wotws
0
Bu hafta ligde ilk yarının son karşılaşmasında Türk Telekom ile karşı karşıya geldik ve tüm takımlarla oynamış olduk. Altı maçlık önemli seri de bu maçla birlikte sona ermiş oldu. Çarşamba günü Darüşşafaka ile oynayacağız ama ben her takımla en az bir kere karşılaştığımız için bu yarının değerlendirmesini, oyuncular hakkında beklentilerinizin nasıl şekillendiğini, ikinci yarıya yönelik öngörülerinizi, ne yapmamız gerektiğine dair yorumlarınızı ve olası Play-Off eşleşmelerine dair tahminlerinizle beraber ligin değerlendirmesini yapmanızı bekliyorum.
Sahamızda oynadığımız maçlar;
Antalya 92-68
Selçuk Üni. 76-70
Efes Pilsen 84-91
Karşıyaka 71-55
Kepez 81-68
Oyak 68-67
Fenerbahçe 78-62
Türk Telekom 76-92
Görüldüğü üzere şampiyonluk yolundaki üç rakibimizle de içeride oynamışız ve ikisini kaybetmişiz. Ayrıca kendi sahamızda da bir maç fazla oynamışız.
Deplasmanda oynadığımız maçlar;
Darüşşafaka 73-58
Banvit 95-86
Erdemir 63-53
CASA 75-66
Mersin 75-70
Beşiktaş 58-66
Aliağa 78-68
Sadece Beşiktaş'a kaybetmişiz. Beşiktaş ayrıca ilk yarıda en az sayı attığımız takım.
Ligin ikinci yarısı ne olur bilinmez ama benim tahminim Efes lider tamamlar sezonu. Biz ikinci tamamlarız, Fenerbahçe üçüncü, Telekom da dördüncü tamamlar.
Daha sonra uzun bir yazı yazıp ilk yarıyı değerlendireceğim kendi adıma.
Sahamızda oynadığımız maçlar;
Antalya 92-68
Selçuk Üni. 76-70
Efes Pilsen 84-91
Karşıyaka 71-55
Kepez 81-68
Oyak 68-67
Fenerbahçe 78-62
Türk Telekom 76-92
Görüldüğü üzere şampiyonluk yolundaki üç rakibimizle de içeride oynamışız ve ikisini kaybetmişiz. Ayrıca kendi sahamızda da bir maç fazla oynamışız.
Deplasmanda oynadığımız maçlar;
Darüşşafaka 73-58
Banvit 95-86
Erdemir 63-53
CASA 75-66
Mersin 75-70
Beşiktaş 58-66
Aliağa 78-68
Sadece Beşiktaş'a kaybetmişiz. Beşiktaş ayrıca ilk yarıda en az sayı attığımız takım.
Ligin ikinci yarısı ne olur bilinmez ama benim tahminim Efes lider tamamlar sezonu. Biz ikinci tamamlarız, Fenerbahçe üçüncü, Telekom da dördüncü tamamlar.
Daha sonra uzun bir yazı yazıp ilk yarıyı değerlendireceğim kendi adıma.