• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Taraftar seni sever ama yeter bunu da bil.

Işıl=Sabri 2 iyi taraftar 2 kötü sporcu. Başka bir açıklaması yok.

Şunca yorumumda hiçbir oyuncuya saydırmadım. İlk kez bozacağım yeminimi! Pas dağıtma yok, penetre edip top çıkarabilme yok, şut tehditi yok, savunması gölge... İki ekstra ribaund alacak ama bir garddan beklenenler bu değil! Kenarda havlu sallasın, maçtan sonra üçlü çektirsin hepsine eyvallah ama ilk beş olmuyor işte, bu kadar! Milli takımımızın en iyi gardı Işıl ise vahki halimize...

Olmuyor Işıl olmuyor...

"Galatasarayli olup olmamak degil, Galatasaray'a bugune kadar ne verdiginiz onemli.." - Oktay Mahmuti, 23 Mart 2012

ışılı severim, her zaman destekçisi olacağım ama seneye gitmeli, taraftarların çok tepkisini çekti, çekmeye devam ediyor, başka bir takımda kendine gelmeli, toparlanmalı

Ya ben Işıl'mı Birsel'mi diye ciddi ciddi tartışmalar yaptım. Renk aşkı bazı şeyleri gölgeliyor maalesef, yaşanan olumsuzluklar, oynanan kötü basketbol gözümüzü boyayan 2 kupa bu günlerin habercisiydi. Ben bas bas bağırdım bu takım basketbol oynamıyor, koç yeterli değil diye.(Birçok kişi benim gibi düşündü) "Bayan basketbolunda iyi koç yok" diyeni mi arasın "sen iyi gün taraftarı" diyeni mi ararsın. Işıl Yetersiz, Bahar yetersiz dedim, ceza yedim! Niye Doğruları söylediğimiz için mi? Herkesten daha fazla mı Galatasaraylı burada herkes? Biz Galatasaray'ı sevmiyor muyuz? Biz bu renklere aşık değil miyiz. Ben Galatasaray için çaba sarf etmiyor muyum? Ne olursunuz yapmayın, bırakın fikirlerimiz özgür kalsın, dileyen dilediğini saygı çerçevesi içinde söylesin.

Işıl'ın Galatasaray'lı olması dışında ne meziyeti var söyler misiniz? Yıllardır bu takımdan ekmek yiyiyor ama en ufak katkı vermiyor. Şutu desen 0! Pas yeteneği 0! sağına ver soluna ver kenera gel. Tek meziyeti bu. Maalesef Birsel bugün bizi yıkan isim oldu 3'de 3 üçlük atarak maçı kopardı yıldız oyuncu budur işte.

Yazık oldu.

ışıl olmuyor galatasaraya yaptıgın katkılar için teşekkürler ileriki basketbol hayatındada başarılar diliyorum..

son 5 fenerbahçe maçı sonucu..ışıl alben 0 sayı ... artık yorumsuz

Arkadaşlar haksızlık yapmayın düzgün bir hocamız olsa Işıldan da fayda sağlar Baharda da. Cem hoca zamanında Işıl takımın tek guardıydı nerdeyse ve çok iyi maçlarını biliyorum ben. Oynatacak hoca ve sistem olmadıktan sonra dünyanın 1 numarası Dee'nin de ne hale geldiğini gördünüz. Sorun Işıl ve Bahar da deil hocada.

son 5 fenerbahçe maçı sonucu..ışıl alben 0 sayı ... artık yorumsuz

Benim Bircan isimli bayan basketbolcuların menejerliğini yapan bir arkadaşım var..Şu an lisans için isviçrede kendisi..Hatta Botaş klübünde 6 sene idari işler departmanında çalıştı..Işılıda bilir..Rica edim de Bircandan şu Işılın aklına girsin,klüp bulsun Avrupa'ya git desin ne bilim..Konuşmam lazım

Eurocup seviyesi için iyi, Euroleague için çok zayıf..
Ya biz Eurocup a dönelim yada Işıl

Eurocup seviyesi için iyi, Euroleague için çok zayıf..
Ya biz Eurocup a dönelim yada Işıl
Beğendim.(Adminlerden özel isteğim var aslında yazının yanına facebookdaki gibi beğenme logosu koyup bunu kaç kişi beğendi beğenmedi yapılabilir)

Ben şahsen Işıl'dan nefret etmiyorum, seviyorumda kendisini ama kimse kusura bakmasın buradaki bir kaç kişi aksine ben GS'ı ve armasını Işıl'dan çok seviyorum. O yüzden Işıl bizim yarıştığımız her organizasyon kıyasında zayıf bir guardtır. Gerçekten 'bunu süper yapar' deyebileceğimiz hiç bir silahı yoktur yada kalmamıştır artık.

Kadro stratejisinin üstüne kurulması takıma ciddi zarar veriyor, ben artık yeni bir sayfa açmalı diye düşünüyorum.

Işıl- Birsel kıyasına girmicem bile diyeceğimi demiştim zaten hala aynı düşüncedeyim Birsel açık ara en iyi yerli oyuncudur Işıl 'EN'ler' listesine pek giremez sanmıyorum. Bunu diyebiliyorum diyede bana düşman olunacak, sakıncalı ilan edileceksem de edileyim ılgalamaz beni artık.

Isil gercekten cok iyi oynuyor idi. Pas ozelligi falan yok diyorsunuz da, en son Ummc macinda neler yaptigini gorduk. Gecen sene yanilmiyorsam kazandigimiz " sezon ici " Ipekci'de oynadigimiz maclarda, cok iyi dusen toplari aliyordu. Kisaca basmadik yer birakmiyor idi. Bugun de ilk yari cok iyi oynadi. Yetenek yok degil, guven sorunu var. Tekrar guvenini kazandigi vakit ne yapacaklarini biliyorum. Isil'dan once, koc degisikligi, Avrupa'li degisikligi, en onemlisi subenin bu takima sahip cikmasi.
Iddiali takim, Efes gibi degil, Cska gibi kurulur. Biz Cska gibi kursak sampiyon idik. Efes gibi kurdugumuz icin olamadik. Sen son model arabayi alkol alarak kullanirmisin ? yonetimin, Ceyhun yildizoglu'nun onune serdigi imkanlari yeni koca saglamasi lazim. Bir yabanci devsirecekmisiz, ve piyasada iyi sayilacak turk oyunculari alip, iyi secilmis Avrupa'li oyuncular ile harmanlamali. Bu maddeler yerine getirilir ise, basari gelecektir.

Cem Hoca gelse , Işıl'ın performansında büyük bir artış olacağı kanaatindeyim , tüm yerli oyuncular için geçerli bu aslında. Ama şu an ki Işıl gerçekten çok kötü.

Güven sorunu olduğu aşikar da özel hayatı da bu performansı göstermesine sebep oluyor olabilir. Tabi ki bizi ilgilendirmez ama şu Ece Erkenin programına çıkıp, kız arkadaşım Galatasaray Bayan Basketbol takımında oynuyor , 1986 doğumlu deyip ismini vermeyen best model çocuk. Takımdaki tek 86 lının Işıl olduğunu bilmiyordu herhalde. Bu program yayınlandığında eketirenburg deplasmanındaydı takım. EL deki 8 veya 9. maçımızdı galiba. Işılın o aralar durumu bu kadar kötü değildi , gayet de iyi performans gösteriyordu. Bir maçta 8 top çaldığını bile hatırlıyorum. Özetlemek gerekirse belki gönül işlerinin , performansına da etki ettiğini söyleyebiliriz.

Gönül işini bilmem ama kaptanın toparlayacağından eminim.

İnşallah toparlar be Serkan, ben eminim ki en çok Işıl ile Bahar üzülüyordur.

Geri