Hüseyin Beşok

Re: hayyyyyyyır !! hüseyin besok 2 hafta yok

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Murat İnal":1vrt0qok]Hüseyin Efes maçında sahaya çıkar. :)

resmi sitede çıkmasa inanırdımda sitedede çıktı yani[/quote:1vrt0qok]

resmi sitede hangi haber doğru çıkıyorki ?

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":1nn4jyz2][quote="Aykun Alan":1nn4jyz2]birilerinin onları iyice bir motive etmesi lazım...

fatih gs formasıyla 4 tane efes maçına çıkmış 3 ünü kaybetmişiz

4 maçta 31 sayı 29 ribound almış toplamda

Biz Efes'i en son ne zaman yendik bu arada?Cok merak ettim istatistik olarak..[/quote:1nn4jyz2]

ne yani şimdi hüseyin gitti şampiyonluk hayali bittimi?olağan üstü hal ilan etmiş gibisiniz arkadaşlar.ne hüseyin galatasaraydır,nede galatasaray hüseyin.hüseyin bizim için önemli bir parçadır ama bu maç olmayacak yapılabilecek birşey yok.fatih cemal ikilisi bu görevi başarıyla yerine getirecektir ki takımı dikkatli izleyen biride maçın 15 dakikalık kısmını gaines-owens ikilisiyle oynadığımızı görüyordur.

bir diğer konuda hala saçma sapan konuşuluyor murat hoca geç transfer yaptığı için istifaya davet edildi ama takımı lider yapınca herkes hoca haklı çıktı dedi.belliki bir kısım hala AKKILLANMAMIŞ ve hala hocaya sallıyor hala hocaya sorular soruyor :) .[/quote:1nn4jyz2]
ben hocayı istifaya cağırmıyorum ama oyak macında nsl olurda hüseyini dinlendirmez .

Emin Doğanca' Alıntı:
ya murat hoca da hüseyini bu macta (oyak) oynatmayabilirdi . oyuncusunu riske atmayabilirdi . al iste sakatlandı .simdi sinirlenmede göriim yaa . fatihede sans vermiosun . efes macında cemalimi oynatacaksın . hadi simdide sabırlı olsana !!

Bencede cok haklisin...Murat Ozyer Oyak Macinda Cemal'e Fatihe gorev niye vermedi aslinda bizim dusunmemiz gereken de bu??Demekki bu oyunculara guveni yok..Veya Fatih,Cemal sakat mi???2 siktan biri...

ne yani şimdi hüseyin gitti şampiyonluk hayali bittimi?olağan üstü hal ilan etmiş gibisiniz arkadaşlar.ne hüseyin galatasaraydır,nede galatasaray hüseyin.hüseyin bizim için önemli bir parçadır ama bu maç olmayacak yapılabilecek birşey yok.fatih cemal ikilisi bu görevi başarıyla yerine getirecektir ki takımı dikkatli izleyen biride maçın 15 dakikalık kısmını gaines-owens ikilisiyle oynadığımızı görüyordur.

bir diğer konuda hala saçma sapan konuşuluyor murat hoca geç transfer yaptığı için istifaya davet edildi ama takımı lider yapınca herkes hoca haklı çıktı dedi.belliki bir kısım hala AKKILLANMAMIŞ ve hala hocaya sallıyor hala hocaya sorular soruyor :) .[/quote]
ben hocayı istifaya cağırmıyorum ama oyak macında nsl olurda hüseyini dinlendirmez .[/quote]

kardeş adam oynamak istiyor belliki iyi bir maç çıkarırken neden kenara alsın dee,cüneyt,owens hepsi iyi maç çıkardılar hepsini sakatlıktan korumak için yormamak için kenara mı alacaktı?oynamak istiyor ,takıma katkı vermek istiyor hüseyin bu noktada kenarda oturmaz.

Bir arkadas belli kisim hocaya salliyor,sorular soruyor diye yazmis,ve bende diyorum kiiii elbette soracagiz soru..ULEB Cup'i da alsak Euroleague'de Final-4'te yapsak her zaman soru soracagiz..Hocanin yanlislarini tartisacagiz..Kimse burada ISTIFA falan demiyor!!! Yoksa coacha soru sorma,yanlislarini soylemek size gore ISTIFA bicimimi...?

Oysa ki CSKA coachu Ettore Messina'nin zamaninda yasadiklarini bir okuyun derim..Ne zorluklardan elestrilerden gecti kendisi.(Italyayi sampiyon yaptigi halde..)

ya bu cok kotu oldu efes macında cok zorlancaz ama fatıh ve cemal ıcınde bı sans bu iyi degerlendırmelıler

Kötü oldu..

Bu zorlu maçta Hüseyin'den yararlanamayacağız.

Ne yapalım. Allah beterinden korusun..

Onun eksikliğini hissettirmemeleri lazım oyuncularımızın. Dolayısıyla Fatih'in ve Cemal'in performansı çok önemli. Onların da artık kendilerini göstermesi lazım.

Hüseyin gibi önemli bir isimden yoksun olacağız ama olası bir yenilgiyi şimdiden kabul ediyoruz anlamına gelmemeli. Biz bir takımız ve takımda Hüseyin'in görevini üstlenecek kişiler çıkacaktır.

Gaines ve Owens faktörünü de unutmayalım..

Hayırlısı..

Sağlık Raporu: Hüseyin Beşok

Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı?nın Oyak Renault?a karşı yaptığı maçta sakatlanan Hüseyin Beşok?un bugün yapılan kontrollerinde sağ kaburgasında çatlak tespit edildi.

Maç ertesinde tedavisine başlanan Hüseyin Beşok, iki hafta süreyle takımdaki yerini alamayacak.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Bir arkadas belli kisim hocaya salliyor,sorular soruyor diye yazmis,ve bende diyorum kiiii elbette soracagiz soru..ULEB Cup'i da alsak Euroleague'de Final-4'te yapsak her zaman soru soracagiz..Hocanin yanlislarini tartisacagiz..Kimse burada ISTIFA falan demiyor!!! Yoksa coacha soru sorma,yanlislarini soylemek size gore ISTIFA bicimimi...?

Oysa ki CSKA coachu Ettore Messina'nin zamaninda yasadiklarini bir okuyun derim..Ne zorluklardan elestrilerden gecti kendisi.(Italyayi sampiyon yaptigi halde..)

-o bir arkadaş benim.
-burda alehte atılan her post ortaya kıvılcım koyuyor,hocaya soru soracaksınız gidin floryada veya ayhan şahenkte sorun derim ben size burda milletinde aklını boşuna çelmeyin bence.

Ben size demiştim sakatlığı ciddi diye.
Yerinden zor kalkıyordu.
Ben hala ümitliyim efesi yencez.

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":1m4l0kql]Bir arkadas belli kisim hocaya salliyor,sorular soruyor diye yazmis,ve bende diyorum kiiii elbette soracagiz soru..ULEB Cup'i da alsak Euroleague'de Final-4'te yapsak her zaman soru soracagiz..Hocanin yanlislarini tartisacagiz..Kimse burada ISTIFA falan demiyor!!! Yoksa coacha soru sorma,yanlislarini soylemek size gore ISTIFA bicimimi...?

-o bir arkadaş benim.
-burda alehte atılan her post ortaya kıvılcım koyuyor,hocaya soru soracaksınız gidin floryada veya ayhan şahenkte sorun derim ben size burda milletinde aklını boşuna çelmeyin bence.[/quote:1m4l0kql]

Burada herkes kendi gorusunu soyluyor.Ayni zamanda Rusyadayim ben,Istanbulda bir mac sirasi kendisini gorursem sorarim mutlaka..Milletin aklini falanda celdigimiz yok,sadece dusuncemizi yaziyoruz aklimizdan gecenleri.. Ayrica aleyhte konusmak forum kurallarina uygun degildir diye bir madde eklesek fena da olmaz,veya varda ben mi okumadim acaba?

Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":3ebp04td][quote="Emir Kalyoncu":3ebp04td]Bir arkadas belli kisim hocaya salliyor,sorular soruyor diye yazmis,ve bende diyorum kiiii elbette soracagiz soru..ULEB Cup'i da alsak Euroleague'de Final-4'te yapsak her zaman soru soracagiz..Hocanin yanlislarini tartisacagiz..Kimse burada ISTIFA falan demiyor!!! Yoksa coacha soru sorma,yanlislarini soylemek size gore ISTIFA bicimimi...?

-o bir arkadaş benim.
-burda alehte atılan her post ortaya kıvılcım koyuyor,hocaya soru soracaksınız gidin floryada veya ayhan şahenkte sorun derim ben size burda milletinde aklını boşuna çelmeyin bence.[/quote:3ebp04td]

Burada herkes kendi gorusunu soyluyor.Ayni zamanda Rusyadayim ben,Istanbulda bir mac sirasi kendisini gorursem sorarim mutlaka..Milletin aklini falanda celdigimiz yok,sadece dusuncemizi yaziyoruz aklimizdan gecenleri.. Ayrica aleyhte konusmak forum kurallarina uygun degildir diye bir madde eklesek fena da olmaz,veya varda ben mi okumadim acaba?[/quote:3ebp04td]

tamam kardeş haklısın.

ya arkadaslar bana kızmayın bu benim görüsüm . ben efes macını alacağımıza inanıyorum . ama önceki kadar deil . (HÜSEYİN SAKATLANDIKTAN SONRA)

Hüseyin isterse oynar futbol takimimizda nasil Servet hala catlak kaburga ile oynuyorsa Hüseyin de oynayabilir

Sporda her sey olabilir.Onemli olan savasmak,maci kazanmayi istemek.Huseyinin olmayacak olmasi ister istemez takimda guc kaybi yaratacaktir fakat Cemal ve Fatihin bu takimdaki gelecekleri acisindan da iyi birer sinav olacaktir.

Anıl Sezgin' Alıntı:
Hüseyin isterse oynar futbol takimimizda nasil Servet hala catlak kaburga ile oynuyorsa Hüseyin de oynayabilir

sevet in kaburgası çatlak değil kırıktı. :) . ama hüseyin için zor olur 5 numara oynuyor rakiple sürekli şarj durumunda.oynamaması şuan daha iyi olur ayrıca 2 hafta dinlensin iyi olur.

Murat Hoca Hüseyin çıkınca bence Fatih ve Cemal'i oynatabilirdi..Gaines Owens ikisiliyle devam ettiği için Fatih ve Cemal'i ilk 5 düşünmeyecektir..Hite da büyük ihtimalle yedek soyunacak..

Dee-Cüneyt-Erdem(Cenk)-Owens-Gaines beşini bekliyorum bu sakatlık haberinden sonra..Murat'ı tercih etmemem Gregory'den dolayı..

Kerem SEÇER' Alıntı:
Murat Hoca Hüseyin çıkınca bence Fatih ve Cemal'i oynatabilirdi..Gaines Owens ikisiliyle devam ettiği için Fatih ve Cemal'i ilk 5 düşünmeyecektir..Hite da büyük ihtimalle yedek soyunacak..

Dee-Cüneyt-Erdem(Cenk)-Owens-Gaines beşini bekliyorum bu sakatlık haberinden sonra..Murat'ı tercih etmemem Gregory'den dolayı..

Cok dogru bir tespit.Gregory'i Erdem ile savunup,ilerleyen dakikalarda Cenk ile vurmamiz lazim(3'luklerle..))))

evet hüseyin bizim için büyük bir kayıp olacak, eksikliğni hissedicez ama bu taam kesin yenildik anlamına gelmez. Maçı kazanacağımızı düşünmekle beraber şanslar hala %50.

Bu arada hüseyin olmadan efesi yenersek diğer galibiyetlerimize bi kılıf uydurmaya çalışanlara en güzel cvp gelmiş olur. ;)