• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Bu arada unutmadan söyleyeyim Işıl'ın üçlü çektirmekten başka yaptığı bir şey yok.

Ben Hayatımda İlk defa 2009 yılında basketbol maçı İzlemek için Salona gittiğim ilk maç da Işıl Sakatlanmış dı Ayhan Şahenk de O sene nin Başından beri bayan takımını takip ediyorum. sakatlık sonrasından beri bu sene basına kadar etkisiz kaldı.Sakatlık dan anca kurtuldu fakat bu sene çok farklı ilk geldiği sene gibi Maşallah Hırsı mücadelesi ve Korkmadan şut denemesi aynı yada ben öyle düşünüyorum.Bugün Bir daha kanıtladı kendini Allah Yardımcısı olsun Diyeyim Ne de olsa burası Türkiye gene bir neden bulunur eleştirilmek için :)

Işıl gözlerinden öpüyorum helal olsun kazandık Işıl'ımızı artık bu maçı kaybettik ama seni kazandık be Işıl o yüzden hiç üzülmedim böyle aslanlar gibi oyna sen yeterli. Bugün Birsel'i denize döktün resmen.

Sene başından bu yana iyi performansına rağmen kafamda arada soru işaretleri oluyordu bazen ama dünden sonra net bir şekilde artık Işıl döndü diyebilirim. Hoşgeldin aslan.

Kaptan dümene geçti artık.

Sabredip senden umudunu kesmeyen biz azınlık taraftarları yanıltmadığın için teşekkürler kaptan

Dün maç boyu alıp alnından öpeceğimiz tek isim vardı o da Işıl'dı . Kısa ve net. Hırsı,mucadelesi,katkısı herşeyiyle.. Bu sene o sene. Kaptan geri döndü ve ''kendi gibi'' oynamaya bu sezon tam anlamıyla başladı bile. Buna rağmen çıkıp önceleri attıkları laf için özür dilemesi gereken bir grup taraftar hala onda kusur aramaya devam ediyor ve boyle yaparak iç karışıklığımıza sebep oluyorsunuz. O bu takım için dört dörtlük bir oyuncu yetenegi,azmi ve arma aşkıyla. Hazmedemiyorsan susacaksın ha susamıyorsan saygı duymayı bileceksin. Galatasaray taraftarı ona çok büyük teşekkür borçlu yıllardır bazı kesimere karşı verdiği savaşa ragmen takımını bırakmadıgı ve bu savaşı kazandığı için! Bilmem anlatabiliyor muyum.. İyiki varsın Işıl Alben. Çekinmeden hala eleştirenlere son söz : 14 sayı, 8 asist, 5 ribaund ..

Işıl son iki maçtır ortalama 7 top kaybıyla oynuyor heralde istikrarlı bir şekilde gidiyor.Sayı olarak katkısınıda unutmamak lazım ama.

Işıl son iki maçtır ortalama 7 top kaybıyla oynuyor heralde istikrarlı bir şekilde gidiyor.Sayı olarak katkısınıda unutmamak lazım ama.

Mersin ile oynanan maçta 1 top kaybı var sadece. Homend maçındaki top kayıplarının bazılarında faul beklentisi içerisinde olduğu içindi. Şu konuda haklı olabilirsiniz: Bu aralar takımın genelinde bir performans düşüklüğü var. İnşallah tez zamanda toplanırız.

Işıl'dan 5 sayı, 3 ribaund, 8 asistlik katkı. Özellikle ilk yarı ezdi karşı tarafın yere göğe sığdırılamayan balon oyun kurucusunu.

39 dakika 28 saniye oyunda kalmış. Nazar değmesin inşallah.

Kaptan, sakatlığın izlerini iyice attığını belli ediyor, gönüllerde yer edinen Işıl Alben gibi oynamaya başladı tekrar.

Kıyaslama yapıp oyuncumuzu yerden yere vuranlar vardı ve ona güvenenler... Elbette eleştirenler de başarılı olmasını istiyordu kaptanın, amaç yıpratmak ve bu formadan uzaklaşması değildi ama şu da bir gerçek ki eleştirinin dozu artınca başarıyı yakalamak daha güç oluyor. Umarım bu durumdan ders çıkarır bazı arkadaşlar.

Böyle bir maçta 39 dakika 28 saniye oyunda kalmış..

Işıl kaptan seni seviyorum:)

Arkadşlar bugünü bir milat kabul edip karşı yakanın sporcularını aman şöyle aman böyle diyerek bir taraflarını şişirmeyelim. Elimizdeki yeteneklerin onlardan daha iyi olduklarını görelim.

Ben bugün Işıl'ın o kupayı tek başına kaldırmasını çok istedim ekran başında, ancak o yine paylaştı :)

Müthiş oynuyor bu sene dün de bu senenin kreması oldu..Whalen ile birlikte nerdeyse çıkmadan oynadılar her top için savaştılar helal olsun sana Kaptan..

Herhalde bu kızcağız kadar üstüne gidilen başka oyuncu yoktur. Feneri yenip kupayı kaldırınca Işıl seni çok seviyoruz, yenilince bu takımda ne işi var. Işılın kötü oynadığı çok maç izledim ama mücadele etmediği, formasının ıslanmadığı tek maç görmedim. Saygı duyulmalı.

Saygılar.

Geri