Hüseyin Beşok

post up profesörü hüseyin besok

takimimizin bu seneki en önemli transferi post up profesörü hüseyin besok kuskusuz
ama hüseyin neden smaç yapmiyor bunun sebebini merak ediyorum sutu olmasi güzel ama bazi pozisyonlarda sut atmak yerine smaç vurmak daha gerekli seyirciyi costurmasi açisindan
bakiyorumda hüseyin en fazla 7 ile 10 cm arasi zipliyor bununda sebebini merak ediyorum

galiba yapmiyor degilde artik sakatliklardan dolayi yapamiyor çünkü alpella maçinda denedi olmadi çok kötü 1 görüntü olustu sonra kendi bildigimiz gibi topu potaya birakti

Re: post up profesörü hüseyin besok

Arda abinin dediği doğru... Çok önemli sakatlıklar geçirdi. Artık onun yaşında birinin çok fazla da görsel şovlara ihtiyacı yok. gerekeni yapıyor. Kendini zorlamıyor. O bile bize yeter. Ligimizin süresi ayarlanırsa en önemli pivotu...

Bide Hüseyin yere giden topu bi anda çemberin içinde sayıya döneüştürebiliyor
En sayı beklemediğin anda bile sayıyı üretebiliyor
Hüseyin sayesinde pota altı adına hiç soru işareti kalmıyor insanın kafasında

Bu konudan bahsetmek istiyordum bir yerlerde.Karşıyaka maçında ilk yarıda 4 adet topu yoktan varedip ilginç bir tiple basket yaptı.Eder 8 sayı.Hiç az değil.Topa bile değip değmediğini anlamadığımız pozisyonları sayıya çeviriyor Hüseyin BEŞOK.
Ama işte ikinci yarılarda hiç olmıuyor böyle pozisyonlar.hep aynı nedenle.

Re:

Murat İnal' Alıntı:
Bu konudan bahsetmek istiyordum bir yerlerde.Karşıyaka maçında ilk yarıda 4 adet topu yoktan varedip ilginç bir tiple basket yaptı.Eder 8 sayı.Hiç az değil.Topa bile değip değmediğini anlamadığımız pozisyonları sayıya çeviriyor Hüseyin BEŞOK.

Yaşı ilerlemiş olabilir; hatta kondisyon sorunları da olabilir ama Hüseyin BESOK su an itibariyle Avrupa' da nesli tükenen 5 numaradır. NBA de bile bu tarz oyuncu kalmadı artık. Avrupa' da söz sahibi hangi 5 numara Hüseyin BESOK' un ozelliklerine sahip?

Ispanya' da 4 numara Pau GASOL 5 oynamak zorunda bırakılıyor. Litvanya' da Lavrinovic' lerle 4-5 numartaları doldurmaya cabalıyor v.b. v.b. Belki Yunan Lazaros PAPADOPOULOS icin 5 numara denilebilir.

Baska kimleri sayabiliyoruz? David ANDERSEN? Frederic WEIS ? Patrick FEMERLINK ? Dennis MARCONATO ? Mario KASUN ? Bence hic biri post oynama konusunda basarılı degil. Sırp Darko MILICIC olabilir ama o da NBA de zaten ...

Re: Re:

Arda EZER' Alıntı:
[quote="Murat İnal":9fbf8]Bu konudan bahsetmek istiyordum bir yerlerde.Karşıyaka maçında ilk yarıda 4 adet topu yoktan varedip ilginç bir tiple basket yaptı.Eder 8 sayı.Hiç az değil.Topa bile değip değmediğini anlamadığımız pozisyonları sayıya çeviriyor Hüseyin BEŞOK.

Yaşı ilerlemiş olabilir; hatta kondisyon sorunları da olabilir ama Hüseyin BESOK su an itibariyle Avrupa' da nesli tükenen 5 numaradır. NBA de bile bu tarz oyuncu kalmadı artık. Avrupa' da söz sahibi hangi 5 numara Hüseyin BESOK' un ozelliklerine sahip?

Ispanya' da 4 numara Pau GASOL 5 oynamak zorunda bırakılıyor. Litvanya' da Lavrinovic' lerle 4-5 numartaları doldurmaya cabalıyor v.b. v.b. Belki Yunan Lazaros PAPADOPOULOS icin 5 numara denilebilir.

Baska kimleri sayabiliyoruz? David ANDERSEN? Frederic WEIS ? Patrick FEMERLINK ? Dennis MARCONATO ? Mario KASUN ? Bence hic biri post oynama konusunda basarılı degil. Sırp Darko MILICIC olabilir ama o da NBA de zaten ...[/quote:9fbf8]
Arda Abinin dediği doğru. Baktığımızda fiziksel olarak tam bir beş numara olan oyuncularda post up özelliği yok gibi birşey. Hüseyin'i görünce bunu daha da iyi anladım. Bazı pozisyonlarda yoktan var ediyor. yaşı ilerlemiş bu yüzden ikinci yarılarda düşüyor oyundan diyoruz. Ama bu yaşın ona getirdiği olgunluk, tecrübe gibi birçok avantaj var...
Ama şu kesin bir sonuçturki HÜSEYİN BEŞOK bizim ve lig için bir ayrıcalıktır...

Hüseyin Besok 2 hafta yok

Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı?nın Oyak Renault?a karşı yaptığı maçta sakatlanan Hüseyin Beşok?un bugün yapılan kontrollerinde sağ kaburgasında çatlak tespit edildi.

Maç ertesinde tedavisine başlanan Hüseyin Beşok, iki hafta süreyle takımdaki yerini alamayacak.

-başlığı açarken dikkatli ve özenli olalım
X

Re: hayyyyyyyır !! hüseyin besok 2 hafta yok

allah kahretsin ya nedir bu takımımızın üstündeki şanssızlıklar anlamadım bi türlü futbol takımı basket takımı hiç farketmiyo...:( :( :(

hep o oyaklı oyuncuların yüzünden maç sonunda 4 tane oyuncumuzu tedaviye almışlar...sanki savaşa gelmişler

haydi aslanım fatih bak sana şans doğdu göster gücünü

Telaşa gerek yok.Cemal ve Fatih var kapı gibi.Olumsuz bakmak gerekebilir ama şunu da eklemek lazım sonuçta Hüseyin çok savunma yapmayan bir pivot onun yerinde Cemal veya Fatih olduğu düşünürsek pota altı savunmamız çok güçlenecektir ve sıkı olacaktır.

Biz büyük takımız.Sonucta hala kadromuz 12 kişi.Hüseyin bir an önce iyileşir umarım ama Efes maçına dair olan kazanma inancımda 1 gram azalma yoktur !

Eger sayet durumlar boyleyse Murat Ozyer'den bir aciklama beklememiz gerekiyor.

1.Huseyin Besoga alternatif bir uzun almayi hala dusunme asamasinda mi,yoksa uygulamaya gecilecek mi? (Buyuk hedeflere,buyuk oyuncular ile gidilir..)

2.Fatih Solak ve Cemal Nalga'ya ne kadar guveniyor kendisi??(Acikcasi benim guvenim % 0.0'da bir seyirci,taraftar gozuyle..)

Gazeteci,yazar olsam bu 2 soruyu hemen sorardim kendisine......

yok arkadaşlar bizim kulübümüzün üstünde bir şansızlık var bu her branşta geçerli futboldada lincoln le linderoth sakat kaç aydır yok baskette tufan şimdide hüseyin

şimdi kim atıcak o üçlükleri :(

efes maçında savunma yapacak bir 5 numaraya ihtiyacımız var. bu yüzden sorun yok :)

Ahmet Akay' Alıntı:
efes maçında savunma yapacak bir 5 numaraya ihtiyacımız var. bu yüzden sorun yok :)

Allahtan Loren Woods ve Ermal Kuqo cok basitler..Resmen sinir harbi bu oyuncular..Hele ki Loren Woods Fatih Solagin USA'li versiyonu..