgisi dışında birşey demedi ise herşey ortada .Murat Özyerle ilgisi yoksa Hüseyin teknik heyet ifadesi kullandığına göre teknik heyetten birileri arkadan iş mi çevirmiş yani.

Bugün ki Erdemir maçında ortaya koyduğun mücadele , maçı kazanma arzun için sana sonsuz sevgi , saygı teşekkürler .. Allah yolunu açık etsin ...

Aldığın ücret'in hakkını fazlasıyla veriyorsun , Allah senden razı olsun ..

#12 - Hüseyin Beşok

Yasina ragmen maci kaybetmeme azmin. Canla basla mucadelen. Aldigin ribaundlar, attigin sayilar. Aldigin para sonuna kadar hak ediyorun.
Kisaca sen anlatmak icin cumleler,Kelimeler yetmez.
Verdigin emekler icin Tesekkurler.
Helal olsun.
Buyuk Galatasarayli
Huseyin besok.

Hüseyin'le gurur duydugumu söyleyebilirim.Nefes almaya hali yokken bile riband alıp sayı yapabiliyor.İşte tecrübeden böyle faydalanılır

Re: 12 # Hüseyin Beşok

eger seneye pota altı hüso ve keremden oluşursa gerçek galatasaraylılardan eminim süper olucak...nolur yönetim hüso ile keremi yan yana izlettirme zevkini bize yaşat...

Gurovicin maasinin yarisi kesin Huseyine verin..En dogru isi yapmis olacaktir ilk kez bu yonetim.

Ayrica Huseyinden gelecek sezon kadro kurumunda yardım alınmalı..Bu isler Koraylarla muratlarla ahmetlerle olacak is degil..

Blokla ile tecrübe ilişkisini her ne kadar bilemesem de o iki pozisyonda da topu panyaya çarptırmayı denemek yerine, yüksekten bıraksaydı maçı bize getirmekle birlikte,damgasını vurduğu maça imzasını-noktayı koymuş olurdu.

Yine de helal olsun sahadaki ruhsuzların eksikliğini de insan üstü bir performans sergileyerek kapatmaya çalıştı.Hüseyine her maç kaç set oynanıyor acaba sürekli Gürovice set kurulmadığından bahsediliyor önemli olan istemek ve savaşmak olduğunu her seferinde bir kez daha ispatlıyor...

Kazim Dalbasti' Alıntı:
Ayrica Huseyinden gelecek sezon kadro kurumunda yardım alınmalı..Bu isler Koraylarla muratlarla ahmetlerle olacak is degil.
Şuan beyenmediğin Koray Hoca bu takıma geldiğinden beri 11/14 yaptık
Şuan beyenmediğin Murat bugün 30 küsür sayı attı ve gerçek bir lidermiş gibi oynadı

Kadro kurulurkende olası yeni hocadan yardım alırız Hüseyinden değil . Hüseyin seninde bildiğin gibi bu takımın oyuncusu , hocası değil .

Ahmed konusunda haklısın

Kazim Dalbasti' Alıntı:
Gurovicin maasinin yarisi kesin Huseyine verin..En dogru isi yapmis olacaktir ilk kez bu yonetim.

Ayrica Huseyinden gelecek sezon kadro kurumunda yardım alınmalı..Bu isler Koraylarla muratlarla ahmetlerle olacak is degil..

Öncelikle foruma hoş geldiniz oldukça hızlı bir giriş olmuş :)

Yanılmıyorsam 2 gün önce üye oldunuz ama forumun temasına yabancı değilsiniz anlaşılan !

Konuya hakimsiniz .

Kazim Dalbasti' Alıntı:

Yahu zaten takımda en çok payı alan ikisi 8)

Bence bir fon oluşturup Erdem'in şut gelişimine, Atkins'in sağlık sorunlarına ve en önemlisi Sayın Ahmet DEDEHAYIR'ı ADB de bir basketbol eğitim kursuna göndersinler. Basketbol yöneticiliği ve davranış kuralları üzerine bence en sağlıklısı bu olur :)

Bana gore telekommun Haluk yıldırımı yaslı oldugu için sozlesme yenilemesi sonunda neler oldugunu goruyoruz.Aynı sey seneye bu yonetimle bizde yasanır.Huseyin ile hemen kontrat yenilenmeli.

Kazim Dalbasti yazdı:

Yahu zaten takımda en çok payı alan ikisi

Bence bir fon oluşturup Erdem'in şut gelişimine, Atkins'in sağlık sorunlarına ve en önemlisi Sayın Ahmet DEDEHAYIR'ı ADB de bir basketbol eğitim kursuna göndersinler. Basketbol yöneticiliği ve davranış kuralları üzerine bence en sağlıklısı bu olur
-------------------------------------------------

Ahmetle olacak is degil ama Murat Hoca ile ilgili konusurken 1 cumurbaskanlıgı kupası ,1 sampiyonluk ve uleb 4.lugu (bunlar sadece bas antrenorken , yardımcı iken kazandıklarını saymıyorum ) bunları untmayalım.Koray hocaya gelince 6 sene ara vermesi bir dezavantaj ama yine de Turkiye de basketbol bilgisi ust duzeyde olan bir koc kabul edin.

Şampiyon olan takımın kaç maçına baş antrenör sıfatı ile çıktı acaba Murat hoca ?

Konunu adı Hüseyin Beşok renkdaşlar..Konu dışı yorumlar yazmayalım,yorumlarınıza saygılıyım ama uygun yeri burası değil çünkü.. ;)

Kutay Çamcı
Tarih: Pzr Şub 22, 2009 0:26 am

Şampiyon olan takımın kaç maçına baş antrenör sıfatı ile çıktı acaba Murat hoca ?
------------------------------------------------------

herhalde sizden ,benden cok cıkmıstır..............efes e 4-0 serisi ile ,rakibinden kotu yabancıları varken........Neyse konunun yeri burası degil ama yine de gozlukleri cıkaralım istedim........

Kemal Aday' Alıntı:
Kutay Çamcı
Tarih: Pzr Şub 22, 2009 0:26 am

------------------------------------------------------

herhalde sizden ,benden cok cıkmıstır..............efes e 4-0 serisi ile ,rakibinden kotu yabancıları varken........Neyse konunun yeri burası degil ama yine de gozlukleri cıkaralım istedim........

Sanırım soruyu iyi soramadım yanlış anlaşıldım. Sizeden yada benden fazla mıdır şeklinde bir soru değildi. Hangi seri diye de sormadım (ki neden sorayım zaten bir seri var :) )

Baş antrenör sıfatı ile kaç maça çıktı diye sormaya çalıştım .

Konunun yeri burası değilse hiç cevap vermeyebilirsiniz sormadığım soruların cevabını vermektense.

Haklısınız gözlükleri çıkaralım!!