Ben bu hocayı seviyorum. Belki çok tepki alan işler yapıyor ve yapacak da ama adam kafasındakinden vazgeçmiyor ve deniyor.
Hocanın son maçta büyük kadro hatasıyla maça çıkması beni hayal kırıklığına uğrattı.
ilk 15 dakika izledikten sonra arkadaşı arayıp izleme 5 yiyeceğiz dedim. Bizim bunu ekran başından görmemize rağmen hocanın hiç müdahale etmeden izlemesini şaşkınlık için karşıladım.
Hocanın kendini toparlamasını umuyorum. Oyuncu grubuna güvenim sonsuz.
O transferlerin yapılma sebebi Tudor vs. değil ki. Dursun bey seçim öncesi son kurşunu attı.Tudor'a donecek olursak, bir de su husus var. Sezon basinda, GSK tarihinin belki de en buyuk transfer harcamasi yapildi. Normalde bir buyuk kulup, boyle bir butceyi, ya cok kariyerli ve tecrubeli bir teknik adama; ya da teknik direktorluge yeni baslamis bir eski oyuncusuna teslim eder. TD luk kariyerinde Karabukspor, PAOK gibi Galatasaray'in cok cok altinda takimlari calistirmis, ustelik buralarda da kayda deger bir basari yakalayamamis, futbolculugunda GS'a herhangi bir hizmeti dokunmamis bir adama teslim etmenin mantigini ben hala cozemiyorum.
O transferlerin yapılma sebebi Tudor vs. değil ki. Dursun bey seçim öncesi son kurşunu attı.
Kendisi gibilerle çalışmayı seviyor belli ki. Güçlü, sesi çıkan teknik direktör istemez.Tamam ben farkli fikirde degilim. Dursun Bey, sezon basi Tudor‘u gonderip, bu yukarida saydigim kategoride bir teknik adami getirebilirdi goreve. Yine bosaltirdi sarjorunu
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
O transferlerin yapılma sebebi Tudor vs. değil ki. Dursun bey seçim öncesi son kurşunu attı.
Hoca basın toplantısında tam da bizim riyakar,hadsiz basına yakışır şekilde davranmış helal olsun.
Ostersunds elenmesi tabi ki kabul edilebilir bir durum değil takımın ancak o gün sahaya çıkan kadroyla şimdi ki kadroyu da karşılaştırmamak lazım ayrıca Ostersunds takımının Avrupa Liginde nasıl bir futbol ortaya koyduğu da açık. Bu konuda eleştirirken çokta haksızlık yapmamak lazım hocaya.
Hoca basın toplantısında tam da bizim riyakar,hadsiz basına yakışır şekilde davranmış helal olsun.
Ostersunds elenmesi tabi ki kabul edilebilir bir durum değil takımın ancak o gün sahaya çıkan kadroyla şimdi ki kadroyu da karşılaştırmamak lazım ayrıca Ostersunds takımının Avrupa Liginde nasıl bir futbol ortaya koyduğu da açık. Bu konuda eleştirirken çokta haksızlık yapmamak lazım hocaya.