Hüseyin Beşok

Re: 12 # Hüseyin Beşok

attıgı bir basket sonrası ellerini dizine götürüp nefes nefese kalması ama genede geriye kosup blok yapıp hucuma kalkıp skor yapması sen anlatılmaz yaşanırsın hüseyin beşok METİN OKTAY=HÜSEYİN BEŞOK

Takımımızda Hüseyin Beşok gibi sahaya ruhunu yansıtan,savaşan,takımına her türlü katkıyı verebilmek için elinden geleni yapan bir oyuncu olduğu için gurur duyuyorum.

Dünde o kadar yorgunluğa rağmen seyirciye ve arkadaşlarına seslenmesi koşup diğer pota altında blok yapmasını görünce ona olan saygım ve sevgim bir kat daha arttı.

Unutmayalım ki 1 aydan fazla bir süredir Hüseyin Beşok pota altında resmen tek başına savaş veriyor.Umarım önümüzdeki senede takımımızdaki yerini alır.Çünkü böyle bir Galatsaraylı çok zor bulunur.

Huseyin Besok gibi bir oyuncumuz oldugu icin gurur duymakla kalmiyorum ellerinden opuyorum kendisini..

Erdem Turetken gibi bir oyuncumuz oldugu icinde TALIHSIZLIK kelimesini kullaniyorum..

Dün Hüseyin Beşok'un o hırsını o arzusunu gördükten sonra tek istediğim bişey var o basketbolu bırakana kadar Galatasaray forması altında bir şampiyonluk yaşaması.. Umarım bu gerçekleşir

Az önce elime ulaşan aylık Galatasaray Dergisi'nde Hüseyin ve Cüneyt aynı soruları birlikte cevaplamışlar.

Hüseyin yazının bir bölümünde "hoca bana sezon başında seni oynatmayacağız dedi" diye bir cümle kurmuş. Ben Murat Hoca'yı koçluk zamanında da beğenmedim ama hep saygım vardı, bu kadar vizyonsuz biri olduğunu sanmıyorum.

İşin aslı bu mudur, yoksa.. ?

Murat Özyer sezon başındaki röportajlarında Hüseyin Beşok'u bu sene daha az oynatıcağız,dinlendiriceğiz gibi konuşmuştu.
Sanırım o düşünceyle alakalı.

Deniz Yasan' Alıntı:
Murat Özyer sezon başındaki röportajlarında Hüseyin Beşok'u bu sene daha az oynatıcağız,dinlendiriceğiz gibi konuşmuştu.
Sanırım o düşünceyle alakalı.

1 sene dinlendirmeyi düşünüyordu o zaman Murat Hoca :)

Hüseyin iyi istatistiklerle oynamaya devam ediyor fakat, form durumu düşüşe geçti. Oyunda çok uzun süre kaldığı için bazen yorgunluktan basit hatalar yapıyor. Hüseyin'i bu denli yıpratmak uzun vadede aleyhimize olabilir!..

Huseyin efsane olma yolunda tam gaz devam ediyor. Yine mucadelsini verdi. macin baslarinda Tolliver'in pasinda Erdemirliler girmis idi araya. Huseyin oyle bir kosu yapti ki yavas ayaklarina ragmen ve tecrubeli olmasi o topu kaptirmadi. Bravo Huseyin.

Hüseyin abimizin bir yapamadığı şey var, oda tam saha pas :) Cüneyt bile 'ya her maç olmazki böyle' diye isyanını dile getirdi :) ama canı sağolsun Hüseyin'in...

Bu hayat burada biter Hüseyin Beşok!

Hüseyin Beşok Galatasaray'lı bir sporcunun nasıl olması gerektiğine güzel bir örnek, kalbiyle oynuyor, terinin son damlasına kadar mücadele ediyor!

Kısaca Arma'nın Forma'nın hakkını veriyor, simge sporcularımızdan biridir artık, fakat gelecek sezon için kendisine hala bir teklif yapılmış değil, bu saatten sonra onun başka forma giymesi bizi çok üzer, o artık bu forma ile basketbolu bırakmalı!

O bu onuru hakediyor!

Gelin sesimizi hep beraber duyuralım, sahamızda oynayacağımız ilk maçta bu isteğimizi, pankartlarla, dövizlerle, tezahüratlarla, yönetime duyuralım!

BU HAYAT BURADA BİTER BEŞOK!

Re: Bu hayat burada biter Hüseyin Beşok!

dün maçı izlerken benimde aklıma bu geldi, seneye ne olacak dedim bırakmaz daha doğrusu bıraktırmazlar bizi onsuz inşallah dedim büyük kaptan hüso bitanemizsinn!!

Herkes bir şeyler yapmalı, biz Murat Cantaş ile yetiştirebilirsek bir pankart yazacağız!

Ama ufak kartonlara isteyen birşeyler yazabilir, birde tezahürat yapmak lazım!

Hüseyin bizim değerimiz, bu forma altında jubile yapmalı!

Hüseyin Beşok'u başka forma altında görmek istemem asla.
Umarım yönetim duyar sesimizi ve gerekeni yapar. Onun gibi yürekten oynayan ve kalbi Galatasaray aşkıyla dolu bir oyuncuyu çok zor buluruz.