Hüseyin Beşok

Re: hayyyyyyyır !! hüseyin besok 2 hafta yok

Beyler diyorum saçma sapan mesajlar atmayın diyorum.Kim atacak o üçlükleri biri çıkıp atar merak etmeyin.Kimseden de bir açıklamaya gerek yok sakatlık her branşta olan birşey.Sonuçta elekomda da Wright sakat,FbÜlker de de Semih.Bunlar olacaktır.Önemli olan sakatlıkların yerini öyle yada böyle kapatmak.

Şimdi başka taraftar forumları göbek atıyor bunu biliyorum eminim Hüseyin'siz yensinler de görelim filan diyorlardır.

Burada acizlik yapmayın.Bu takımda katkı verecek cok oyuncu var.

Lütfen ! Soğukkanlı olalım.

Gökçe'nin yorumuna katılıyorum ama Cemal'den değil de Fatih'ten ben artık patlama bekliyorum..

Bir diğer pencereden bakarsak Hüseyin yokken kazanırsak ağzını açana basarım küfürü çok kötü..

hüseyin olmazsa 5 numara çok sorun yaşarız ne fatih nede cemal bu mevkiyi tek başına kaldıramazlar :( ancaaakk fatih faul problemine girmez ve savunmada harikalar yaratırsa bloklar riboundlar alırsa hücümdada extra katkı sağlarsa....ozaman işler yoluna girer

Belki katilan arkadaslar olacaktir belki olmayacaktir..Ama sunda % 100 israrliyim ki,sene basinda Tanjevic fbulker'e Fatih Solagi istemisti ve Efes'ten Ermal'ide ayni zamanda..

Ben Murat Ozyer olsam hic bir dakika durmam Semih-Fatih veya Oguz Savas-Fatih takasina Ok derdim....

Bu takımın 5 numarada alternatif eksikliği içinde olduğu, Hüseyin'in yükünü hafifletebilecek bir oyuncu olmadığı ne zamandır konuşuluyordu ama takviye gereksinimi görülmedi. Al işte Hüseyin Efes maçında yok! Allah yardımcımız olsun şimdi. Cemal ve Fatih'e bel bağlamak akıl alır iş değil...

arkadaşlar lüfen sakin olalım , bunun bir spor olduğunu unutmayalım. Tamam önemli bir kayıp ama sonumuz değil , taraftarımız zaten her açığı kapatacaktır :)

gökçe başaran yaşını bilmediğim için gökçe dicem...peki saha içinde takıma o enerjiyi o motivasyonu kim depolayacak

Serkan Er' Alıntı:
Bu takımın 5 numarada alternatif eksikliği içinde olduğu, Hüseyin'in yükünü hafifletebilecek bir oyuncu olmadığı ne zamandır konuşuluyordu ama takviye gereksinimi görülmedi. Al işte Hüseyin Efes maçında yok! Allah yardımcımız olsun şimdi. Cemal ve Fatih bel bağlamak akıl alır iş değil...

Murat Ozyerin tahminimce yonetimi dusundugunden ekonomik anlamda zor durumda kalmadikca transfer istemedigini gosteriyor bu durum..Ama iste spor bu..Sakatliklar,Cezalilar her sey olabilir..Demekki Murat Ozyer'in bu dusuncesinden Fatih ve Cemale cok guveniyor,gun geldi catti.Bakalim Fatih ve Cemal Murat Ozyer'in guvenine sadik bir oyun sergileyecekler mi???

Aykun Alan' Alıntı:
gökçe başaran yaşını bilmediğim için gökçe dicem...peki saha içinde takıma o enerjiyi o motivasyonu kim depolayacak
Kaptanımız var Cüneyt Erden ! O bu takımın en büyük patlayıcılığıına neden olan kişi.Hüseyin'le bile konuşan o !

Enerji her yerden de gelir açıkcası.Salonda 10.000 kişinin olması,Fatih'in bir smaçı,Dee ile Hite yapabileceği bir alleyop bu sorun olmamalı.İnanın karşımızda Fener-Ülker yada Beşiktaş olsa daha çok üzülürdüm bu sakatlığa.Rakiplerde de böyle gaz olacak oyuncu çok ama Efes pasf takım.Onlar mücadele ederler en fazla.Ama sahada ki agresifliği,hırsı her yerden göreceğizdir her yerden sular seller gibi hırs salgılanacaktır.

Zaten Hüseyin'de kenarda benchin orada olacağına eminim.

Elbetteki Hüseyin'in yokluğu büyük bir kayıp ama çok da fazla veryansın etmeye gerek yok. Sezon başında beko basketbol liginde bjk, fülker, telekom ve efes maçlarından hangisine Hüseyinsiz çıkmayı isterdin diye sorsalar bu maçın efes olmasını isterdim. Fatih Solak ve Cemal Nalga'nın efesin 5 numaralarıyla rahatlıkla başedebileceklerini düşünüyorum.

Fatih Solagin genc takimlarda ki antrenorunu ben sucluyorum.Insanda boyle bir boy varken nasilda bos pozisyonda smac potaya vurmayi ogretmez hayret bir olay..Turkiyede maalesef alt yapilarda cok yeteneksiz antrenorler var,her ne kadar yetenekli sayisi az olsada...Fatih'te boy var,mukemmel..O boya iyi bir fundamental egitim ile Fatih bugun NBA'de bile oynayabilirdi..Yazik,cok yazik....

bu arada facebook'ta efesliler grubu var..orada bayagi dalga gecmisler bizimle... efesliler.org sitesi mi ne varmis...Baya enteresan tabi...Belki konu ile ilgisi yok ama,facebook-search'e efesliler yazin ve bir yorumlari okuyun...cok enteresan!!

birilerinin onları iyice bir motive etmesi lazım...

fatih gs formasıyla 4 tane efes maçına çıkmış 3 ünü kaybetmişiz

4 maçta 31 sayı 29 ribound almış toplamda

Aykun Alan' Alıntı:
birilerinin onları iyice bir motive etmesi lazım...

Biz Efes'i en son ne zaman yendik bu arada?Cok merak ettim istatistik olarak..

Bakın değerlendirme yapi isterseniz.

Fatih ve Cemal iki kalın oyuncu.Efes'te ise Woods-Hutson ve Ermal var.Bu 3 oyuncu ribaunta pek girmezler ve ancak sırtı dönük itebiliyorlarsa iterek potaya giderler.Özellikle Wods ve Ermal.Bu konuda Fatihe veCemal yeterince iyiler zaten vücut olarak.Bize asıl sorunu yaratacak olan Kerem.Ayaklarının çabukluğu ve ribaun sezgisi ile çok hücum ribauuntu yapyır ve kolay basket atıyor.Buna izin vermezsek ne Ermal ne Woods ne de Hutson çok etkileyici oynayamazlar.

Belki pota altı hücum gücümüzün yarısı gitmiş olabilir sırtı dönük güvenilir bir oyuncumuz yok ve bu bizi dış şutlara mahkum bırakibilir.Ama takımın başında 2 oyuncu var.Dee ve Cüneyt.Onlar sonucta ne yapacaklarına kraar verecektir. Pivotumuz belki sakat ama önemli değil dediğim gibi büyük takımız.Bunu göstereceğiz bir kez daha.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":2710wyws]birilerinin onları iyice bir motive etmesi lazım...

Biz Efes'i en son ne zaman yendik bu arada?Cok merak ettim istatistik olarak..[/quote:2710wyws]
Malik Dixon ve FATİH SOLAĞIN sov yaptığı sene yendik.

ya murat hoca da hüseyini bu macta (oyak) oynatmayabilirdi . oyuncusunu riske atmayabilirdi . al iste sakatlandı .simdi sinirlenmede göriim yaa . fatihede sans vermiosun . efes macında cemalimi oynatacaksın . hadi simdide sabırlı olsana !!

Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":2kkxddye]birilerinin onları iyice bir motive etmesi lazım...

Biz Efes'i en son ne zaman yendik bu arada?Cok merak ettim istatistik olarak..[/quote:2kkxddye]

ne yani şimdi hüseyin gitti şampiyonluk hayali bittimi?olağan üstü hal ilan etmiş gibisiniz arkadaşlar.ne hüseyin galatasaraydır,nede galatasaray hüseyin.hüseyin bizim için önemli bir parçadır ama bu maç olmayacak yapılabilecek birşey yok.fatih cemal ikilisi bu görevi başarıyla yerine getirecektir ki takımı dikkatli izleyen biride maçın 15 dakikalık kısmını gaines-owens ikilisiyle oynadığımızı görüyordur.

bir diğer konuda hala saçma sapan konuşuluyor murat hoca geç transfer yaptığı için istifaya davet edildi ama takımı lider yapınca herkes hoca haklı çıktı dedi.belliki bir kısım hala AKKILLANMAMIŞ ve hala hocaya sallıyor hala hocaya sorular soruyor :) .

Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":2mkgybxs]birilerinin onları iyice bir motive etmesi lazım...

Biz Efes'i en son ne zaman yendik bu arada?Cok merak ettim istatistik olarak..[/quote:2mkgybxs]

2 sezzon önce malik dixon lu şemsettinli zamanda ahmet cömertte yenmiştik