Işıl Alben

Neler döndüğünü çok merak ediyorum.Sorunun para olmadığı söyleniyor.Ne o zaman?

Muhtemelen daha önceden imza attı gideceği takıma ve şu anda eli kolu bağlı . Twitter'da ftw yazdı gitmek istemediğini ama %90 gideceğini söyledi diye. %10luk olay da bizim yönetimde bitiyor işte. Bonservis falan verirse anca öyle gitmez. Öyle bir güzel işe kalkışacağını da yönetimin sanmıyorum.

Şimdi sen de gidersen böyle
Kim çeker nazımı söyle ..
Sen ruhumuzsun. Aslan Yürekli Kaptanımızsın. Bu efsane senenin tadını çıkaramadan ağlattınız bizi ya. Önce Alba sonra sen. Size sahip çıkmayan yönetimin..... Kal be kaptan :(

Işıl erken imza atmış ve şuan bunun pişmanlığını yaşıyor. Yönetim eğer bonservis ödemezse ki eminim ki ödemeyecekler; kaptanımız malesef yolcu.

Bir diğer alternatif çözüm imza attığı takımın insafa gelip sözleşmeyi iptal etmesi. Onuda yapacaklarını zannetmiyorum.

Ne demeli ki.... Yolun açık olsun kaptan! Keşke acele etmeseydin..

Işıl giderse Nevriyede bırakırsa sap gibi kalırız. Bu ikisi en üst düzey yerlilerimizdi. Yabancıların yeri bir şekilde dolarda yerlilerin yeri dolmaz.

Rus takımına inşallah 1 yıldan fazla atmamıştır. En azından seneye döner. Öyle saçmalıyorum ki artık yani ne Arda'nın ne Terim'in gidişi bu kadar üzmedi beni

Ne olursa olsun her konuda erken karar vermemek gerekiyormuş.
Yönetim sınava girdi.Tek soru 100 puan.
Bonservis ödeyip ışılı geri alacak mısınız ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kendi gitmek istiyorsa ağzımı açmam ama kalmak istiyor ve bonservisi ödenemiyorsa çıkarın Store'da bir formasını Galatasaray taraftarı öder bonsverisini!!

Işıl ile tanışma&görüşme fırsatı bulanlardan biri de arkadaşımdı bugün.Okulumuza davet ettik onun aracılığı ile.Verdiği cevap ''Rusya'ya gitmemiş olursam,İstanbul'da isem kesinlikle gelirim.''Kaptana veda çok yakın.

Bu oyunun seninle sevdim Kaptan, gitsende kalsanda benim için hep büyük kaptansın, Allah'a Şükür sadece iyi gününde yanında olanlardan olmadım, en çok eleştirildiğin günde bile görüşüm aynıydı en iyi olan sensin Kaptan, inşallah kalırsın kaptan...

Ya hayır anlamadığım nokta Işıl ve Alba'nın Dinamo'ya birlikte imza attığı söyleniyordu şimdi Alba Ekaterinburg'la anlaşmış. Yani Ekaterinburg Alba'yı almak için o çıkış parasını ödemiş - ki alacağı ücretten dolayı Alba'nın tazminatı daha fazladır- ve biz Kaptanımızı takımda tutmak için parayı ödemiyorsak kusura bakmayın ama gitsinler bu kulübün başından.