Re: hayyyyyyyır !! hüseyin besok 2 hafta yok
Hüseyin Efes maçında sahaya çıkar.
Hüseyin Efes maçında sahaya çıkar.
Murat İnal' Alıntı:Hüseyin Efes maçında sahaya çıkar.
Aykun Alan' Alıntı:[quote="Murat İnal":1vrt0qok]Hüseyin Efes maçında sahaya çıkar.
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":1nn4jyz2][quote="Aykun Alan":1nn4jyz2]birilerinin onları iyice bir motive etmesi lazım...
fatih gs formasıyla 4 tane efes maçına çıkmış 3 ünü kaybetmişiz
4 maçta 31 sayı 29 ribound almış toplamda
Emin Doğanca' Alıntı:ya murat hoca da hüseyini bu macta (oyak) oynatmayabilirdi . oyuncusunu riske atmayabilirdi . al iste sakatlandı .simdi sinirlenmede göriim yaa . fatihede sans vermiosun . efes macında cemalimi oynatacaksın . hadi simdide sabırlı olsana !!
Sağlık Raporu: Hüseyin Beşok
Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı?nın Oyak Renault?a karşı yaptığı maçta sakatlanan Hüseyin Beşok?un bugün yapılan kontrollerinde sağ kaburgasında çatlak tespit edildi.
Maç ertesinde tedavisine başlanan Hüseyin Beşok, iki hafta süreyle takımdaki yerini alamayacak.
Emir Kalyoncu' Alıntı:Bir arkadas belli kisim hocaya salliyor,sorular soruyor diye yazmis,ve bende diyorum kiiii elbette soracagiz soru..ULEB Cup'i da alsak Euroleague'de Final-4'te yapsak her zaman soru soracagiz..Hocanin yanlislarini tartisacagiz..Kimse burada ISTIFA falan demiyor!!! Yoksa coacha soru sorma,yanlislarini soylemek size gore ISTIFA bicimimi...?
Oysa ki CSKA coachu Ettore Messina'nin zamaninda yasadiklarini bir okuyun derim..Ne zorluklardan elestrilerden gecti kendisi.(Italyayi sampiyon yaptigi halde..)
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":1m4l0kql]Bir arkadas belli kisim hocaya salliyor,sorular soruyor diye yazmis,ve bende diyorum kiiii elbette soracagiz soru..ULEB Cup'i da alsak Euroleague'de Final-4'te yapsak her zaman soru soracagiz..Hocanin yanlislarini tartisacagiz..Kimse burada ISTIFA falan demiyor!!! Yoksa coacha soru sorma,yanlislarini soylemek size gore ISTIFA bicimimi...?
Oysa ki CSKA coachu Ettore Messina'nin zamaninda yasadiklarini bir okuyun derim..Ne zorluklardan elestrilerden gecti kendisi.(Italyayi sampiyon yaptigi halde..)
Emir Kalyoncu' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":3ebp04td][quote="Emir Kalyoncu":3ebp04td]Bir arkadas belli kisim hocaya salliyor,sorular soruyor diye yazmis,ve bende diyorum kiiii elbette soracagiz soru..ULEB Cup'i da alsak Euroleague'de Final-4'te yapsak her zaman soru soracagiz..Hocanin yanlislarini tartisacagiz..Kimse burada ISTIFA falan demiyor!!! Yoksa coacha soru sorma,yanlislarini soylemek size gore ISTIFA bicimimi...?
Anıl Sezgin' Alıntı:Hüseyin isterse oynar futbol takimimizda nasil Servet hala catlak kaburga ile oynuyorsa Hüseyin de oynayabilir
Kerem SEÇER' Alıntı:Murat Hoca Hüseyin çıkınca bence Fatih ve Cemal'i oynatabilirdi..Gaines Owens ikisiliyle devam ettiği için Fatih ve Cemal'i ilk 5 düşünmeyecektir..Hite da büyük ihtimalle yedek soyunacak..
Dee-Cüneyt-Erdem(Cenk)-Owens-Gaines beşini bekliyorum bu sakatlık haberinden sonra..Murat'ı tercih etmemem Gregory'den dolayı..