Işıl Alben

Işılın takım arkadaşlarını böyle bir seride yalnız bırakmayacak tabiki doğal olarak. Orada olması bence takım ve kendi açısından önemliydi. Edilen küfürlere eminim gülüp geçiyordur takmıyordur zaten. Ondaki cesaret o salondaki kimsede yoktur emin olun.
 
Sühan Cem' Alıntı:
Mert Demirtepe":31egywk7]İlginç bir video? [url="http://www.youtube.com/watch?v=XH5qzMO8lm8' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=XH5qzMO8lm8[/url]


İlginç olan ne ki mert? kız kız iken yatağa atlamanın ilginçlikle değerlendirilecek bir yapısı yok. Alelade bir olay. Ha Işıl olduğu için izleniyor o ayrı..[/quote:31egywk7]

:) Sühan Abi , ilginçlik var bence.Böyle birşey yapılması değil ilginç olan bunun kameraya çekilip nete yüklenmiş olması saçma ve ilginç.
Bunu Fb liler yapsa iyi geyik çıkartabilirdim.
 
Bunu youtube'a yükleyen mahluk videoyu Işıl'ın facebook'da ki hesabından almıştır.Ben ilk orada görmüştüm.Bir kaç güzel video daha var. ;)
 
Ayrılığın sona ermesine kaç gün kaldı?

Artık geri sayıma başlayalım !
 
Fenerbahçeyi sahadan silerken bunun en büyük mimarlarından, belki de Galatasaray'a geldiğinden beri en iyi maçını oynayan Minik Aslan yine en yukarılara çıkıp ribaunt almaya çalışırken bir anda acı bir çığlıkla yerde kalıyordu. Tıklım tıklım dolu salonda yankılanan o acı ses bizimde içimizden birşeyler kopartıyordu. Yok, olmaz, Işıl bu nasılsa ciddi bir sakatlğı yoktur, şimdi kalkıp maça girer Feneri yerle bir etmeye devam eder diye düşününürken malesef hastanenin yolunu tutuyorduk. Işılın yerde kalmasıyla şampiyonlukta o anda orada kalıyordu. Gelen habere kimse inanmak istemiyordu tabi, konduramıyorduk Işıla böyle bir sakatlığı, kabul edemiyorduk. O ki; ele avuca sığmaz bir şekilde deliler gibi sahada koşturan, aldığı ücretin kat be kat fazlası teklif edilmesine rağmen parçalıya ihanet etmeyen, formasının önünde yazan arkasında yazandan daha önemli olan, o minik vücuduna sığdırdığı Galatasaray sevgisiyle dolu kocaman yüreği olan dişi Metin Oktay' ımız, parkedeki biz, olamaz böyle birşey dedik ama oldu malesef.

Tam bir sene oldu, iyileşti derken yine sakatlandı. Çok özledik, ama artık az kaldı onu yine parçalıyla deliler gibi sahada koştururken izlemeye. Kocaman yüreğindeki o ruhu asla kaybetmeden bitti denen yerden yeniden başlamanı dört gözle bekliyoruz, artık bizi çok fazla bekletme minik aslan.. :) :)


Işıl ile ilgili ömer abinin yaptığı bu yorum gerçeketen çok etkileyici..elelerine sağlık ömer abi...yeni sezon daha çekişmeli olacak rakibimiz dünyanın en iyi oyuncularını bir dünya parayla getirebilir ama bizde böyle ruhlu oyuncular olduktan sonra bu arma ilelebet yaşayacaktır..ARMANIN PEŞİNDEYİZ!!!
 
Sühan Cem' Alıntı:
Mert Demirtepe":2485wriq]İlginç bir video? [url="http://www.youtube.com/watch?v=XH5qzMO8lm8' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=XH5qzMO8lm8[/url]


İlginç olan ne ki mert? kız kız iken yatağa atlamanın ilginçlikle değerlendirilecek bir yapısı yok. Alelade bir olay. Ha Işıl olduğu için izleniyor o ayrı..[/quote:2485wriq]
İlk Mesajım Sayılır :)

Yasaklandığından dolayı takip etmek istemediğim youtube de yayınlanan video hatırladığım kadarıyla Işıl Alben Hızlı Adımlarla duvara zıplayıp yatağında sonlandırdığı ama hareketlerin tekrarlandığı video. Video eğer arşivlerden çıkarılmadıysa ilginç bir video diye biliriz. Videoyu ilk izlediğimde inanamadım, korku filmi tadında izledim. Parkelerde parçalısını taşıyamadığından ve bir an önce kavuşmak için nasıl titiz davrandığını büyük çaba harcadığını vs. görüyorduk. Bu Videoda da ben pervasızca yapılan hareketler görüyorum. En ufak bir yanlış hareketinin doğuracağı istenmeyen kazanın sonucunun neler olabileceğini düşünmek dahi istemiyorum. Zaten bizim düşünmemiz engel olamaz ama o düşünmeli o düşünmezse çevresindekiler düşünmeli eğer onlarda düşünmezse yaşanan en ufak talihsiz bir olayda hepimiz kara kara düşünmek zorunda kalırız. SAKIN ;)
Zıpzıplığını parkelerde görmek isteriz ;)
 
Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Florya Metin Oktay tesislerinde sürdüren Kadın Basketbol takımımızın kaptanı Işıl Alben, kendi ve takım durumu hakkında görüşlerini Galatasaray TV mikrofonlarına aktardı. İşte Işıl Alben'in sözleri..

"Öncelikle ben de gerçekten çok özledim hem basketbol oynamayı hem de taraftarla bütünleşmeyi. Şuanda çok iyiyim. Yazın gerçekten çok ciddi bir rehabilitasyon ve güçlendirme dönemi geçirdim. Burada benim ilk sakatlık dönemim boyunca, ilk sakatlığımda da teşekkür etmem gereken bir çok insan var. Ben en güzel teşekkürü yeni sezonda sahada vereceğim. Takım antremanlarına başladım 1 hafta - 10 gündür. Yeni sezona hazır olacağımı hedefliyoruz. Şuanda bir adaptasyon süreci var. 1.5 yıldır maç oynamadım. Belki biraz bunun sıkıntısı yaşanabilir ama önümüzde daha 1.5 aylık bir süreç var bu açığı o sürede kapatacağımızı düşünüyoruz bir terslik çıkmazsa inşallah bundan sonra. Bildiğiniz gibi 20 Ekimde çok önemli bir maçımız var. Cumhurbaşkanlığı kupasında Fenerbahçe ile oynayacağız. Ben bu maç için gerçekten çok heyecanlıyım. Bir Fenerbahçe maçında sakatlandım yine bir Fenerbahçe maçında da inşallah galibiyet ve kupa ile beraber döneceğim. Takım için en iyisi olur inşallah."

Fcn
 

Üst